Şimdi Ara

Cold Bow.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mazazgirtteki wizardımı verip eosa, arkadaşlarımın oynadığı servere geldim. takasta sp farm yapılmamış, seriden kastığım 85 wizard/bard ile 93 lvl bowu takas yaptım. (bu arada bu benim 4. char alış verişim reklamımı yapayım ) 93 bowda bow skilleri 93 ff de, cold 93 de, yalnız fire ı kapatmış ve koşma %44 kadar açılmış bir light vardı. kararsız kaldım. içinde 2 9d sos protector ve 98+7 full blue bow koydurarak takası yaptım. sonuçta str karakter kasması zor ben wizardı yaklaşık 1 ayda kastım 85 e.

aldığım bow ile pvp yaptım 90+5 silah crt 4. 95 ff warrior, knight yazılı xbow ve o cinste charları rahat aldığımı, Coldun pvpde çok etkili olduğunu gördüm. acaba diyoruym 100 olunca coldun yanına force mu gitsem? ilk defa yüksek lvl bir bow kullanıyorum.

• Şuan 96 lvl cold fire bowum. + 750k sp var charda. Pvpde canımı sıkanlara cold imbue ile dalıyorum ff olmasınında faydası çok büyük adamlar uyuz oluyor pvpyi bırakıyor ne kadr holy bless de olsa çok fazla etkiliyor karşıdaki adamı. Cold imbue bir eksik değil bir artıdır. Ben 2siylede çok zevk alıyorum aralarındaki max damage farkı 2k-3k coldun verdiği + ların yanında pekte büyük bir fark sayılmaz bence.

• mesela 2h la pvp yapıyorum eğer pilli bitmişse dare devil atmaya çalışırsa vurana kadar 6lı comboyu yediriyorum cold gerçekten çok zevkli, karşındakini pillde olsa delirtiyor, ataklarını kesiyor. Çok beğendim, başka bir imbue açmaya gerek duymuyorum.
  • Fire nın verdiği magic defansıda garment giyerek kapat. 6lı ve 5 li combolarla vurunca ister istemez donduruyor karşısındakini
  • Firedan kaybedeceğini force debufflarından kapatabilirsin. Ama kasması çok zor bir char olacak. Cold imbue pvpde çok etkili artık. Ayrıca bir sonraki capta holy spellin etkisi yarı yarıya azalıyor. Bu da senin için bir artı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agamotto

Firedan kaybedeceğini force debufflarından kapatabilirsin. Ama kasması çok zor bir char olacak. Cold imbue pvpde çok etkili artık. Ayrıca bir sonraki capta holy spellin etkisi yarı yarıya azalıyor. Bu da senin için bir artı olacak.

force debuff daha açık değil, o bir plan. yalnız force debuffları fire ın verebilceği atağı katlar. division çok büyük bir avantaj. 50 lvl warlockum vardı 3,5 4k attığım adama division ve mag defans düşürücü attığımda 6k vuruyordum hesapla işte.
  • Warlock ları unutmayın. :) Sayısı 105 capinde bi hayli artıcak . Çünkü warlocklar force lardan daha üstün forcelar ne kadar dbuff silme yeteneğine sahip olsada warlockların hızına yetişilmiyor. Firedaki wall skilleri biraz olsun güç kazandırıyor ch charlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wall sadece fireda yok ki. Coldda da var.
  • yalnız takı diye bişey var bastım mı cold resistence hiç bir işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agamotto

Wall sadece fireda yok ki. Coldda da var.

Herhangi bi rogue xbow skillerini kullanarak kolayca cold wallını yakabilir ama fire wall ı yıkamaz o kadar kolay..
  • (çin charlara göre konuşuyorum) 100lvl ff olan ve fireyi açık olan tüm charlara karşı etkisiz kalırsın, cold imbue kullanırsan. Genelde cold imbueyu 73e gelene kadar pvp için kullanırlar. 73teki knock back skilli geldiğinde bow daha rahat pvp yapabileceğinden fireya dönerler. Ama genelde cold imbue da açıktır ki ff'sen cold imbueyu kullanabilirsin. Ama karşındaki ffse veyahut takılarında freeze varsa pek bir işe yaramaz.

(Eu charlar için) Holy word ffse zaten ne olacağı belli. Aynı şekilde takılarında freeze varsa.

Sonuç olarak sp varsa aç yoksa olduğu gibi kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

(çin charlara göre konuşuyorum) 100lvl ff olan ve fireyi açık olan tüm charlara karşı etkisiz kalırsın, cold imbue kullanırsan. Genelde cold imbueyu 73e gelene kadar pvp için kullanırlar. 73teki knock back skilli geldiğinde bow daha rahat pvp yapabileceğinden fireya dönerler. Ama genelde cold imbue da açıktır ki ff'sen cold imbueyu kullanabilirsin. Ama karşındaki ffse veyahut takılarında freeze varsa pek bir işe yaramaz.

(Eu charlar için) Holy word ffse zaten ne olacağı belli. Aynı şekilde takılarında freeze varsa.

Sonuç olarak sp varsa aç yoksa olduğu gibi kalsın.

Aslında durum anlattıgından biraz daha farklı. Coldların bi avantajıda yere buz çıkararak durdurması rakibi. + olarak imbue si sayesinde rakibin atagını dondurması. Pasif phy def vs eklenince tanından yenmez o char.

Dipnot: Holy serisi 105 lv da %50 koruma sağlıyabilicek.

• Bizim serverın kralı cold lightning adam yatmıyor sunlu bladelerle pwp yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost

Bizim serverın kralı cold lightning adam yatmıyor sunlu bladelerle pwp yapıyor

Böyle bişi olması biraz olanaksız geliyor bana ismi nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.