Şimdi Ara

GeForce Now'a yeni abonelik planı ekleniyor: 2K çözünürlükte 120FPS sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ,GeForce Now'a yeni abonelik planı ekleniyor: 2K çözünürlükte 120FPS sunacak

Günümüzde bulut tabanlı oyun hizmetleri oyuncular için yeni bir alternatif haline geldi. GeForce Now platformuna yatırımlarını sürdüren Nvidia, 2K 120 FPS’i destekleyecek yeni bir abonelik paketi getiriyor.

RTX 3080'den güç alacak

Bilindiği üzere GeForce Now, RTX desteğine sahip ekran kartları üzerinden hizmet veriyor ve Premium hesaba sahip kullanıcılara 1080P 60 FPS'e kadar destek sunuyor. Bununla birlikte yalnızca RTX 3080 ekran kartlarının bulunduğu sunuculardan güç alacak yeni paket, 8 saatlik oturum süresi ve altı ay için 100 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Ayrıca Bkz.Zamlar oyuncuları üzmeye devam ediyor: GeForce Now'a da zam geldi

Oyunculara yeni paket ile en yüksek performansı vaat eden Nvidia, ayrıca Shield TV'ye sahip kullanıcılar için de 4K HDR 60 FPS desteği sunacak. Şu an için yalnızca belirli bölgelerde kullanıma açılacak RTX 3080 paketinin, ülkemizde Turkcell GAME+ ortaklığı ile hizmet veren GeForce Now'a gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Zira yeni paketin oldukça güçlü bir internet altyapısı gerektireceğini söyleyebiliriz.

Kaynak:https://www.techspot.com/news/92667-nvidia-geforce-now-cloud-gaming-service-gets-rtx.html

• oldukça güçlü bir internet yapısı gerektirmesinden ziyade 100 dolarin önce kac Tl olduğunu öğrenmeniz gerek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • böyle haberleri görüyorum da oyunlardan cidden keyif alan var mı ya son 2 senedir sadece 2 oyundan keyif aldım biri assassin's creed odyssey diğeri rdr2 valla piyasada düzgün oyun da yok ki

• 4k 60fps yaygınlaşsın da artık pc toplama devri kapansın. Bir tane güzel bir TV ve starlink ile güzel bir kombo yapılır.

• 6 ay diyor günde 8 saat 100 dolar dıyor. gayet uygun bence.

• Ben bu sistemin hızla yaygınlaşacağına ve kısa zaman sonra da oyunları satın almaya bile gerek kalmadan TV veya her tür uygulama üzerinden günlük, saatlik aylık ve yıllık paketler ile müşteriye sunulacağına inanıyorum. Böylece oyunun kallavi büyüklükteki dosyalarını indirmek, güncellemek, yedeklemek kurmak gibi artık demode ve ağır iş yüklerinden oyuncuyu kurtaracaklarını ve oyuna ve üyeliğe odaklanacaklarını düşünüyorum. Epic, Amazon bu yolda hazırlık yapıyor. Biri iki sene en fazla, beklenene değeceğini düşünüyorum.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Kalitesiz ve 'kotalı' internet altyapısı, ayrıca düşük alım gücü, olan üçüncü dünya ülkelerinde bu tür şeylerin yaygınlaşması bayağı zor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burası bir tüketim toplumu ve yeni bir şey dünya pazarına çıktığında bir iki sene sonra bu ülkede de satışa çıkıyor. Kapitalist sistemin senin satın almana ihtiyacı var. HD TV Yayınları da zor deniyordu bu gün bütün TV yayınları çanak üzerinden HD izlenir oldu. Bulut üzerinden oyun mümkün değil deniyordu üç sene önce, bu gün bakıyoruz mümkün oldu. Fiber alt yapılar çoktan kuruldu. Bu mesajımız burada dursun bir iki sende sonra gel tekrar oku, bakalım bulut üzerinden yüksek hızda oynuyor musun oynamıyor musun görelim :))

• Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    Evet dostum, Starlink 8500 lira kurulum + ayda 1700 lira abonelik ücretiyle çok güzel bir kombo olur. Tabi vergilerle bu güzel komboyu taçlandırmamak da olmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 19 Aralık 2021; 12:55:45 >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Oyun kitlgi basladi hocam fiyat falan degil de son zamanalrda güzel oyun cikmadi öyle

• bu g force now sürekli olarak oyun oynayanlar için iyi birşey değil hatta tatmin bile etmez yani. bakın zaten normal şartlar altında bir limitini koyan kişiler için o standarti artık korumak çok rahat olmaya başladı. artık bana 2k yeter diyenler için alınan her türlü işini görecektir. bir sonraki nesilde ise 4k da muhtemelen her türlü işini görür vaziyette olacaktır. heleki oyun kolu ile oynamakta zorluk çekenler var ise. tabi bunların hepsi normal şartlar için geçerli

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

sen fakirsen ben nabim a...

• Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    Sende zeka yoksa ben napim asıl. Neuralink'e bak sen, belki mantık kırıntısı bulurlar, kimbilir. Güzel kombo olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Aralık 2021; 8:31:27 >
  • Kültür seviyesi = ana bacı muhabbeti

Ergenlik zor geçiyor belli ki. İncele bunu. Sorunlarına çözüm bulunur elbet.

https://neuralink.com/

• masaüstü uygulaması çok bug'lı.windows'u direk çökertiyor.yazdık ettik, 3-4 aydır düzeltemediler. ayrıca hergün kütüphaneden oyun eksiliyor. şu an bir hayli boşaldı. üyelik alsan istediğin çoğu oyunu oynatmıyor yani. stadia,xcloud,luna falan gelse iyi olur aslında.

• 100 MB internet kullanıyorum. Gameplusta lag az olsada görüntü genelde bulanık (bok gibi). Görsel keyfi yaşatmıyor. Fiyatına da kallavi bir zam yaptılar. Pek kullanısı değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.