Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: the_dotti

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI)

ekran kartı kutusundan çıkan oyun hata veriyor kafayı sıyırmadan yardım lütfen)

yokmuuu bu problemle karşılaşıp çözen bir DH forumcu yardım pls

• orj oyunda hata alıyorsan donanımını gözden geçir bence. Ram ile başla derim. Memtest'le ramler sağlam mı bak. Ayırca hdtune ile hdd bad sector testi yap bence.
    Ayrıca hata ram hatasına benziyor. Sanki oyun temp'ten okuyacağı dosyaları bellekleyemiyor. Tabii oyunla ilgili bir bug da olabilir. (kullandığınız chipset ile alakalı - özellikle laptop ile oynuyorsanız bu ihtimal kuvvetli) Ekrankartı ve chipset driverlarını güncelleyin derim. Ayrıca checkdisk sırasında direkt hata veriyor ise çeşitli crackleri de bir deneyin derim

Bu arada grid'i yeni bitirdim ve baya hoşuma gitti sizce bu oyun sarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PongoLLe -- 11 Ağustos 2008; 21:40:30 >
  • benim oyun rip'li ama söylediğiniz sorunlara ihtimal veremiyorum. zira yukarıda verdiğim donanım: Assassins Creed oyununu full detaylarda oynatabiliyor.. ayrıca bu bilgisayarda sadece ekran kartı farklı iken; Crysis'i oynadım.
    Cyrsis'e de ilk girişte çok zorlanmıştım. hata veriyordu meğer sorun netframework yazılımı ile ilgiliymiş. bu program olmadan crysis'i açamamıştım, kurunca açtım. aynı şeyleri Dirt içinde denedim ama olmadı.. orjinal oyunda bile böyle bir hata oluştuğuna göre ben oyunla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. dediğiniz gibi bazı chipsetlerde veya donanımlarda hata veriyor olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PongoLLe

orj oyunda hata alıyorsan donanımını gözden geçir bence. Ram ile başla derim. Memtest'le ramler sağlam mı bak. Ayırca hdtune ile hdd bad sector testi yap bence.
    Ayrıca hata ram hatasına benziyor. Sanki oyun temp'ten okuyacağı dosyaları bellekleyemiyor. Tabii oyunla ilgili bir bug da olabilir. (kullandığınız chipset ile alakalı - özellikle laptop ile oynuyorsanız bu ihtimal kuvvetli) Ekrankartı ve chipset driverlarını güncelleyin derim. Ayrıca checkdisk sırasında direkt hata veriyor ise çeşitli crackleri de bir deneyin derim

yardım için sağol deneyip cevap yazacağım

ben şu an ikisinide oynayamadığım için birşey söyleyeğemicem

• oyunun dosylalarını ılkonce yenı klasore kopyala ondan sonra oyunu yuklu onceden yuklemıs oldugun oyunu sıl ondan sonra dene o da olmazsa crack bul bırde dırectx hazıran ayı versıyonu ındır
  • quote:

quote:

orj oyunda hata alıyorsan donanımını gözden geçir bence. Ram ile başla derim. Memtest'le ramler sağlam mı bak. Ayırca hdtune ile hdd bad sector testi yap bence.

ekrankartı ve chipset driverlarını güncelleme işlemini yaptım olmadı chek disk bittikten sonra hata veriyor o yüzden crack denemedim ramler sağlam oyun cd de sağlam format atmadan önce kurmuş ve bir yarış oynamıştım keşke silmeseydim ve format atmasaydım

• quote:

quote:

quote:

ekrankartı ve chipset driverlarını güncelleme işlemini yaptım olmadı chek disk bittikten sonra hata veriyor o yüzden crack denemedim ramler sağlam oyun cd de sağlam format atmadan önce kurmuş ve bir yarış oynamıştım keşke silmeseydim ve format atmasaydım

aynı şey benim Crysis'de başıma gelmişti. Crysis'i kurmuş ve birkaç kez oynamıştım. Sonra PC'ye format atmam gerekti. Formattan sonra tekrar çalıştıramadım. Ne yaptıysam olmamıştı.. internetten araştırırken bir forumdaki arkadaş sorunun netframework yazılımından kaynaklandığını söylemiş. hemen indirdim ve sonunda Crysis çalışmıştı...

şu an netframwork kurulu bende ama Dirt çalışmıyor. bakalım bunun arkasından ne çıkacak merak ediyorum. birşey yapmamız veya bir program yüklememiz gerekiyor bence.. ama ne?????

• Ripli oyun çalışmayabilir zaten. kimin nasıl riplediği belli olmuyor hiç. O yüzden ripli oyunlar sakat zaten. Benim başıma gelen bir sorunu yazayım. Fear ve nfs carbon'u oynayamazken (setup'da hata veriyordu) O dönemde diğer tüm oyunları oynayabiliyordum. Sorun dual ramlerimden birinin bozuk olmasıydı. Ayrıca ram deki birkaç adres bozuk ise her oyun farklı bellek adresleri kullanabileceğinden ve 2gb civarı raminiz varsa spesifik oyunlardan hata alabilirsiniz. Ayrıca önereceğim bir başka şey sorunun özel bir yazılımdan olacağını düşünmekte iseniz oyunların readme lerini mutlaka okuyun orada yazar. (directx'i de güncelleyin) Ayrıca framework'ü 1.1+2.0 şeklinde değil de direkt 2.0 veya 3.0 yükleyerek (bende 2.0 direkt yüklü sorun olmuyor) deneyin
  • quote:

ekran kartı kutusundan çıkan oyun hata veriyor kafayı sıyırmadan yardım lütfen)

arkadaşlar problemimi çözdüm kurulu olan kaspersky 7 yi kaspersky 2009 olan 8.0.0.454 sürümü ile değiştirdim ve oyun açıldı hiçbir hata ile karşılaşmadım diğer arkadaşlarada bunu denemesini tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dotti -- 12 Ağustos 2008; 15:22:48 >

• ben onu denedim. PC'ye format çektim ve şu an hala bilgisayarda virüs programı yok. kaspersky hiç kurulu değil ama bende sonuç aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

ben onu denedim. PC'ye format çektim ve şu an hala bilgisayarda virüs programı yok. kaspersky hiç kurulu değil ama bende sonuç aynı.

PongoLLe dediği gibi framework'ü 1.1+2.0 şeklinde değil de direkt 2.0 veya 3.0 yükleyerek (bende 2.0 direkt yüklü sorun olmuyor) denedinmi bendede baktım sadece 2.0 yüklü
  • NetFramenetfx35.exe ben de bu program kurulu.. 3.5 sürümü..
    crysis için netten indirmiştim. sanırım framework'le ilgili bir sorun değil. herhalde 3.5 versiyonu, 2.0'ı kapsıyordur.....
  • Bence orj oyun olan arkdaş bi mail atsın codemasters'a. Bir çözüm üreteceklerdir
  • arkadaşlar 1 yıl önce filan oynuyodum ama tekrar yükleyiyim dedim yükledikten sonra simgesine tıklıtorum açılmıyor, hata rağporu veriyor. eski sisteme ek olrak 30 ytl lik creative ses kartı almıştım ondan olabilirmi çünkü internet te ses kartını iptal edin falan yazıyor???
  • quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

Oyun güzel ama yarışları ilk sırada bitirebilmek için çok çok iyi ve hızlı bir şöför olmak gerekli. Gerçek hayatta hızlı araba kullanmak ile ralli parkurunda gitmek çok farklı. Açıkçası gamepad ile oynamama rağmen çok zorlanıyorum. Belki iyi bir direksiyonla kullanmak oyunu kolaylaştırır. Aksi taktirde oyun sinir ediyor. Çok gerçekçi olduğundan öyle fırt fırt yarışları bitirip oyunu kaldıramıyorsunuz. NFS oynamakla bu çok çok farklı. Çok hırslandığım zaman oyun kolunu duvara fırlatasım geliyor ...

Arabalara iyi ayar çektikten sonra yarışların hiçbirinde zorlanmadan birinci gelebilirsin. Açıkçası beni zorlamadı, Pro'ya bile saniyeler boyunca fark atmak için yol haritasını ve arabayı iyi kullanmak gerekli.

• Colin McRae: DIRT süper oyun gerçekten kesinlikle oynanmalı...
  • COLIN MCRAE DIRT ALMAK İSTİYORUM

EKRAN KARTIM ATI HD2600 VE BİLGSAYAR LAPTOP 2GB RAM VE VİSTA KULLANIYORUM

OYUN BU SİSTEM HANGİ SEVİYEDE KALDIRIR. RAHAT OYNAYABİLİR MİYİM YOKSA ÇOK DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLKLERDE Mİ OYNAYABİLRİM?

BU ARADA GRID I YÜKSEK ÇÖZNRLK VE ORTA SEVİYE GÖRÜNTÜ KALİTESNDE OYNUYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: defacto99

COLIN MCRAE DIRT ALMAK İSTİYORUM

EKRAN KARTIM ATI HD2600 VE BİLGSAYAR LAPTOP 2GB RAM VE VİSTA KULLANIYORUM

OYUN BU SİSTEM HANGİ SEVİYEDE KALDIRIR. RAHAT OYNAYABİLİR MİYİM YOKSA ÇOK DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLKLERDE Mİ OYNAYABİLRİM?

BU ARADA GRID I YÜKSEK ÇÖZNRLK VE ORTA SEVİYE GÖRÜNTÜ KALİTESNDE OYNUYORUM.

İki oyunda aynı grafik motorununu kullanıyor...

Pek fark olmaz..
  • Oyunu bitirmiştim oldu baya.

Gerçekten zor bir oyun.

Grafikler mükemmel.

Oyunun kasmaması için en düşük ayarlarda oynadım hiç kasmadı

Ama öle böle grafikler süper

• Arkadaşlar yarış içindeyken aracın görüntüsünü nasıl direksiyon'a alabiliriz_??
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.