tüm userlara birden öms atamazmıyım yada birden fazla usera nasıl post atabilirim.
Bazı uyanık arkadaşların, kendi yada baska sitelerinin reklamlarını yada herhangi bir konuyu çoklu olarak özel mesaj olarak atmasından dolayı, PM de toplu olarak mesaj atma kaldırılmış, sadece 1 mesaj atma hakkı verilmiştir ..
Çoklu yoldan mesajı neden atmak istiyorsun sen bakam ? Söyle bi
kendime yandaş topluyorum örgütlenip foruma electronic bölümü açtırmak istiyorum forumun en büyük eksiklerinden birtanesini kapatmak istiyorum walla kötü bi niyetim yok
Tamam o zaman hep beraber kime atacaksak atalım öms i
Neg dostum, bu çoklu mjs olayı neysede elektronik olsa iyi olur, sende yardımcı olursan...bende destekliyorum pawlow'u ama sadece elektronik konusunda..
Yani arkadaşlar zaten konu dışında ilgili başlık var isteyen oraya oyunu ve düşüncelerini yazıyor ve yazacaktır .. Bu PM atma olayından rahatsız olanlarda olacaktır, onları düşünmek lazım, bu PM ne diyen de olacaktır ..
Bu yüzden zaten ilgili arkadaşlar, konu dışındaki başlığa katılımlarını yapıyorlar .. Bu arada bilgisayar-elektronik okuyan biri olarak ben de isterim tabiki .. Saygılar