Şimdi Ara

Colin mcrea2005plsssss

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun career bölümünde arabayı tam tamir edecekken beni sürekli masaüstüne atıyorlütfen yardım sebep ne olabilir süper bir oyunu sırf bu yüzden oynayanıyorum

• ya o oyunu dvd olarak aldıysan sorun ondaydı galiba dvd si sorunlu tamirde veya car setupa girince oyundan atıyordu hatırladığım kadarıyla
  • dvd oyunun crack tam kırılmadığı için sorun var masaüstündeki ikonu sağ tıkla ve özellikler de açılan menüde hedef yazısının karşısında oyunun kurulu olduğu klasörün yolu var en sonunada NOVİDEO yazısı varsa oyun seninde söylediğin yerlerde masa üstüne atıyor çünkü videoları iptal konumunda devreye alırsanda oyun açılmıyor böle gıcık bir iş
  • Kardeş o sorunu çözmek için bi dosya var arat belki bulursun bu sitede ben vermiştim hatta bi arkadaşa.Yada google da coliin mcrae 2005 setup fix yaz bulursun
  • http://rapidshare.de/files/6156045/ColinMcRaeRally2005CrashFixEng.zip.html buyur yeni upload ettim bunu sg klasörüne atıyorsun
  • dvd colin 2005 te ilk kurduğum zaman oynadım. fakat diğer gün açarken benden cd istiyor. insert disk falan yazıyor. extra dosyası falan mı var. bilgi verirseniz sevinirim.
  • ya manyak bi oyun bu...adamlar ne oyun yapmış bea
  • Yaw bendeki versiyon rusça heralde,bunun için bi ingilizce patch falan yok mudur
  • Arkadaşlar bu oyunu hergün online oynuyorum sizide beklerim nick'im "MasterTur" bu nick ile girmemin sebebi rakipsiz olamdır...
  • 6 ay önce çalıştırdığım oyunu buğün bida denedim çalışmadı siyah ekranda hata raporu veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

dvd oyunun crack tam kırılmadığı için sorun var masaüstündeki ikonu sağ tıkla ve özellikler de açılan menüde hedef yazısının karşısında oyunun kurulu olduğu klasörün yolu var en sonunada NOVİDEO yazısı varsa oyun seninde söylediğin yerlerde masa üstüne atıyor çünkü videoları iptal konumunda devreye alırsanda oyun açılmıyor böle gıcık bir iş

ewt doğru bu yöntemle çalışıyor ya novideo yazılıyor yada nointro (no ayrı olabilir tam hatırlamıyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Arkadaşlar bu oyunu hergün online oynuyorum sizide beklerim nick'im "MasterTur" bu nick ile girmemin sebebi rakipsiz olamdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: xblade

quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Arkadaşlar bu oyunu hergün online oynuyorum sizide beklerim nick'im "MasterTur" bu nick ile girmemin sebebi rakipsiz olamdır...

Gel ve gör...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.