Şimdi Ara

Colonette dolandırıcının hasıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler altın hesap arıyodum işte bu herif geldi, dediki plat hesabım var dedi işte bende tamam dedim ne kadara satarsın dedim 55 tl falan var bende dedim senin bütçene göre satarım dedi, işte bende tamam dedim düşünün plat 4 ve 55 tl kim olsa atlar işte buna paypaldan gönderdim parayı, sonra şifreyi değiştirecekmiş neymiş arkadaşlıyla ranked atacakmış işte he dedik falan parayı aldı şifreyi vermedi bu bende riota ticket attım, çünkü bana ilk açılan hero ile açılan skini söylemişti güvendim işte gittim gönderdim mesajı bakıyorum dedi herşey doğru güzel 55 tl nin tamamını gönderdim sonra buna ilk yarısını gönderdikten sonra bana şifreyi verecekti çünkü sözde ! sonra dönek herif vermedi yok işte meşguldüm falan riota ticket atıyorum vermiceksen dedim, sonra hemen döndü bu şerefsiz herif bu resimlerin hepsi kanıt beyler dediğim gibi sözde hesap onun değilmiş. Çok güldüm ya bu attığı pmi görünce bu adamı bu konuyu görüyorsa uyarıyorum o hesap senin ıd de doğru adım gibi eminim çünkü giriş yapıp bir oyun atmıştım ıd sini değiştirdiysen bilemiyorum riota ticket attım ve o hesabı vermezsen hem adın dolandırıcıya çıkar hemde o hesap sana yar olmaz bilesin gider riota ticket atarım herşeyi anlatırım delilse delil o hesap ikimizinde olmaz.
     Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeeerK3 -- 28 Mart 2014; 13:28:50 >

• kardeş şu konuya el atarmısın ?
  • Noktalama işareti kullanmayanların konularını okumuyorum. Dinlenmek, derdinizi anlatmak istiyorsanız önce Türkçe öğrenmekle başlayın.
  • Ya kardeşim adam dolandırıcı diyorum noktalama işareti diyorsunuz neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Noktalama işareti kullanmayanların konularını okumuyorum. Dinlenmek, derdinizi anlatmak istiyorsanız önce Türkçe öğrenmekle başlayın.

Katılıyorum.Ben her mesajımın okunaklı olmasına özen gösterirken böyle paragrafsız , virgülsüz tek nefeste oku der gibi yazılmış şeyleri okumak zoruma gidiyor.

Edit : Konu sahibine , usta ben cidden konuyu okumaya çalışıyorum ama şöyle oluyor , baştan normal okuyorum sonra birden hızlanıyorum ne okuduğunu anlamıyor insan harbiden , yarısına gelince pes ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 28 Mart 2014; 13:27:21 >
  • Kim olsa atlardan sonrasını okumadım.ucuz diye atlarsan dolandirilirsin iste tam olarak neresini anlamadın olayın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giden 55 TL olduğuna şükret, ne dolandırılanlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBAMA ONII CHAN

Giden 55 TL olduğuna şükret, ne dolandırılanlar var.

Aynen kardeşim 55 tl nin derdi değil benim olayım o parayı zaten 2-3 günde tekrar toplarım toparlarım ama adamın yaptığı cidden ayıp. Toplum içinde hırsızlık ithamı çok ciddi bir şey ve bu adamların böyle göz açıp kapayıp milleti dolandırması bana çok ağır geliyor abi.
  • Arkandayım kardes ticket at banlat alamazsan acıma. Her türlü banlatırsın hem hesap paylaşımı yasak hem hesap satışı yasak ikisi de var. Kanıtlarla güzel bir ticket at.
    edit: onun olmayan bir hesabı satmışsa git nitelikli dolandırıcılıktan şikayetini yap o zaman görür velet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pia L -- 28 Mart 2014; 13:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pia L

Arkandayım kardes ticket at banlat alamazsan acıma. Her türlü banlatırsın hem hesap paylaşımı yasak hem hesap satışı yasak ikisi de var. Kanıtlarla güzel bir ticket at.

Aynen kardeşim arkamda olduğun için saol,o hesap ya benim olur yada banlatırım tüm mesajlar duruyor orada teker teker ss lerini alıp güzel bir ticket hazırlıyorum riota.
  • Arkadaş üst konuya eklerse başkaları mağdur olmaz en azından. @persheid

Burada arkadaş mağdur olmuş ve derdini anlatmak istemiş. Senin anlayamaman kendi zeka kapasiten olmakla beraber, senin bu konuyu okumanın da pek bir şey değiştirmeyeceği kanaatindeyim. @ bsg

Geçmiş olsun üzülme ben de arkandayım @berk

• Eve gideyim ss atıcam. Utanmadan bir de konu açmış ya yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riota ticket artmak işe yaramaz. Çünkü hiçbir oyun firması karakter satışını desteklemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pia L

Arkandayım kardes ticket at banlat alamazsan acıma. Her türlü banlatırsın hem hesap paylaşımı yasak hem hesap satışı yasak ikisi de var. Kanıtlarla güzel bir ticket at.
    edit: onun olmayan bir hesabı satmışsa git nitelikli dolandırıcılıktan şikayetini yap o zaman görür velet.

Arkadaş beni dolandırıyordu eve gideyim kanıtlıcam.

• Herkese hemen itibar etmeyin, alisveris yapiyorsunuz sonucta.

• Su hesapları güvenilir adamlardan alın

• Oğlum sen nasıl bir adamsın be hem dolandırıyorsun hemde gidip ss atacam diyorsun beyler isterseniz forum hesabımı vereyim siz bakın mesajlara photoshop yapmadım ben şimdi buraya tüm ss leri atıyorum
     Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır

• Yav yeter dolandırmışım gibi konuşmayın. Adama hesaptaki rp leri harcama dedim bir de 200e anlaşmıştık. Hem rp leri harcamış hem eksik ödüyor. Birde utanmadan konu açmış

• Lan madem ben seni dolandırıyorum paypaldan 55 tl yi geri ver bakalım.
  • 200 e mi anlaştık herşey pm lerde var ve ben rp leri girdiğim gibi bıraktım + zaten hesabı satın aldım rp leri harcasamda sanane ??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.