Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • colin 2'yi ne 3 tuttu ne bu. kontrol açısından.
    istediğiniz gibi gaza basabiliyordunuz. bunda yoldan çıkacam diye hafif virajlarda bile sağ sol yapamıyosun. sanki direksiyonu tam kırmış gibi tepki veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

colin 2'yi ne 3 tuttu ne bu. kontrol açısından.
    istediğiniz gibi gaza basabiliyordunuz. bunda yoldan çıkacam diye hafif virajlarda bile sağ sol yapamıyosun. sanki direksiyonu tam kırmış gibi tepki veriyor.

katılıyorum,hiiiç sevemedim controlleri grid ve dirt teki,yeni F1 oyunuda kesin böyle olur
  • yaw arkadaslar bu oyunları cıkaran lar la ekran kartı üreticilerin ne kadar bütce ayırıyordur bu oyunlara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

colin 2'yi ne 3 tuttu ne bu. kontrol açısından.

Kontrol zorluğu sanırım Klavye ile oynamaktan kaynaklanıyor.

Adamlar oyunu tamamen direksiyona göre yapmışlar sanırım bu sefer.

Ben herhangi bir zorluk çekmedim çünkü direksiyonla.

Yarışlar zor da, hani kontrolde bir zorluk yoktu.
  • Ya oyunu oynadım ama çok kasıyor bilgisayarımda kıracaktım az kalsın
  • Arkadaşlar patch v1.2'yi yüklememe rağmen şu meşhur "save code error", "corruption save file" hatasını halledemedim...
    bunu yaşayıp çözen arkadaşlar var mı, forumun birçok sayfasını okudum patchi yükleyip benim gibi sorunu çözemeyen arkadaşlar da var, oyunun otomatik kayıt problemini nasıl çözüyoruz? önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andaluz -- 16 Mayıs 2008; 3:01:06 >
  • ya arkadaşlar proble bende mi bilmiyorum dün akşam career modunu bitirdim

ve bana çok güzel geldi. Klavyeyle oynuyorum, kazanmak için takrarladığım yarın en fazla 15 filandır, bence kontroller gayet iyi.

Tabi siz nfs gibi sadece gaza basarak gideyim kazanayım diyorsanız ona birşey diyemem.

Bence oyunun kontroller süper normaldede böyle değilmidir zaten, Araba kullanırkende böyledir, hep gaza basılmaz, ki rally'lerde en önemli husus fren zamanlaması ve miktarı, bence oyunun kontrolleri falan tam olması gerektiği gibi,

Hatta 2 gün oldu grid'in demosunu yükledim, 15 dk'da kontroller yüzünden bıraktım daha da açmadım, o ne oyle ya ben yeni codemasters efsanesi beklerken, grid adında yeni nfs çıktı geldi.

DIRT diyorum başka bişi demiyorum

• ARKADAŞIM.. SENDE İLK OYUNA BAŞLARKEN , SÜRDÜĞÜMÜZ CLİO'DA , KLAVYE İLE OK TUŞLARINA EN UFAK , SAĞA VEYA SOLA BASTIĞIMIZDA , DİREKSİYON BİRDEN DENGESİZ BİR ŞEKİLDE DÖNMÜYOR MU?
    BEN DE İLK OYUN ÇIKINCA ALMIŞTIM BU SİMÜLASYONU .. BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞTIM ..

DAHA SONRA TEKRAR TEKRAR YENİDEN YÜKLEDİM OYUNU ... AMA DÜZELMEDİ . KONTROL AYARLARINI DEĞİŞTİRDİM OLMADI ..CAREER MODUNDA AYNISI ,,,, CHAMPIONCHIP MODUNDA AYNISI ,, PUNTO SÜRÜYORUM AYNISI ,, L200 'DE AYNISI ,, CLİO'DA AYNISI , MURAT 131' DE VAR BU SİMÜLASYONDA , ONDA DA AYNISI OLUYOR ARKADAŞ .. SİNİR OLDUM ..... HEPSİNDE AYNI DİREKSİYON HATASI OLUYOR.. VE BEN BUŞEKİLDE BU YARIŞ SİMÜLASYONU NU OYNAYAMAM.. SİZ BİLİYOR MUSUNUZ .. ARKADAŞLAR ..BU SİMÜLASYONDA ,DİREKSİYON SENSİTİVİTY ( DİREKSİYON HASSASİYET AYARI ) VEYA DİREKSİYON KIRMA AÇISI NEREDEN AYARLANIYOR ... OYUN SÜPER DE BU SORUN OLMASAYDI , DAHA GÜZEL OLUR DU .. VE BEN BU SORUN OLMASAYDI , OYUNU ÇOKTAN BİTİRMİŞTİM .. ÇOKTAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçankorkmaz -- 16 Mayıs 2008; 9:53:26 >

• bende dengesizlik yok hocam klavyem klasik microsoft klavye kablolu, bende hiç bir sorun yok.

Yalnız tekrar yazıyorum oyun arcade değil, nfs tarzı değil, yalnız öyle dokunur dokunmazda dengesizlik yapmıyor ama şu var ilk kalkışta hem gazı kökleyip hemde sola yada sağa basarsan tabiki sağa sola kaçar kontrol edilmez ama tahmin ediyorum senin klavye ayarlarında sorun var.

Oyun içinden değilde windowsta denetim masasında klavye özelliklerinden bir bak.

Yoksa oyun bence süper grıd ın demosu filan yanında halt etmiş o ne öyle yaa virajlardan neredeyse gaz kesmeden geçiyorum, arabalar desen yola yapışmış takla atmayı geçtim arabalar neredeyse kaymıyor bile ya insan daha ilk yarışında bile haritaya bile bakmadan birinci olur mu kardeşim

neyse şimdilik bence number one dırt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 16 Mayıs 2008; 10:02:52 >
  • YA ARKADAŞIM.. KLAVYE AYARLARINDA SORUN VAR DİYORSUN YA.. LAPTOPUMDA DA OYNADIM , ONUNDA MI KLAVYE AYARLARINDA SORUN VAR ... ÖYLEMİ ...
    HAYIR ARKADAŞIM .. OYUN İÇİNDEN BİR SORUN VAR .. CD'DEN DİR DEDİM ,2 CD'Yİ DE FARLI YERLERDEN ALMIŞTIM . YİNE AYNI ŞEKİLDE ... EN SON ORİJİNALİNİ ALMAYI DENEDİM .. ONUDA ARADIM , SATILMIYOR ...............ANLAYAMADIM .. ÇÖZECEĞİM .. BULACAĞIM..

BELİRTMEK İSTERİM ... BU OYUNDA , KALKIŞLARDA , BÖLÜMÜ HIZLI GEÇEYİM DİYE HEMEN GAZA BASILMAZ , BASILSA BİLE ARABA DENGESİZ KALKAR, VE DİREKSİYON BİRDEN KIRILMAZ ..DİREKSİYONA KESKİN TEPKİ VERİLEN (ANİDEN ÇEVİRİLEN ) ZAMANLAR OLUR AMA O DA ARABAYLA YOL ÜZERİNDE KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE ,YOL DURUMUNA GÖRE , İLERLEDİĞİNİZ ZAMANLAR OLUR..

AYRICA BEN BU OYUNU İLK KEZ OYNAMIYORUM , BU OYUNUN PARKURU AYRIDIR . DİĞER SERİLERE BENZEMEZ , DİĞER SERİLERDEN ALAMADIĞIN , ADRENALİN VE HEYECANI , BU OYUNDAN MAXIMUM DÜZEYDE ALIRSIN ... GERÇEĞE ÇOK YAKIN ŞEKİLDE , HİSSEDERSİN.... BU OYUN , HİSSSETTİRİR...

BÜTÜN SERİLERİNİ OYNADIM , HER ZAMAN , REALİSTİC (EN ZORUNDA ) VE DERECELER YAPTIĞIM OLDU.. DAĞ YOLLARINDA , PATİKA YOLLARDA , UÇURUM KENARLARINDA ,ORMAN İÇLERİNDE , ÇAMURLU , YAĞMURLU ,SİSLİ , KARLI ,BUZLU , ENGEBELİ VE TOZLU YOLLARDA , DANS EDEREK ,UÇARCASINA RALLİ YAPTIĞIM OLDU .. BU OYUNUN SERİLERİNDE , ÖZELLİKLE (CMR 4 VE CMR 5) .......AMA BUNDAN ÖNCEKİ SERİLERDE OLDU BUNLAR ,BU SERİDE DAHA HİÇ OLMADI , İNŞALLAH OLUR ... BU RALLİ SİMÜLASYONUNU BEN ÇOK SEVİYORUM .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçankorkmaz -- 17 Mayıs 2008; 9:43:34 >

• arkadaşlar ben imzamdaki sistemle bu oyunu high oynuyorum ilk başta sorun yoktu ama şimdi oynarken pat donuyor kapanıyor bütün o/c ları geri çektim(e.kartı dahil) hala aynı bi öneriniz var mı?????????
  • Bu oyunun genel anlamda kontroller ile ilgili bir sıkıntısı olsa gerek. Bende Logitech Momo FF direksiyon var. İç görüntüye alarak Momo'yu hareket ettirdiğimde görüntüdeki direksiyon yarım saniye geç hareket ediyor. Yani hareketler geç aktarılıyor oyuna.

Windows'da Logitech'in programcığından baktığımda direksiyon tepkisi tam zamanlı. Richard Burns Rally'de de biraz bekleme var. Ama Dirt'deki kadar değil. Herhalde oyunun programlanması ile ilgili bir problem.

Internette bir miktar araştırma yaptım. Patch yükleyin, Deadzone 0 layın diyorlar. Hepsini yaptım. Grafik ayarlarını düşürerek de denedim. Bir faydası olmadı.
  • arkadaşlar bende bu oyun hata verdi ve bi türlü düzeltemedim .

sistemim iyi ondan dolayı değil . vista ultimate 64 bit kullanıyorum işletim sistemi.

ve verdiği hata d3dx9_33.dll dosyası bulunamadı diyor.....

bende o dll dosyasını indirdim system32 nin içine attım ama yine olmadı

bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . teşekkürler.
  • arkadaşlar ben sorunumu çözdüm gerek kalmadı..

assassins creed oyununu yükledim sonra tekrar DiRT i yükledim hata vermedi bu sefer .

oyunu da 1024x768 çözünürlükte herşey full da tek bi duraksama yapmadan oynayabiliyorum.

bileşenlerim : gigabyte 8800gt ,amd x2 4800 , 2gb ram ,vista 64bit..
  • Oyunu 1680x1050 deherşey full 4x AA 16AF rahatça oynayabiliyorum. Gel gelelim herkesin övdüğü grafikleri ben beğenemedim. Mostwanted da ortaya çıkan ve hiç hazzetmediğim bulanık ve sarı sıcak görüntü manyaklığı bu oyuna da yerleşmiş. Gerçekçilik bu değil, birilerinin çıkıp söylemesi lazım bu adamlara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Oyunu 1680x1050 deherşey full 4x AA 16AF rahatça oynayabiliyorum. Gel gelelim herkesin övdüğü grafikleri ben beğenemedim. Mostwanted da ortaya çıkan ve hiç hazzetmediğim bulanık ve sarı sıcak görüntü manyaklığı bu oyuna da yerleşmiş. Gerçekçilik bu değil, birilerinin çıkıp söylemesi lazım bu adamlara.

lcd monitörlerde o sarımtrak olay acayip parlama yapıyor.codebastards kafayı taktı bu parlatma olayına ya hayırlısı..
  • arkadaslar direksiyonla bile baya zor mu bu oyun yoksa bana mi oyle geliyor. klavye ile oynamaya calisan arkadaslara bi tavsiyem var,calismayin yani. klavye ile donusler igrenc oluyo. gerci direksiyonla da pek bi ii oldugu soylenemez ama neese işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: -KaRaBaSaN-

arkadaslar direksiyonla bile baya zor mu bu oyun yoksa bana mi oyle geliyor. klavye ile oynamaya calisan arkadaslara bi tavsiyem var,calismayin yani. klavye ile donusler igrenc oluyo. gerci direksiyonla da pek bi ii oldugu soylenemez ama neese işte

G25'le oynadım oyunu.
    Oyun zor. Hayatı araba oyunlarıyla geçmiş birisi olarak, en zor seviyede oynamayı hayatta düşünmediğim tek oyun diyebilirim.
    Orta seviyeyi diğer oyunların en zoru ayarında yapmışlar.
    Realizm derken biraz suyunu çıkarmışlar gibi...
  • ya bende bir problem var galiba

ben normal ve onun bir üstü zorlukta hani şu tier lerde seçiyorsunuz zorluğu ondan bahsediyorum, çatır çatır ve süper zevkle oynuyorum, hatta grid falan yanında halt etmiş oyundan aldığım zevk konusunda

sebebine gelince oyunu klavyede oynuyorum ve kokpit kamerasından oynuyorum genelde ve adamlar nasıl bir yapmışlarsa mesela toprak zeminde diyelim i sol ön yada arka artık çekiş hangisindeyse lastiğin farklı zeminde gittiğini yada patiye geçtiğini yada kaydığını anlıyorum. Yani oyunu nasıl yapmışlar hala oynarken hayret ediyorum.

Oyundaki tüm tierler bitti championship falan takılıyorum arada.

Hakikaten oynadığım en iyi araba oyunu, bu pyundan önce rally sporundan falan nefret ederdim şimdi hastası oldum.

Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.