|
Sony, 'talep olursa' PS5'e 1440p çözünürlük desteği eklemeyi planlıyor
-
-
Ps4'e seçme tuşunu O dan X e çevirme özelliğini anca geçen sene getirebilmişlerdi.
-
Kesinlikle eklemeleri gerekir. Şimdiden ps 4'teki gibi başladılar dinamik 4k dalaverelerine. Millette diyor ki "baaaak 4k". 4k değil dinamik 4k. Yani fps gibi. 4K'yı sadece ana menüdeyken ya da oyun içi sinematiklerde gösteriyor olabilir. Biraz geniş alana gelince 2K, Çok kalabalık, patlama efektleri mi var, hop full hd, öyle gider de gider. Kutunun üstüne o zaman 4K değil dinamik 4K yazacaksın. Nvidia kalkıp ekran kartının üstüne 300fps diye yazıyor mu? CoD'un ana menüsündeyken 300 verebilir, ama oyuna başlayınca bu 50-60'a düşmeyecek mi? Ana menü de 300 bastı diye şimdi bu ekran kartı CoD'da dinamik 300fps veriyor mu diyeceğiz. Tam düzenbazlık. Ps4 te de senelerce aynı dalavereyi yaptılar, millet full hd oyun oynadığını sandı.
-
Şimdi benim fullhd oyuncu monitörüm var. Ben ps5 te aldım. Oynayamayacak miyim bu monitörde ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Söylemiştim.
Full HD'de sorun yok sorun 2k'da o da oynatamama degil de native olarak 2k vermiyor da olceklendiriyor
-
1440p Olayı o kadar basite alınmasın 2k monitörü olan arkadaşlar DENEMESİ bedava, 1080p açın bakın 2k ile arasında ne kadar netlik farkı var.
ps5 pro ile gelir. oyun sektörü oyuncuları bızıklamak üzerine kurulu.
-
kalite ortada ,sony bir japon cakalidir ve halen ps one daki dünyayi saniyor sene olmus 2020 ve 2k monitorlara destek yok , ms her yönden daha üstün hem hardware olarak hem yazilimsal olarak ,mesala ben diyelim ki 300 dolara series s aldim aninda gamepassde 200 oyunu oynayabiliyorum uyeligimle bu sony de yok
-
Ok yaydan çıktı 4k altındaki çözünürlükte oyunlarda ağızlarda ekşi bir tat bırakır bu saatten sonra konsol üreticilerinin yapacakları her hareket göze batar bu nesilde beklenti 4k oyun severler bunu bekliyor zaten ps5 1080p
ekranda oynayan adamada nedesem bilemiyorum benim tavsiyem ps4 pro yola devam etsin gerek yok ps5 almasına
-
Talep olursa ne demek ya. Sony bu kafaya girdiğinden beri hep kaybediyor.
-
Abi yeni aldık full HD 144hz 1ms curved monitör. Çöpe mi atalım şimdi. :( Ps5 te aldık.
1440p 2K ya tekabül ediyor, bilmeyen arkadaşlar için. Ben bile biraz kafa yordum hangisiydi diye.
PS 5 in, 4K değil de dinamik 4K olduğunu nereden anlıyorsun?
Ps5 pro 1440p özellikli çıkar bir sene sonrada ps5 pro çıkar
Şuradan;
1- https://www.merlininkazani.com/days-gone-ps5te-dinamik-4k-cozunurlukte-60fps-calisacak-haber-114350
Ps 4 oyunu, Ps5'te 60fps'de çalışabilmek için Dinamik 4K'da çalışacağını açıkladı. Tabi dinamiğin açıklaması yapılmıyor, artık fullhd'ye kadar mı iner, 960p ye mi düşer belli değil.
Bunda da dinamik 4K diye açıklandı, hadi bunda en azından RTX'te var diyelim. Bir de buna fps bilgisi paylaşılmamış. Yani 30fps mi nedir artık muamma. Bunlar yeni çıkan oyunlar bir de, hani 2-3 sene sonra ne olacak düşünemiyorum.
Yani bu işte ps4 gibi olacak gibi duruyor. Dinamik fullhd ayağına millet 960p, 720p oyun oynadı. Ya zaten 10tflops'luk cihazın rtx açıkken 4K 60fps verebilmesi mümkün değil, hani minecraft'ta belki diyeceğim o bile zor. Benim kızdığım milletin resmen kandırılıyor olması. Dinamik olduktan sonra bende 8K yazayım oraya hatta 16K yazayım. İllaki ana menüde 16K verebilir. Eh işte bir yerinde verdi mi verdi, tamam oyun başlayınca full hd oynatayım, ama kutunun üstüne eşek kadar 16K yazayım, nasıl olsa yiyen oluyor. Hayır sonra millette bayağı inanıp bak ben 10tflopsluk cihaz ile 4K oynuyorum diyor, senin pc de olsa 20.000tl tutardı bunu 4K oynatacak sistem diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 11 Kasım 2020; 14:18:48 >
-
O kadar donanım yetmemiş demekki gerçek 4K için. Şaşırmış durumdayım. En iyisi PC oyunculuğu yine galiba.
Yani bence en iyisi pc oyunculuğu. Çünkü konsolda oyunlar hem daha pahalı, hem online için ekstra üyelik hep şart. Tamam takas yapılıyor, üyelikle oyun geliyor vs ama pc'de de ücretsiz de oyun var, ayrıyetten bağımsız yapımcılarla da beraber kat kat daha fazla oyun seçeneği var. Şu an bile sistem gücünü tartıştığımız ps5, rahat 7-8 sene daha kullandırılacak. Pc dünyası ise hızla gelişiyor. 3-5 sene sonranın belki giriş seviyesine eşit kalacak yine.
Pc işine bir kez girince, upgrade yapabiliyorsun. Ne bileyim 2-3 sene sonra işlemcini satıp az üstüne ekleyip 2. el daha iyi işlemci ya da ekran kartı aynı şekilde yakalayıp gücünü arttırabiliyorsun. En azından çözünürlüğün belli. Dinamik diye bir şey yok. Fps belli. Yok 30 mu olacak, 60 mı olacak endişesi yok. Yeri geliyor 144hz monitörde 144fps oynanıyor. İstersen grafiği kısıp yine 60fps kalabiliyorsun. 30 fps'ler ile epilepsi olma riskin yok.
Ps4 emulatörü artık pc'lerde hemen hemen stabil açılabiliyor. (https://pcsx4.com/) Yani pc'si olanın isterse ps4'ü bile var sayılır. Yine aynı şekilde 3ds emulatörü kullanılabiliyor. Android emulatörü kullanılabiliyor. Yani hemen hemen tüm konsollara bile teknik olarak sahip olunabiliyor.
-
Ne oynuyorsun?,sacmasapan ubisoft ve ea oyunlarını mı?.
Gamepass güzel sistem laf yok ancak sony exclusive konsolun konsol oldugunu hatırlatıyor.
-
Saçmalamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kesinlikle eklemeleri gerekir. Şimdiden ps 4'teki gibi başladılar dinamik 4k dalaverelerine. Millette diyor ki "baaaak 4k". 4k değil dinamik 4k. Yani fps gibi. 4K'yı sadece ana menüdeyken ya da oyun içi sinematiklerde gösteriyor olabilir. Biraz geniş alana gelince 2K, Çok kalabalık, patlama efektleri mi var, hop full hd, öyle gider de gider. Kutunun üstüne o zaman 4K değil dinamik 4K yazacaksın. Nvidia kalkıp ekran kartının üstüne 300fps diye yazıyor mu? CoD'un ana menüsündeyken 300 verebilir, ama oyuna başlayınca bu 50-60'a düşmeyecek mi? Ana menü de 300 bastı diye şimdi bu ekran kartı CoD'da dinamik 300fps veriyor mu diyeceğiz. Tam düzenbazlık. Ps4 te de senelerce aynı dalavereyi yaptılar, millet full hd oyun oynadığını sandı.
|
1440p Olayı o kadar basite alınmasın 2k monitörü olan arkadaşlar DENEMESİ bedava, 1080p açın bakın 2k ile arasında ne kadar netlik farkı var.
|
kalite ortada ,sony bir japon cakalidir ve halen ps one daki dünyayi saniyor sene olmus 2020 ve 2k monitorlara destek yok , ms her yönden daha üstün hem hardware olarak hem yazilimsal olarak ,mesala ben diyelim ki 300 dolara series s aldim aninda gamepassde 200 oyunu oynayabiliyorum uyeligimle bu sony de yok
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X