Şimdi Ara

Colin McRae: DIRT (ÇIKTI) (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
1
Favori
126.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam. araçlara yeni skinler ekleyebiliyormuyuz acep?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben bu oyuna başlayalı 1 hafta kadar oldu, Momo aldım diye oyunu kurdum,
    oyunda copilot yok ne biçim iş bu diye hayıflanıyordum sonra Tier3 veya 4 te rally yarışlarından birinde oyun kitlendi tekrar başlattım, önceki oyundan başlamak istermisiniz dedi 'yes' dedim ve bir baktım yanımda caanım copilotum oturmuş bana yolu okuyor! Çok heyecanlandım günler sonra onu yanımda görünce, indirip öpesim geldi:)
    Sonuç olarak bu copiltun var olmasının bir puan sınırı mı var, 1 kere gördüm kendisini sadece. Ayarlarda da, read me dosyasında da bu problemi bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klimt

Arkadaşlar merhaba,
    Ben bu oyuna başlayalı 1 hafta kadar oldu, Momo aldım diye oyunu kurdum,
    oyunda copilot yok ne biçim iş bu diye hayıflanıyordum sonra Tier3 veya 4 te rally yarışlarından birinde oyun kitlendi tekrar başlattım, önceki oyundan başlamak istermisiniz dedi 'yes' dedim ve bir baktım yanımda caanım copilotum oturmuş bana yolu okuyor! Çok heyecanlandım günler sonra onu yanımda görünce, indirip öpesim geldi:)
    Sonuç olarak bu copiltun var olmasının bir puan sınırı mı var, 1 kere gördüm kendisini sadece. Ayarlarda da, read me dosyasında da bu problemi bulamadım.

Her yarışta co-pilot olmaz. WRC yarışlarında co-pilot varken kamyonlarla yarıştığın yarışlarda co-pilot göremezsin. İlerledikçe zaten bu tip şeylerle karşılaşırsın.

• momoda gaz ve fren pedalları ile oyunu oynamayı beceremediğim için gaz ve freni direksiyon üzerinden ayarladım ve sonuç mükemmel. yarışlar daha zevkli oldu benim için. tavsiye ederim
  • Haklısın cocker bunu biliyorum ama career modunda Tier-4'e geldim ve ilk defa copilotu 2 parkurluk Almanya rallisinin ikinci bölümünde gördüm. Ayrıca single event yapıyorum mesela orada da disiplini Rally olarak seçiyorum yine copilot yok yine copilot yok. Dur bakayım ben biraz daha ileyliyeyim şu piramitte.
  • ben ayarları değiştirmeye çalışıyorum ama oyun tekrar açıldığında ayarlar aynı kalmış şekliyle devam ediyor bir türlü değişmiyor nerede sorun var acaba kaydet tekrar başla dediğim halde aynı kalıyor
  • kariyer sadece ilk sayfada görünen kadarmı %100 olduktan sonra devam ediyormu ?
  • beyler bende dual core 1.46 ghz işlemci(o/c ile 1.9 ghz),358 mb paylaşımlı ekran kartı(intel),2 gb ram var...(kendisi laptop olur.)..ve vista yüklü.bende bu oyun mevcut.ancak açarken protect hata verior.crack leyimte yaptıgım zaman ekran kararıp masa üstüne dönüyor ve dirt .exe çalışmayı durdurdu diye yazı çıkıor...

acaba bilgisayarım mı yetersiz yoksa yapmadıgım bişilermi var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 19 Aralık 2008; 22:34:00 >
  • HATA VERİYOR. Bir türlü yapamadım ama elbet birgün açacam bu oyunu. Bütün serilerini yalayıp yutmuş birisi olarak deli oluyorum. Biraz da kızgınım CODEMASTERS a böyle sorunlu bir oyun yaptıkları için. En güzel rally oyunu böyle sorunlu mu olur ya.

HATA MESAJI nı nasıl çözebileceğimizi kimse yazmamış, peki nedeni nedir chipset değil, ses kartı sanmam, 8.12 de yüklü bir türlü yapamadım. Nero yu falan sildim bütün driverları direct x dahil yeniledim olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. NEDEN i bilen varsa yazarsa hakketen çok hayra geçecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: rally08

HATA VERİYOR. Bir türlü yapamadım ama elbet birgün açacam bu oyunu. Bütün serilerini yalayıp yutmuş birisi olarak deli oluyorum. Biraz da kızgınım CODEMASTERS a böyle sorunlu bir oyun yaptıkları için. En güzel rally oyunu böyle sorunlu mu olur ya.

HATA MESAJI nı nasıl çözebileceğimizi kimse yazmamış, peki nedeni nedir chipset değil, ses kartı sanmam, 8.12 de yüklü bir türlü yapamadım. Nero yu falan sildim bütün driverları direct x dahil yeniledim olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. NEDEN i bilen varsa yazarsa hakketen çok hayra geçecek.

Oyunu açarken hiçbir sorunla karşılaşmadım (orijinal kopya değildi) ve öylece bitirdim. Gayet de akıcı çalışıyordu oyun en son oynadığımda. CM'nin bu konuda bir suçu olduğunu sanmıyorum. Sorunu yazarsan bir kez daha yardımcı olmaya çalışırım, bilgim dahilindeyse tabi.

• Cocker dostum oyunu açınca siyah ekran çıkıyor ve sonra dirt.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekli diye o meşhur pencere çıkıyor. Biliyor musun çözümünü. Repack sürümünü indirsem düzelir mi acaba. Kesin çalışıcağını bilsem gitcem orjinal alcam ama ondada aynı problemler olduğunu duydum. Uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum. Teşekkür ederim.
  • quote:

Cocker dostum oyunu açınca siyah ekran çıkıyor ve sonra dirt.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekli diye o meşhur pencere çıkıyor. Biliyor musun çözümünü. Repack sürümünü indirsem düzelir mi acaba. Kesin çalışıcağını bilsem gitcem orjinal alcam ama ondada aynı problemler olduğunu duydum. Uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum. Teşekkür ederim.

Şu ana kadar iki farklı Dirt kopyasını çalıştırdım ve bu tür sorunlarla karşılaşmadım. Donanımdan veya arka planda çalışan bir programdan şüphelenmek gerekebilir. Başıma böyle birşey gelmediği için emin olamıyorum. Ekran kartının geçmişteki bazı sürücüleriyle denesen sonuç ne oluyor? Mesela 8.13 kullanmak yerine 8.10 ve/veya 8.11 ile durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 20 Aralık 2008; 16:13:23 >

• quote:

Cocker dostum oyunu açınca siyah ekran çıkıyor ve sonra dirt.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekli diye o meşhur pencere çıkıyor. Biliyor musun çözümünü. Repack sürümünü indirsem düzelir mi acaba. Kesin çalışıcağını bilsem gitcem orjinal alcam ama ondada aynı problemler olduğunu duydum. Uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum. Teşekkür ederim.

Sorun OpenAL ın kurulu olmamasından kaynaklanıyor olabilir.

LINK:http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

• valla oyunu bende yeni aldım oynuyorum da çok süper bir araba yarışı yani.nfs filan halt yemiş kalıyo bunun yanında.fakat direksiyon hakimiyeti çok az gibi.bunu nasıl düzeltebilirim.tuşa çok az bastığımda bile araba hemen dönüveriyor.teşekkürler

ayrıca gamepad desteği var mıydı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Sorun OpenAL ın kurulu olmamasından kaynaklanıyor olabilir.

LINK:http://connect.creativelabs.com/openal/Downloads/oalinst.zip

Büyük bir hevesle kurdum verdiğin programı ama olmadı dostum. Teşekkür ederim. Başka bir önerin var mı ?

Cocker dostum sadece 8.10 - 8.11 - 8.12 driverlarını kullandım hiçbirisinde olmadı, daha öncekilere de gerek duymuyorum açıkcası, bunlarda olmadıysa onlarda da olmaz. Yenisini indiriyorum başka bir arkadaşın upload ı bu seferki inşallah çalışır. Yazıcam buraya yine, yardımlarınızın devamını bekliyorum kardeşlerim, bu oyun benim için çok çok önemli. Teşekkür ederim.

• Olmuyor arkadaşlar, yeni oyun indirdim o da olmadı. Oynayan arkadaşlar ati nin hangi sürümünü kullanıyor yazabilir mi. Ben şu anda 8.12 kullanıyorumda bir de öyle deneyeyim oynayanlardaki sürüm ile.

Abi oyun süper ya açmam lazım.
  • Ben de 8.12 kullanıyorum ve dirt oynuyorum bu aralar, hiç bir sıkıntı yok.
    Ses kartı sürücüsünü güncelle, olmazsa:

Patch 1.21 ->ftp://downloads.codemasters.com/upgrade/Dirt_1_2.zip
    Patch 1.22 ->ftp://downloads.codemasters.com/patch/dirt1_22patch.zip

1- Oyunu sil.
    2- Sildikten sonra arta kalan dosya ve/veya klasörleri temizle.
    3- Tekrar kur.
    4- ilaç yapma.
    5- 1.21 yamasını kur.
    6- 1.22 yamasını kur.
    7- Oyuna gir. (1.22 yaması kopya korumasını kaldırıyor, oyunu ilaçsız oynayabiliyorsun)

* Bu şekilde girmeyi dene, olmazsa,
    Windows u tekrar kur, yapacak birşey yok çünkü.

• quote:

Ben de 8.12 kullanıyorum ve dirt oynuyorum bu aralar, hiç bir sıkıntı yok.

1- Oyunu sil.
    3- Tekrar kur.
    4- ilaç yapma.
    5- 1.21 yamasını kur.
    6- 1.22 yamasını kur.
    7- Oyuna gir. (1.22 yaması kopya korumasını kaldırıyor, oyunu ilaçsız oynayabiliyorsun)

Dostum dediklerinin hepsini yaptım ama 1.22 yüklenirken crc hatası veriyor. Yüklemiyor onu. Neden olabilir acaba, yoksa patch leri çıkış numarasına göremi yüklememiz gerekiyor. 1.1 - 1.2 - 1.22 olarak.

• quote:

quote:

Ben de 8.12 kullanıyorum ve dirt oynuyorum bu aralar, hiç bir sıkıntı yok.

1- Oyunu sil.
    3- Tekrar kur.
    4- ilaç yapma.
    5- 1.21 yamasını kur.
    6- 1.22 yamasını kur.

Dostum dediklerinin hepsini yaptım ama 1.22 yüklenirken crc hatası veriyor. Yüklemiyor onu. Neden olabilir acaba, yoksa patch leri çıkış numarasına göremi yüklememiz gerekiyor. 1.1 - 1.2 - 1.22 olarak.

Ben Dirt için sadece 1.22 yamasını kullandım. Ancak 1.22'nin ilacını kuruyordum ben, oynadığım sıralarda bu yamanın koruma kaldırdığından haberim yoktu. Bu arada crc hatasındab biraz daha bahsedersen iyi olur. Ayrıca, MS'nin dx9 için çıkardığı bir güncelleme vardı. Sanırım bir ay önce çıkmıştı. Onu da yüklersen ve öyle denersen bir ihtimal sorun kalmayabilir.

• Direct x november 2008 sürümü yüklü zaten, en başında olur diye onu yükledim ama nafile. Sabahtan beridir hiç kalmadan pc nin başından herşeyi deniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.