Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Virüs olabilir mi acaba, kaspersky ya da avira ile bir taratmanı öneririm.
  • Virüs ten olmaz ki, (yine de taratıyorum inşallah yanılıyorumdur.) başka oyunlarda bir sorun yok. Bakın bir arkadaşın böyle bir yazısını buldum bu konuda ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı kardeşlerim. Kendisine pm atıcam şimdi.

disorderpunk :
    SLm arkadaşlar. Oyunun AthlonXP 2800+ vs işlemcilere desteği yoktu hatırladığım kadarıyla SS2 yada SS3 komutlarından dolayı tam hatırlamıyorum. Son çıkan yamalarla AthlonXP işlemci kullananlar da oyunu oynayabiliyormu artık? Google yaptım ama ingilizce çok el vermediği için pek bi yararı olmadı. Teşekkürler

NE DERSİNİZ BU OLABİLİR Mİ ? İŞLEMCİM AMD ATHLON 64 X2 4000+
  • Alakası yok çünkü, AthlonXP 2800+ eski ve tek çekirdektir, sizin işlemciniz yeni sayılır ve bu oyun için yeterlidir
    Kullandığınız ilaçtan kaynaklanabilir, daha önce dediğim gibi oyunu bilgisayardan silip (temiz exe ile, ilaçsız) sırasıyla 1.21 ve 1.22 yamalarını yapmak gerekiyor.
    Eğer yukarıda anlattığımı sırasıyla yaptıysanız, temiz bir Windows kurma vakti gelmiş demektir.
  • Teşekkür ederim dostlarım ama galiba ben bu oyunu oynayamıcam, inanın çoooooookkkkkkkkk üzgünüm. Bence işlemciden kaynaklanıyor. Çünkü başka bir mantıklı açıklamasını bulamıyorum.

DRACON1C; format atmakta istemiyorum sorunsuz, tertemiz çalışan bir sistemim var birde birsürü program falan o yüzden. Dediklerinin hepsini yaptım oyunu sildim ilaçlarını sırayla yükledim ne yazık ki olmadı olmadı. Ağlamak istiyorum.

• 2. işletim sistemini kur, vista kullanıyorsan xp, xp kullanıyorsan vista kur

İşlemciden kaynaklanma olasılığını unut, işlemcin oyunu çalıştırabilecek düzeyde.
    Ayrıca benim işlemcim tek çekirdek "Athlon 64 3200", bu işlemcide oynuyorum oyunu sen "x2 4000" de mi oynayamayacaksın ?!
    O muhabbet "Athlon Xp" ler için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 22 Aralık 2008; 17:18:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

2. işletim sistemini kur, vista kullanıyorsan xp, xp kullanıyorsan vista kur

İşlemciden kaynaklanma olasılığını unut, işlemcin oyunu çalıştırabilecek düzeyde.
    Ayrıca benim işlemcim tek çekirdek "Athlon 64 3200", bu işlemcide oynuyorum oyunu sen "x2 4000" de mi oynayamayacaksın ?!
    O muhabbet "Athlon Xp" ler için geçerli

bunu düşünücem, teşekkür ederim. Dual Core Optimizer programını kurduktan sonra birşey yapıyormuyuz çalıştırmak için falan.

• Son çare DRAC0N1C'in dediği gibi temiz bir OS kurmak. Vista'yı kötü oyun performansından dolayı tavsiye etmiyorum ama neyi kullanmak istediğin sana kalmış elbet. XP kullanıyorsan XP kur ve kurduktan sonra yapacağın ilk şey SP3'ü yüklemek ve ardından yongaseti ve işlemci yamalarını yüklemek olsun. Sonrasında ekran kartı, ses kartı, Ethernet sürücülerini kurarsın ve oyunu yükleyip öyle bir denersin. Oyun diskte 10 GB gibi büyük bir yer kapladığı için kurulumdan sonra disk birleştirme yapmanı öneririm. Kolay gelsin.
  • Cocker; SP3 orjinal xp istiyor diye biliyorum. Öyle mi ?
  • orjinal xp istiyor derken kastettiğin nedir anlamadım ama windowsun sitesinden sp3 ü indirirken doğrulama istiyor.yani orjinal xp istiyor fakat xp yi orjinal yapmak diye googleda aratsan binlerce yama var xpyi orjinal yapan ve hemen hepsi işe yarıyor.burada wareze girecği için veremiyorum maalesef.hatta intten orjinal sp3 cdsini bile indirebilirsiniz.ben size öm atayım en iyisi :)
  • beyler ben Dirti kurdum patchleri kurdum. 8600 gt var coreduo işlemc 2 gb ram var. oyuna giriyorum menüler sorunsuz yüksek ayarda bile fakat herhangi bir yarışa girdiğimde loading ekranı sürekli dönüyor yani oyuna girmiyor. Alt ayarlarda da olsa konfigürasyonuma göre kesinlikle oynamam gerekirdi bu oyunu. Başka bir sorun mu var acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertayd -- 12 Ocak 2009; 11:39:35 >
  • Bilmiyorum sorununu kardeş ama ben çok uğraştım oynayamadım. Anladım ki bu oyun çok sorunlu ve vazgeçtim. Böyle büyük bir oyun bu kadar sorunlu olması şaşırtıcı ve üzücü. 2 yi bekliyorum dört gözle, DIRT tan vazgeçtim.
  • direksiyon ayarlarını da yaptım.artık gamepad ile babalar gibi oynuyorum
  • Bende de DİRT executable hatası veriyor.. Nedir bu hata ya lütfen yardım edin....

2 gb ram 256 ekran kartım var vista 32 bit sisteme sahibim.. Yardım lütfenn
  • Lütfen yardım !
  • Siyah Ekran olayına yeni bir boyut getireyim arkadaşlar. Belki Yeni fikir verecekler olabilir. Bundan 1.5 yıl önceydi zannedersem. İşletim sistemim xp professional 32bit iken dirt çok güzel çalışıyordu bende Bayada bi bölüm ilerlemiştim. 1.1 patch yeni çıktığında kurdum ve oyunda bazı takılmalar başladı. Sonra nedense oyundan soğudum askerlik falan derken uzak kaldım ama aklım hala bu oyundaydı. 1.22 patch çıktığını duyunca oyunu tekrar kurdum. Hiç patch yapmadan oyuna girmeyi denedim siyah ekranla karşılaştım. Ctrl+Alt+Delete yapıp görev yöneticisini açtığımda 1650*1080 olan ekran çözünürlüğüm 800*640 a düştü ve dirt yanıt vermiyordu. görevi sonlandır dediğimde çözünürlük eski normal haline döndü. Neyse 1.22 patch yükledim ve oyuna girmeyi denedim gene siyah ekran. Buna bir çözüm bulamadım. Bu arada şimdiki işletim sistemim VİSTA ULTİMATE 64bit Service Pack1. oyunu oynadığım Xp kurulu sistemle Vista yüklü sistem arasında fark yok
    sistemim
    E6600 2.4Ghz
    Ati Radeon X1950 Pro
    2gb 800 Mhz DDR2 Ram
    2gb 667 Mhz DDR2 Ram

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Yeni görüntüler yayınlandı.Grafikler müthiş

suzuki eskudo psx de gt az oynamadım bu arabayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 7 Şubat 2009; 8:10:59 >

• harbiden gerçek gibi
  • bn oyunu 1.1 patchle sorunsuz oynuorm fakat dışardan bi save dosyası koyunca auto save failed werior bunun bir çözümü yokmu??

pcye format attım kendi save dosyamı koyamıorm
  • merhaba arkadaşlar Colin McRae DIRT Error (-1014): Unsupported type encountered in registry operations hatası için bir çözümü olan varmı?

İyi Forumlar
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.