Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu yükledim..cd de sorun varmış değiştirttim. bir kere oynadım kapadım şimdide fragmandan sonra takılıp kalıyo. enter basın diyo ya orda işlemiyo enter. fragman dönüp duruyo sürekli :S
  • yardım edebilecek olan yok mu?
  • dirt'te autoload sorunu!

arkadaşlar bu sorun beni çileden çıkardı. belli bir yere kadar oynuyoırum kaydedip çıkıyorum. sonra bilgisayarı açınca oyuna yeniden başlamış gibi oluyor. hiçbir kayıt yok. nasıl oluyor bu iş
    ve oyuna girerken şu sorunu veriyor
    bi el atın
  • daha once hıc oynamadım ama oyun guzele benzıyo denemek lazım

• bu oyunsa bende hayvanım colin abimizi de analım bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orjinalden alıntı: poffuduk

hondacrx11

kimsenin başına böyle bi sorun gelmedimi

dostum antivirüs programı olarak kaspersky kullanıyosan işletim sisteminden kaldır,TweakNow RegCleaner Professional,tuneup benzeri programlarla bir temizlik yap ondan sonra bir dene,benim başıma gelen sorun senin başına gelen sorun ile tamamen aynıydı,yukarıda söylediklerimi yaptım ve şuan oyun çalışır vaziyette bende;)

bu 34 sayfalık forumu başından itibaren aradım. ancak bu sorunun nasıl çözüldüğüne dair kesin bir çözüm yok sanırım.

hondacrx11, nic35 gibi arkadaşların yaşadığı resimdeki sorunu ben de yaşıyorum. ne yaptıysam olmadı arkadaşlar buna bir çare yok mu? patch 1.1+crck1.1, patch1.2+crck1.2 hepsini denedim. tweak hdr diye bir program var, onu da denedim... ekran kartım 8600GT 256MB, intel P4 3.0GHZ. 1GB DDR2 533MHZ ram. sistem gereksinimleri yeterli ama ben oyuna hiç giremedim... kaspersky kuruluydu, poffuduk'un dediğini de yaptım, windows sıfır, virus programı yokken de aynı..

ben internetten indirdiğim rip'li dirt ile denedim. dopeman isimli kişi tarafından oluşturulmuş. acaba sorun rip'li olmasından mıdır? dopeman'ın daha önce de ripli oyunlarını oynadım, bir sorun yaşamamıştım. normalde 2.4GB 7Zip formatında. açılınca 9.6GB oluyor..

Arkadaşlar bir yardım lütfen.. Denemediğim şey kalmadı... !

Senin bu mesajı tesadüfen gördüm de yazayım dedim. Aynı şeyi bende yaşadım rally2005 te. Şöyle bişey buldum. Nero yüklü ise neroyu kaldır. Nero'nun codec'leri oyunun açılmasını engelliyormuş. Gerçekten de yabacı forumlarda yazılan bu öneriye uyduğumda sorunun çözüldüğünü gördüm oyuna girdim. Ve işin ilginç tarafı bunu bikaç Codemasters oyununda daha gördüm. Nero yüklüyken açılmadı. Sende bi dene öyle bakalım.

Edit: Alıntı yaptığım mesaj eskiymiş ama yinede yararlı bi bilgi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 7 Ekim 2008; 0:56:35 >

• evet dunyanın en ıyı ralli pilotlarından bıriydı saygıyla anıyoruz...
  • Race Driver Drid ile aynı grafik motoru olduğu için Dirti değil de Gridi oynamayı tercih ediyorum.Dirt bana eski oyun gibi geliyor o yüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

dirt'te autoload sorunu!

arkadaşlar bu sorun beni çileden çıkardı. belli bir yere kadar oynuyoırum kaydedip çıkıyorum. sonra bilgisayarı açınca oyuna yeniden başlamış gibi oluyor. hiçbir kayıt yok. nasıl oluyor bu iş
    ve oyuna girerken şu sorunu veriyor
    bi el atın

1.2 yamasını yaptın mı,oyunda save sorunu vardı o sorunu çözüyo bu yama.

• O kadar soran olmuş ama;
    bu oyunun gamepad ayarlarını yapabilen varmı?

mümkün değil oynamak yön tuşlarıyla... (bilenler detaylı anlatırsa çok iyi olur tşkler)
  • Bu oyunun tamamını nereden bulacağım ya??
  • quote:

Orjinalden alıntı: üçyüz

Bu oyunun tamamını nereden bulacağım ya??

http://www.direct2drive.com/1/5272/product/Buy-DiRT-Download (steam gibi indirip oynuyosun9

http://www.codemasters.co.uk/games/?gameid=2012&format=PC-DVD (kargo ile gönderiliyor)

• arkadaşlar dirt için en ideal momo racing ayarları nedir?
  • arkidişler bu oyunu tek çekirdek ile orta veya full grafiklerde kastırmadan oynayabilen varmı?

orta grafik oyanayabiliyorum ama full grafikte gerçekten kasıyor , işlemciye overclock yolu gözüktümü yoksa

bu arada araba bi ayrı gerçkeçi dış dünya bi ayrı atmosfer, oynadığım en gerçekçi grafiklere sahip
  • terminal damage, you are unable to finish the race.
  • arkadaşlar logitech direksiyon aldım. kurulumu sorunsuz geçtim. ancak oyunda çalışmıyor. oyun ayarlarında keybord seçili ama onu değiştiremiyorum. yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sahin-YK

O Crysis başka onu karıştırma elbette PC'de böyle grafikler olacak ama biraz zaman alacak.Hem çıksa bile onları full detay oynamak için Koç'un torunu olman lazım.

Ben koc un torunuyum oynayablrmym
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

terminal damage, you are unable to finish the race.

sonsuz sonsuza gider bu yüzden nickin failed
  • SİYAH EKRAN çıkıyor oyuna girmiyor arkadaşlar, lütfen sorunun çözümünü bilen birisi yardım etsin.
  • arkadaşalr tamam herkes oynamış güzel güzel, resim upload etmiş falan. helal olsun da, ben daha yeni kurdum ve .alışan bir cd key bulamadığımdan oynayamadım hala. halbuki ben de istemez miyim buraya afili screenshot'lar yüklemek, paylaşmak? allah rızası için bir adet çalışan cd key

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.