Merhaba, 2008 model dizel otomatik colt sahibiyim. Forumlarda anlatılan Geri vitese geçmeme, ekranda 0 yazısı görünmesi ve aracın hareket etmemesi gibi Aktivatör yada aküyü problemli gösteren konuların hiçbirisi bende yok. Araç 5.ci vitese kadar sorunsuz şekilde ilerliyor. Herşeyi ile memnunum ancak geçen ay 5.ci vitese geçmek istediğimde kısa bir cırlama sesi ile boşa almışım gibi ilerlemedi. Tekrar 4.cü vitese manuel düşürünce harekete devam etti ancak 5'e geçirmek istediğimde aynı şekilde geçmedi. Çevre yolunda 4 den 6 ya manuel olarak geçirdim. sorunsuz 6cı viteste ilerledi ve vites küçülttüğümde 5 e sorunsuz geçti. 5 den 4 e düşürdüm. tekrar 5 yapmak istediğimde yine cırlama sesi duyuldu ama sert şekilde geçti. bu denemeyi tekrar yaptım yani 4 ve sonra tekrar 5 denedim bu sefer hiç ses çıkmadan yine boş vitese almışım gibi yaptı. Bunun nedeni de aktivatör olabilir mi? Bugün şanzuman yağı vs değişimi yaptıracağım. Daha önce benzer sorun yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsscorps -- 24 Eylül 2024; 8:28:37 > |
Bildirim