Şimdi Ara

Çoluğunu çocuğunuzu akrabanızı komşunuzu seviyosanız domuz gribi aşısı YAPTIRMAYINN... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shopar.

Sanki yolumuzu kesiyolar dur aşi olcaksin diye.. aşi olmak istemeyen olmicak zaten zorunlu bişiy degil.. ögrencilerde ise velinin istemiyorum demesi yeticek.. Ben şahsen domuz gribi olma şansim olursa olucam.. DNA'mida alip g.tlerine soksunlar..

Süperdi hacı
    aynen sana katılıyorum.
  • Olm Kan mı Alıolar Da DNA mızı Nerden Anlıcaklar Yaws..
  • Bu Ömer Fidan benim tanıdığım Ömer Fidan'sa böyle şeyler yazması normal. Çünkü o balıkların çiftleştiğini sanan birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

Orijinalden alıntı: Shopar.

Sanki yolumuzu kesiyolar dur aşi olcaksin diye.. aşi olmak istemeyen olmicak zaten zorunlu bişiy degil.. ögrencilerde ise velinin istemiyorum demesi yeticek.. Ben şahsen domuz gribi aşisi olma şansim olursa olucam.. DNA'mida alip g.tlerine soksunlar..

Süperdi hacı
    aynen sana katılıyorum.

Eyw hacim

• Bende olmayacağım ama birde şu var;bu zamana kadar uyuyan türk milleti nasıl aşıyı bu kadar ince araştırabildi? ya asıl amaç aşıyı vurdurmamaksa? ne bilm herşey bu kadar kolay olmamalı.

Padme:Ya aslında yok etmek istediğimiz şey kendimizsek, ya yıllardır savaştığımız şeytan aslında senatoysa.
    Anakin:Ayrılıkçılar gibi konuştun....
  • olmayacağım, almanyada da merkel az civalı aşıdan vurdurmuştu. bakalım sağlık bakanı aşı olacak mı
  • Deney faresi olarak kullanılıcaz resmen.Bencede bu aşıyı yaptırmamalıyız.Birde bu domuz gribini medya çok abarttı.Yok şu kadar kişi domuz gribinden ölmüş.Tam hatırlamıyorum ama kalp yada başka hastaların grip olması sağlığı açısından çok tehlikeliymiş ve ölümle sonuçlana biliyormuş.Bence o kişiler gripten bu yüzden öldüler.Tabiki bu benim fikrim.Domuz gribi yanlış duymadıysam birde normal grip gibiymiş ama daha hızlı yayılıyormuş.
  • Şu an Türkiye'yi yönetenlerden medet ummuyorum, güvenmiyorum... O yüzden olmayacağım.
  • he canım he. tüm dünya birleşti. savaş açtılar bize. çipi de takacaklar. salacaklar çayıra otlanalım

çok film izliyorsunuz.

dünyada tek din vardır. o da şu resimdeki.

bunun için hastalık yaratıp onun aşısını bulup para kazanan. yüz binlerce insanın ölmesinin umurlarında olmadığı insanlar var.

olay budur

Çoluğunu çocuğunuzu akrabanızı komşunuzu seviyosanız domuz gribi aşısı YAPTIRMAYINN...

• bakanların torunları ya da çocukları tv önünde civalı aşı olursa seve seve olurum
  • asinin icinde civa oldugu icin felc riski tasiyormus ve icinde olan bir madde bilinc kaybina nede oluyor diye biliyoru ben asi falan olmuyucam
  • Herkes bir yerinden birşeyler sallamış kimsenin tibbi kaynaklara dayandırdığı bir durum yok.Herkes kulaktan duyduğu yorumlara kendini inandırmış.Olun ya da olmayın demiyorum tıbbi kaynaklara bakın öyle yorumlayın kafanıza göre değil.Herkeste bir doktor havası domuz gribi yüzünden biraz kendinize gelin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Herkes bir yerinden birşeyler sallamış kimsenin tibbi kaynaklara dayandırdığı bir durum yok.Herkes kulaktan duyduğu yorumlara kendini inandırmış.Olun ya da olmayın demiyorum tıbbi kaynaklara bakın öyle yorumlayın kafanıza göre değil.Herkeste bir doktor havası domuz gribi yüzünden biraz kendinize gelin...

tamam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.