Şimdi Ara

Colonette dolandırıcının hasıdır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben sana bir şey demiyorum yanlış anlama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu velet 10 yaşında. Ben bunun facebookunu paylaştım diye arkadaşıma atacağım rp leri harcamış. Ben de satmadım 50tl si benim 4k rp me karşılık bende kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler pardonda 10 yaşımda olsam bile ki değilim bu herif bana haksızlık yaptı mı yaptı rp falan harcamadım bir oyun attım çıktım hesabından bide hani hesap senin değildi lan !!!
  • Lan senin rp ni harcamadım salak herif ya 50 tl yi geri istiyorum 4k rp sine ne dokundum nede gördüm beyler sen paramı geri vermiyormusun şimdi !
  • Bide facebookumu paylaşsan ne olacak arkadaşım ben ona mı alınacağım salak ya
  • Acayip enayilik yapmışsın dolandırılmayı da hak etmişsin.Sorgu sual olmadan 55 tl direk yollamak nedir lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel X

Acayip enayilik yapmışsın dolandırılmayı da hak etmişsin.Sorgu sual olmadan 55 tl direk yollamak nedir lan

Kardeş adam yüzbaşı diye güvendim yani adama böyle bir herif olduğunu bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeeerK3

quote:

Acayip enayilik yapmışsın dolandırılmayı da hak etmişsin.Sorgu sual olmadan 55 tl direk yollamak nedir lan

Kardeş adam yüzbaşı diye güvendim yani adama böyle bir herif olduğunu bilmiyordum

bu forum böyle artık kime güveneceğimizi şaşırdık gecmis olsun
  • Dolandirilmayi hak etmişsin diyen arkadaşlarin su dolandiricidan bir farki yok gozumde.Adam bi akilsizlik yapmis guvenmis bunun sonucunda dolandirilmiş.ben yalan soyledigini dusunmuyorum keza resimlerde bunu gosteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LİUX

Dolandirilmayi hak etmişsin diyen arkadaşlarin su dolandiricidan bir farki yok gozumde.Adam bi akilsizlik yapmis guvenmis bunun sonucunda dolandirilmiş.ben yalan soyledigini dusunmuyorum keza resimlerde bunu gosteriyor.

Kardeş şimdi ne olacak sana özetleyim mi
    Bu adam eve gidecek öğeyi denetle yapıp mesajları değiştirecek
    Sonra ss atacak bu konuya ben suçsuzum diyecek
    Ben suçlu olacam hesabımı verim pm lere bakın dicem kimse takmayacak
    Adım dolandırıcılar listesine eklenip forumdan uzaklaştırılacağım.
    Neden çünkü adam yüzbaşı herkez ona güveniyor 2 senedir forumda diye
  • " plat 4 ve 55 tl kim olsa atlar"

sazanlardan başkası atlamaz
  • Önceden dolandırılanlar dolandırıcı olmaya başlıyo heralde.
  • quote:

quote:

Binbaşıyım trust me
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

" plat 4 ve 55 tl kim olsa atlar"

Kardeş haklısın bak sazan deyin salak deyin ama şu adam dolandırıcı sen binbaşısın sana hesabımı vereceğim bekle bak mesajlara !
  • Para sende neden ilk veriyorsun hesabı al gönder paranı bu kdr basit

• Beyler ne deseniz haklısınız şimdi bana suç atmaya çalışıyor pm den bana rp leri harcama demedi ben o rp leri harcamadım kendisinin dir hesabına transfer eder diye kesin kendisi harcayıp suçu bana atıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

" plat 4 ve 55 tl kim olsa atlar"

Kardeş haklısın bak sazan deyin salak deyin ama şu adam dolandırıcı sen binbaşısın sana hesabımı vereceğim bekle bak mesajlara !

binbaşıyla onbaşıyla olacak iş değil.önemli olan hesabın içindeki insan olacak.hydrogena yı görmedin mi? forumda çoğu insan itibar ederdi; sonuç fiyasko.Yalan olsa konu açmazsın uğraşmazsın zaten.İnanmasına inanıyorum da sen herkese inanma kardeşim.

• Linkteki konudan devam edelim lutfen
    http://forum.donanimhaber.com/m_85644357/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.