Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 vistada kuramıyorum yardım lütfen... çözümü bilen varmı???
  • arkadaşlar v1.1 için Tüm arabalar ve pistleri açan bi kod varmı ?yada save dosyası da olabilir.

Birde araba ayarlarından anlayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 21 Temmuz 2008; 21:05:43 >
  • Hele şükür bitirdim.
  • arkadaşlar Araba ayarlarını nasıl yapıcaz önerileri olan varmı ?
  • bence bu oyunun kontrolleri grid den daha kolay ben grid de yarış kazanamadım hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatin_dry

bence bu oyunun kontrolleri grid den daha kolay ben grid de yarış kazanamadım hiç

Gridde normal zorluk ile basic zorluk arasında dağlar kadar fark var, normal zorlukta lanet araba ne dönüyor ne yavaşlıyor ne hızlanıyor, esneklik neredeyse sıfır,

normalda lemans yarışlarında belki aynı yarışı kendi sınıfımda birinci olabilmek için 20 sefer tekrarlamışımdır ama basic yapınca bu seferde hemen her yarışta ilk oynayışımda birinci vs.

O konuda saçmalamışlar,

DIRT taki bu konudaki saçmalık ise, karşımızda bizimle yarışan direkt bir yapay zeka olmayınca zorluklar arabanın teknik özellileri ile sınırlı kalıyor, işte hasar modellemesi hasarın peformansa etkisi falan, ee durum öyle olunca sürmeyi kapmış biri, zor seviyelerde bile zorlanmıyor, yani ben belki abartı olacak ama çiziksiz yarış bitiriyorum neredeyse DIRT'ta

Ona rağmen mesela GRİD de bazı sponsorlar çiziksiz yarış bitirmeni istiyor. BU nasıl bir mantıktır, daracık pistlerde 12-20 arası araba ile yarışırken kim çiziksiz bitirebilir, zaten çoğu yarışta yarış bittiğinde arabaya önden bakınca tanınmaz halde oluyor, insan kendi kendine soruyor az önce bu araba mı 250 yapıyordu. diye

• arkadaşlar şimdi size İki sorum olacak

1.Yama v1.2'yi 1.1'i kurmadan kurabiliyormuyuz? yani oyun kurulumu nasıl olacak Oyun+v1.1+v1.2 şeklindemi?

2.Oyundaki Kontroller Klavye ile kariyer bölümünü bitirdim ama bana sorun nasıl bitirdiğimi resmen eziyetti Şimdi gamepad alıcam benim gibi klavyeden gamepad'e geçen oldumu Bi fark oluyormu kontrollerde gamepad ile klavyeye nazaran?Yok bi fark diyorsanız oyunu kurmıyayım çünkü sildim tekrar yüklemem gerekicek bi fark yoksa kurmıyayım.

Birde Yoksa bu kontroller klavye gamepad ile alakasız araba ayarlarından mı kaynaklanıyor bugüne kadar oynadığım tüm colin serisinde herzaman arabaları ayarlamadan gayet sorunsuz eziyet çekmeden oynardım .
  • ben bu oyunu oynamak icin usb titresimli bi gamepad aldim ama oyunun icinde titreşimi acamadim bunu nasıl yapacagimi bilen varmi??
  • şu oynun kontrol ayarlarında bilgili birisi varmı arkadaşlar Gamepad aldım fakat gene araba sapıtıyor dokunma ile ?

• arkadaşlar Şu ayarları nasıl olmalıki Dokunma ile atıyorum sola kırıyorum sağa kayıyor anında araç ne biçim iş?
  • arkadaslar ben konu da actım ama bi türlü bilgi alamadım şöyle bi sorunum var umarım insallah siz cvp yazarsınız oyunu ben 25 part olarak indirdim cıkarttım 9.7 gb olarak cıktı dirt dosyası oyunu yüklemek için regsetup.exe ye tıkladıgım zaman "Error (-1014): Unsupported type encountered in registry operations." böyle bir hatayla karsılasıyorum bunun nedenini bilen var mı lütfennnnnn cvp bekliyorummmm :(
  • @mczaga

Hayır ilk çıkan yamayı kurmana gerek yok direk v1.2 ve crack. Birde ben o bahsettiğin ayarlara dokunmadım ama gayet güzel oynuyorum:) Dışarıdan oynamak bana başta zor geldi bende kamera açısını sürücü olarak ayarladım ikisinin arasında bence bayağı fark var ...

http://games.softpedia.com/get/Patch/Colin-McRae-DIRT-12-Patch.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 5 Ağustos 2008; 19:31:28 >
  • ya o yamaları da yaptım ama "Error (-1014): Unsupported type encountered in registry operations." bu hata cıkıyo yine buna cvp ???
  • oyunu acınca siyah ekran cıkıyo sonra dirt.exe hata veriyo ekran kartım ge force 8500 gt neden oluyo acaba blen var mı?
  • şimdide oyunu acıyom acılıyo siyah ekran cıkıo sonra dirt.exe hatası veriyo ekran kartım ge force 8500 gt shader 4 destekli bundan mı acaba bu oyun shader 3 destegi istio benm oynamam gerekmez mi yaa ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: poffuduk

hondacrx11

kimsenin başına böyle bi sorun gelmedimi

dostum antivirüs programı olarak kaspersky kullanıyosan işletim sisteminden kaldır,TweakNow RegCleaner Professional,tuneup benzeri programlarla bir temizlik yap ondan sonra bir dene,benim başıma gelen sorun senin başına gelen sorun ile tamamen aynıydı,yukarıda söylediklerimi yaptım ve şuan oyun çalışır vaziyette bende;)

bu 34 sayfalık forumu başından itibaren aradım. ancak bu sorunun nasıl çözüldüğüne dair kesin bir çözüm yok sanırım.

hondacrx11, nic35 gibi arkadaşların yaşadığı resimdeki sorunu ben de yaşıyorum. ne yaptıysam olmadı arkadaşlar buna bir çare yok mu? patch 1.1+crck1.1, patch1.2+crck1.2 hepsini denedim. tweak hdr diye bir program var, onu da denedim... ekran kartım 8600GT 256MB, intel P4 3.0GHZ. 1GB DDR2 533MHZ ram. sistem gereksinimleri yeterli ama ben oyuna hiç giremedim... kaspersky kuruluydu, poffuduk'un dediğini de yaptım, windows sıfır, virus programı yokken de aynı..

ben internetten indirdiğim rip'li dirt ile denedim. dopeman isimli kişi tarafından oluşturulmuş. acaba sorun rip'li olmasından mıdır? dopeman'ın daha önce de ripli oyunlarını oynadım, bir sorun yaşamamıştım. normalde 2.4GB 7Zip formatında. açılınca 9.6GB oluyor..

Arkadaşlar bir yardım lütfen.. Denemediğim şey kalmadı... !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 7 Ağustos 2008; 23:53:09 >

• cvp yok mu ne biçim yer burası yaa hayret bişey burda kac kişi aynı sorunu yasıyo bilen yok mu yaaaa pess walla kac gündür cvp beklioz burda !!!!!
  • ben bu durumu kimsenin cevabı bilmiyor olmasına bağlıyorum....

• ekran kartı kutusundan çıkan oyun hata veriyor kafayı sıyırmadan yardım lütfen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dotti -- 9 Ağustos 2008; 19:23:50 >

• Oyun güzel ama yarışları ilk sırada bitirebilmek için çok çok iyi ve hızlı bir şöför olmak gerekli. Gerçek hayatta hızlı araba kullanmak ile ralli parkurunda gitmek çok farklı. Açıkçası gamepad ile oynamama rağmen çok zorlanıyorum. Belki iyi bir direksiyonla kullanmak oyunu kolaylaştırır. Aksi taktirde oyun sinir ediyor. Çok gerçekçi olduğundan öyle fırt fırt yarışları bitirip oyunu kaldıramıyorsunuz. NFS oynamakla bu çok çok farklı. Çok hırslandığım zaman oyun kolunu duvara fırlatasım geliyor ...
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.