Şimdi Ara

Colonette dolandırıcının hasıdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeeerK3

Oğlum sen nasıl bir adamsın be hem dolandırıyorsun hemde gidip ss atacam diyorsun beyler isterseniz forum hesabımı vereyim siz bakın mesajlara photoshop yapmadım ben şimdi buraya tüm ss leri atıyorum
     Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır Colonette dolandırıcının hasıdır

Senin profilinle ilgili konuşma neden yok ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler size diceğim şu isterseniz size hesabımı vereyim girin bakın adamla pm lerime
  • quote:

200 e mi anlaştık herşey pm lerde var ve ben rp leri girdiğim gibi bıraktım + zaten hesabı satın aldım rp leri harcasamda sanane ??

Rp lerle arkadaşıma hediye atcam onlar benim demiştim sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim profilimle ilgili konuşma dediği facebook profilimi bulmuş işte bende facebook diye koyayim demedim onuda koyuyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonette

Yav yeter dolandırmışım gibi konuşmayın. Adama hesaptaki rp leri harcama dedim bir de 200e anlaşmıştık. Hem rp leri harcamış hem eksik ödüyor. Birde utanmadan konu açmış

Skin olmayan plat 4 hesaba 200 lira istemendeki manayı bana açıklar mısın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ne zaman dedin ya ne yalancı bir herifsin zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor birde kardeşim bakın açık açık söylüyorum benim hesabımdaki gelen kutuma bakmak isteyen varsa pm atsın hesabımın id sini şifresini vermezsem en adi şerefsizim o kadar iddialıyım bakın cidden öyle şeyler demişmi !!!!
  • Beyler birde madem ben eksik ödemişim parayı ben almaktan vazgeçtim paramın iadesini istiyorum gelsin iade etsin parayı !!!!
  • Beyler birde ben hesaba girinceki rp 4092 mi neydi bana tutupta demedi yok 200 tl vereceksin diye farkındaysanız pm lerde 55 tl ye tamam dediği açık bir şekilde görülmüş orada parayı gönderdiğimde belli !!
  • Yeter artık açmayın şu konuları forum üyeleri arasında pm ile alışveriş mi yapılır ?

• Öncelikle mağdursun kardeş belliki geçmiş olsun o yüzden. Ama şunu anlayamıyorum, neden hak etmediğiniz bir ligde oynamak istiyorsunuz ? Zaten riota ticket atmak sana bir şey kazandırmaz çünkü hesap alımı satımı yasak. Umarım paranı geri alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Öncelikle mağdursun kardeş belliki geçmiş olsun o yüzden. Ama şunu anlayamıyorum, neden hak etmediğiniz bir ligde oynamak istiyorsunuz ? Zaten riota ticket atmak sana bir şey kazandırmaz çünkü hesap alımı satımı yasak. Umarım paranı geri alırsın.

Ya kardeş dediğim gibi ben goldlar nasıl oynuyor falan diye düşünmüştüm o yüzden almak istedim başka türlü oynama amacımda yoktu arada ranked girerdim belki goldlar benim seviyemdeyse plat olurdum falan
  • Açılan eski konuları özlüyorum yeminle
  • quote:

Orijinalden alıntı: vprblood

Arkadaş üst konuya eklerse başkaları mağdur olmaz en azından. @persheid

Burada arkadaş mağdur olmuş ve derdini anlatmak istemiş. Senin anlayamaman kendi zeka kapasiten olmakla beraber, senin bu konuyu okumanın da pek bir şey değiştirmeyeceği kanaatindeyim. @ bsg

Geçmiş olsun üzülme ben de arkandayım @berk

Vay be, 16 yaşındaki emrecan blood bana zeka dersi veriyor
  • bu konuya hiç üzülmedim iyi olmuş açtığın konuları görmüştüm belliki oıyunu bilmiyorsun gold hesap yada plat hesap alıp milletin oyununun içine ediceğine paran gitsin iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonette

quote:

200 e mi anlaştık herşey pm lerde var ve ben rp leri girdiğim gibi bıraktım + zaten hesabı satın aldım rp leri harcasamda sanane ??

Rp lerle arkadaşıma hediye atcam onlar benim demiştim sana

Beyler valla birinize hesabımı vereceğim bakın şu pm lere görsün şu lanet herif. şimdi eve gidip öğreyi denetleden ss alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Révo21

bu konuya hiç üzülmedim iyi olmuş açtığın konuları görmüştüm belliki oıyunu bilmiyorsun gold hesap yada plat hesap alıp milletin oyununun içine ediceğine paran gitsin iyi olmuş

Kardeşim senin hiçmi vicdanın yok ? bakın beyler tekrar ediyorum ben 55 tl yi biriktirip toplamak için 3 gün aç kaldım rahat söyleyim size ve sen iyi olmuş diyorsun alın teri var o para kutsal benim için bakın şimdi bu adam paranın peşinde falan demeyin ben sadece gerçekler su yüzüne çıksın istiyorum bu adam size böyle bir hesap teklif ederse bunun dışında kod mod asla tenezzül etmeyin
  • Alan ayrı bir cins satan ayrı bir cins körler sağırlar birbirlerini ağırlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Révo21

bu konuya hiç üzülmedim iyi olmuş açtığın konuları görmüştüm belliki oıyunu bilmiyorsun gold hesap yada plat hesap alıp milletin oyununun içine ediceğine paran gitsin iyi olmuş

Kardeşim senin hiçmi vicdanın yok ? bakın beyler tekrar ediyorum ben 55 tl yi biriktirip toplamak için 3 gün aç kaldım rahat söyleyim size ve sen iyi olmuş diyorsun alın teri var o para kutsal benim için bakın şimdi bu adam paranın peşinde falan demeyin ben sadece gerçekler su yüzüne çıksın istiyorum bu adam size böyle bir hesap teklif ederse bunun dışında kod mod asla tenezzül etmeyin

bir oyundaki hesap için 3 gün aç kalıyorsan bu kendi suçun forumda olmasak baska seylerde soyledım lafımın arkasındayım fazlasıyla çok çok iyi olmuş nasıl bir adamsınkı 3 gün aç kalmayı göze alıyorsun maksimumum liseye gidiyorsun kesin net yazık yazık su milletin hallerine yazık

• Bu forumda aktif olanlardan Colonette'yi referans gösterenler vardı. Tekinin adi Yalinc mi neydi hatta, bir müdahil olsunlar bakalım konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: destrowl

Bu forumda aktif olanlardan Colonette'yi referans gösterenler vardı. Tekinin adi Yalinc mi neydi hatta, bir müdahil olsunlar bakalım konuya.

Kardeş referans gösterenler olabilir bakın size sadece diyorum ki bu forumda yeniyim biliyorsunuz size şunu söyleyebilirim gelin forum hesabımın şifresini vereyim bakın pm lere
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.