Şimdi Ara

Çoluğunu çocuğunuzu akrabanızı komşunuzu seviyosanız domuz gribi aşısı YAPTIRMAYINN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün dünya bize düşman. bütün dünya ortak olmus bizi yok etmek için kurdukları planları devreye sokmaya başladı

LAN YETER ARTIK SACMALAMAYIN.AŞI İLK BİZE UYGULANMIŞ FALAN DEGİL.BÜTÜN DÜNYA KULLANIO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 27 Ekim 2009; 23:57:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuber

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bu dünya devletlerinin başka işi gücü yok hep türkler üzerine planlar yapıyorlar zaten,

1. si Türk özel isimdir büyük harfle yazmaya özen göstermeni beklerim.

2. si 10 yıl önce insanlar Kürt demekten çekinirken Dağdan terörist inecekti ve halk böyle sessiz kalacaktı. Tüm planlar adım adım uygulamay sokuluyor ve insanlarımıza bazı şeyler alıştırılıyor ve tepki veremez konuma geliyoruz....

Allahını sevim senin,

• quote:

Orijinalden alıntı: gasoguven

Arkadaşlar hepiniz bilip bilmeden ömer kardeşe yorumda bulunuyorsunuz.aslını bi araştırın ve öyle yorum yapın.Domuz gribi için aşı üretiliyor hiçbir test yapılmadan acele piyasaya sürülüyor ilk alan kobay ülkede biz oluyoruz bu bir. ikincisi neden sadece ilk okullarda domuz gribi yayılıyorda lise ve üniversiteler ile askeri kışlalarda yok bi düşünün bakalım.türk insanının duygusal ve acele ara gazı alıcı olduğunu biliyorlar tam 48 milyar dolarlık bir piyasadan bize yaklaşık bir katrilyon giriyor yine ayrıca hamilelere risksiz aşı hamile olmayan ve diğer insanlara riskli ne idüğü belirsiz aşı peki neden biraz araştırın ve öyle yorum yapın bayler.AKLI OLAN BU AŞIDAN KESİNLİKLE VURDURMAZ NE KENDİNE NEDE AİLE FERTLERİNE Selamlar
    quote:

Arkadaşlar bir domuz gribi furyasıdır gidiyor.. Birden Türedi ve avrupalı hemen aşısını geliştirdi. Tuhaftırki ilk alıcısı bizim hükümetimiz milyonlarca aşıyı milyonlarca dolar karşılığı satın aldık.. Hangi diğer ülkenin bu aşıyı aldığını duydunuzmu???
    Bir amerikan devlet başkanı ülkemize geldiğinde onun idrarını dışkısını bile bu ülkede bırakmıyorlar. Korumaları bi poşete koyup ülkesine götürüyor...

Ama bizim gençliğimize komple bir aşı vuruluyor...

- Bu aşı Tüm gençliğimize vurulmaya planlanıyor. Peki içeriğinde ne var biliyormuyuz..
    - Herşey olabilir genlerimiz araştırılır. İçinde bizi tkaip eden bi çip olur.

Geçen yıl kırım kongo kanamalı ateşi (keneler)
    ondan önceki yıllar kuş gribi (milyonlarca canlı tavuğumuz imha edildi. Yok edildi)

hepsi unutuldu....

Buda unutulacak olan aşı vurulan Türk gençliğine olacak...

Bu aşı bizim gençlerimize yani geleceğimize vuruluyor ben sorarım abi benim aklıma iyi şeyler gelmiyo...

Ya ben çok paranoyağım yada bu işte bi iş var...

ÖMER FİDAN....

askeri kışlalarda yokmuş

zaten ilk onlara vurulması gerekiyor .

lütfen söyledikleriniz mantıklı olsun .

1)sağlık görevlileri
    1.5)hacı adayları
    2)güvenlik kuvvetleri
    3)akciğer hastaları
    4)öğrenciler
    5)bunların dışındakiler

benim tahminim bu sıra

bide biz Türkler olarak nedense kendimizi odak olarak görüyoruz . sanki dünya bizim etrafımızda dönüyor . herşey Türkleri yok etmek için , bilmemne , yok 10 yıl öncesi 10 yıl sonrası muhabbeti .

insanlar çatır çatır öldüğünde keşke yaptıraydım aşıyı diye kafanıza vurarsınız sonra

• içinde civa var...başka şeylerde olabilir..bak obama kızlarına yaptırmıyor...uyanık olcan az...gerek yok aşı maşı....Türkiye kobay deney sahası olarak kullanılacak bu furyada...40 milyon aşı siparişi veren başka bi ülke yok dünyada...varmı böyle manyaklık...başı boş ülke işte soran yok eden yok...herkes kendine sahip çıksın....
  • katılıyorum.. sağlık bakanı bile kendine yaptırmamış siz ne konuşuyorsunuz. burası Türkiye bitmiş bu işler..
  • Yılmaz Özdilden 2 güzel yazı.

Not : Ben kendimi ve oğlumu aşılatacağım.

quote:

Bu virüsün aşısı yok...

Yüzlerce doktor mesaj atmış...
    Örnekleri farklı farklı.
    Son cümleleri hep aynı:
    “Domuz gribi çok tehlikelidir, halkın kafasını karıştırıcı yayınlardan uzak duralım, yanlış anlaşılmasın, Sağlık Bakanı’na ben de karşıyım, hatta AKP’ye oy bile vermedim.”

*
    Yüzlerce doktor mesaj atmış...
    Örnekleri farklı farklı.
    Son cümleleri hep aynı:
    “Domuz gribi, normal gripten tehlikeli değildir, satın aldıkları aşılara mazeret üretiyorlar, o aşıların içeriği tartışılmalı, yanlış anlaşılmasın, CHP’li veya MHP’li değilim.”

*
    Reçetelerimiz böyle.
    Maalesef.

*
    “Pozitif bilim” üzerine eğitim almış doktorlarımız bile, fikirlerini beyan ederken, hangi ideolojik duruş içinde olduklarını belirtme ihtiyacı
    hissediyorlar artık.

*

Kimisi, doğru söylediğine kanıt olarak “AKP’li olmamasını” gösteriyor. Kimisi, haklı olduğuna inanmamız için, “CHP’li veya MHP’li olmadığına” dikkat çekiyor.

*

Çünkü, domuz gribinden filan çok önce, başka
    bir virüs girdi aslında bu milletin kanına:

“Kamplaşma” virüsü.

*

Her fırsatta “senden-benden” diye ayırdılar vücudu... “Biz” ve “onlar” diye zerk ettiler şırıngayı... “Benim her dediğim doğru, öbürünün her dediği yalan” teşhisi koydular. Kendilerinden olmayana mikrop muamelesi yaptılar, karantinaya aldılar... “Bu ne biçim tedavi?” diyeni, “Sen kangrensin” diye, kesip attılar...

*

Netice?

Siyasi enfeksiyona kurban gitmemek için doktorlarımız bile “vebalı olmadıklarını” anlatmaya çalışıyorlar!

*

Dolayısıyla.
    Aşı maşı hikâyedir.
    Hiçbir doktor ilaç veremez bu topluma artık...
    Cümleten geçmiş olsun.

quote:

8 yıllık temel eğitim virüsü

Ankara'da okullar tatil edildi.

Diyarbakır'da okullar tatil edildi.

İstanbul'da okullar tatil edildi.

*

Kardeşim, bu ne şerefsiz virüstür ki, herkesi teğet geçiyor, öğretmenleri filan ıskalıyor, sadece çocuklara bulaşıyor! Hademeler mesela, turp gibi... Üstelik, bu haysiyetsiz virüs, sadece ilkokul çocuklarına musallat oluyor iyi mi... Liseye gidemiyor. Üniversiteye uğramıyor.

*

8 yıllık temel eğitim virüsü!

*

Ve, iddia o ki:

“Yabancılar getiriyor...”

E hani Antalya?

Bi tane vaka duyan
    var mı?

*

Niye bir fabrikada görülmüyor bu virüs? 300 kişi aynı koğuşta yatmalarına rağmen, niye bir kışlada görülmüyor? Her gün o kadar kişiyle muhatap olan esnafa, niye bulaşmıyor? Taksiciye niye denk gelmiyor? Madem okulları kapatıp ilaçlıyoruz, belediye otobüsleri çok mu hijyen?

*

Manyağa çevirdiler milleti, hapşıranı dövüyorlar, burnu akan acil servise koşuyor, ateşi çıkan ambulans çağırıyor... Buna mukabil, hastanede tedavi altında olan bi tane domuz gribi hastası yok... “Evet, çocuğunuz domuz gribi olmuş, çok tehlikeli” deyip, evine gönderiyorlar... Anneler intaniye uzmanı mı?

*

İşin özü:

Düşün çocuklarımızın yakasından.

*

Tamam, söz...

“Bilmemkaç trilyon ödeyip, ihalesiz mihalesiz, bu aşıları niye aldınız?” diye sormayacağız bundan sonra... “Bir sürü iddia var, el âlem kullanmıyormuş, biz kobay mıyız?” diye sormayacağız... “Madem bu aşı sağlam, bizim çocuklarımızdan önce, bütün bakanlar kurulu çocuklarına torunlarına vurdursun aşıyı kamera karşısında, görelim” demeyeceğiz... “Kuş gribinden öldüğümüzde kıllarını kıpırdatmayanlar, keneden patır patır öldüğümüzde, paçaları çoraba sokun geçer diyenler, neden şimdi dehşet senaryoları yazıyor?” diye sormayacağız...

*

Yeter ki, en zayıf yerimizden, çocuklarımızla korkutmayın bizi... Korkuyor çocuklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

içinde civa var...başka şeylerde olabilir..bak obama kızlarına yaptırmıyor...uyanık olcan az...gerek yok aşı maşı....Türkiye kobay deney sahası olarak kullanılacak bu furyada...40 milyon aşı siparişi veren başka bi ülke yok dünyada...varmı böyle manyaklık...başı boş ülke işte soran yok eden yok...herkes kendine sahip çıksın....

Arkadaş olayı özetlemiş tebrik ederim
  • quote:

quote:

Bu dünya devletlerinin başka işi gücü yok hep türkler üzerine planlar yapıyorlar zaten,

2. si 10 yıl önce insanlar Kürt demekten çekinirken Dağdan terörist inecekti ve halk böyle sessiz kalacaktı. Tüm planlar adım adım uygulamay sokuluyor ve insanlarımıza bazı şeyler alıştırılıyor ve tepki veremez konuma geliyoruz....

3- Türkiye'ye yabancı ülkelerde Osmanlı'nın devamı gözüyle bakılır. Yani Türkiye diye tanıyan pek azdır, herkes Osmanlı diye bakar. Buda demektirki geçmişte olan düşmanlıklarını elbet çıkaracaklardır ki unutmayın Lozan Ant. sırasında İngilizlerin bi sözü vardı bilirsiniz. "Biz şimdi bunu imzalıyoruz ama ileride bunların çok daha fazlasını sizden geri alacağız" Nitekim çoğu İngiliz komutan savaş bittikten sonra, "Atatürk gibi bi dahi bu gezegene 100 yılda bir gelir ne kötü ki oda Türkler'e denk geldi." Almanlar yıllarca müttefiklik yaptık, İngilizlere karşı savaştık ama (yanılmıyorsam Kudüs'tü) şehrimiz düştüğünde gündüz gece kutladılar, "sonunda Hristiyanların eline geçti" diye. Ayrıca 1. Dünya Savaşı sırasında Almanlar müttefikimizdi bilirsiniz, savaş sırasında Türk komutan ile Alman komutan konuşuyor;

Türk komutan: Almanya'nın bu savaştan beklentisi nedir?
    Alman komutan: Die Turqei (doğru yazdım sanırım)

Yani bütün dünya bize karşıdır ve günlerini gecelerini Türk'ü tarihten silmeye adamışlardır. Buna delil olarak şunu düşünebilirsiniz, 1. Dünya Savaşından sadece biz yenik çıkmadık ama en ağır yaptırımlar bize yapıldı. Ve Almanya kısa sürede kalkındırılırken biz şuan hâlâ gelişemedik. Bakın şuan olayı uzun vaadede o kadar planladılarki Kürt vatandaşlar resmen bize kin gütmeye başladı. (hepsi için demiyorum) İnanabiliyormusunuz, atalarımız omuz omuza savaşıyor, torunları gelip bize düşman oluyor. Bu nasıl birşeydir? Bunu başarabilen Batı sizce ilaç için çok net şeyler başaramazmı?

Direk vücuda verilen birşey ve şüphe çeken tarafı, NEDEN GENÇ ODAKLI? Görünen kısımda gençler çok gezip tozduğu için deniliyor ama ben buna güvenmiyorum arkadaş. Bir ülkenin genç nesili o ülkenin geleceğidir. Ona vereceği ilaçta herşey bulunabilir, düşünsenize direk içinize naklediyor. (çip gibi abartılı şeyler tabiki olamazda) Mesela savaş sırasında adrenalin yükseltici birşey olur, yüksek korkuda ani adrenalin yükselmesi yaşanır sapır sapır ölürüz. Bu sadece benim bu işin ilmini okumadan kafamdan uydurduğum birşey. Daha olanaklı neler vardır.

Bu ilaç test edildi onaylandı diyorsunuzda, test edenlerin onların adamı olmadığı ne mâlum? Ülkenin çoğu kademesi Batı menfaatine çalışırken. Ayrıca bizde o niteliğin olduğunada inanmıyorum, yani gizli birşeyler varsa planlarında bunu açığa çıkaracak tıpın ülkemizde olduğunu düşünmüyorum. Şayet araştırılıp kusur bulunsa bile, bu olay görmezden gelinir. Yani bunlar benim görüşüm neticede asla ve asla bu aşıyı vurulmam. İsteyen bedenini batının güvenine teslim edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

quote:

quote:

3- Türkiye'ye yabancı ülkelerde Osmanlı'nın devamı gözüyle bakılır. Yani Türkiye diye tanıyan pek azdır, herkes Osmanlı diye bakar. Buda demektirki geçmişte olan düşmanlıklarını elbet çıkaracaklardır ki unutmayın Lozan Ant. sırasında İngilizlerin bi sözü vardı bilirsiniz. "Biz şimdi bunu imzalıyoruz ama ileride bunların çok daha fazlasını sizden geri alacağız" Nitekim çoğu İngiliz komutan savaş bittikten sonra, "Atatürk gibi bi dahi bu gezegene 100 yılda bir gelir ne kötü ki oda Türkler'e denk geldi." Almanlar yıllarca müttefiklik yaptık, İngilizlere karşı savaştık ama (yanılmıyorsam Kudüs'tü) şehrimiz düştüğünde gündüz gece kutladılar, "sonunda Hristiyanların eline geçti" diye. Ayrıca 1. Dünya Savaşı sırasında Almanlar müttefikimizdi bilirsiniz, savaş sırasında Türk komutan ile Alman komutan konuşuyor;

Yani bütün dünya bize karşıdır ve günlerini gecelerini Türk'ü tarihten silmeye adamışlardır. Buna delil olarak şunu düşünebilirsiniz, 1. Dünya Savaşından sadece biz yenik çıkmadık ama en ağır yaptırımlar bize yapıldı. Ve Almanya kısa sürede kalkındırılırken biz şuan hâlâ gelişemedik. Bakın şuan olayı uzun vaadede o kadar planladılarki Kürt vatandaşlar resmen bize kin gütmeye başladı. (hepsi için demiyorum) İnanabiliyormusunuz, atalarımız omuz omuza savaşıyor, torunları gelip bize düşman oluyor. Bu nasıl birşeydir? Bunu başarabilen Batı sizce ilaç için çok net şeyler başaramazmı?

Direk vücuda verilen birşey ve şüphe çeken tarafı, NEDEN GENÇ ODAKLI? Görünen kısımda gençler çok gezip tozduğu için deniliyor ama ben buna güvenmiyorum arkadaş. Bir ülkenin genç nesili o ülkenin geleceğidir. Ona vereceği ilaçta herşey bulunabilir, düşünsenize direk içinize naklediyor. (çip gibi abartılı şeyler tabiki olamazda) Mesela savaş sırasında adrenalin yükseltici birşey olur, yüksek korkuda ani adrenalin yükselmesi yaşanır sapır sapır ölürüz. Bu sadece benim bu işin ilmini okumadan kafamdan uydurduğum birşey. Daha olanaklı neler vardır.

Bu ilaç test edildi onaylandı diyorsunuzda, test edenlerin onların adamı olmadığı ne mâlum? Ülkenin çoğu kademesi Batı menfaatine çalışırken. Ayrıca bizde o niteliğin olduğunada inanmıyorum, yani gizli birşeyler varsa planlarında bunu açığa çıkaracak tıpın ülkemizde olduğunu düşünmüyorum. Şayet araştırılıp kusur bulunsa bile, bu olay görmezden gelinir. Yani bunlar benim görüşüm neticede asla ve asla bu aşıyı vurulmam. İsteyen bedenini batının güvenine teslim edebilir.

Heee, tamam... Osmanlı suçlu.

Forum silinebilir.

• olm manyak mısınız canlı aşı nedir nasıl üretilir türkiye bu sürecin kıyısından geçmişmidir haberiniz yok bağlatmışsınız hasbel kader adsl parası ödeniyor sizde sallıyorsunuz,pardon ülke kurtarıyorsunuz
    yatın uyuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

olm manyak mısınız canlı aşı nedir nasıl üretilir türkiye bu sürecin kıyısından geçmişmidir haberiniz yok bağlatmışsınız hasbel kader adsl parası ödeniyor sizde sallıyorsunuz,pardon ülke kurtarıyorsunuz
    yatın uyuyun

İmza kurallarını okumaktan aciz adamda gelmiş millete manyak diyip öğüt veriyor...

• aşını içinde ne olduğunu bilmiyorum ama bişi sorucam hani bize çip falan veriyolar böle herşeyi kabulleniyoz fln diyenler varya ii de yıllardır grip aşısı yaptırıyoruz onun içinde ne olduğunuda ben bilmiyorum bence oda çip veriyolar hersene yapıyolar baktılar hersene çok para gidiyo domuz gribi ad altında yaptılar şimdi bitane onu vercekler hayatımız boyunca böle hergelene kafa sallıcaz ha biz yaptırmayalım yaptıranları uyaralım...
  • Dostum kimseye manyak demek gibi bi hakkın yok önce terbiyeli ol.

Ardından yarın sabah git çocuğuna aşı yaptır.

çocuğun yanına gelir.

-Baba bugün okulda aşı günüymüş aşı vurunduk çok acıdı.
    der sende cevap verirsin
    -Aferim benim çocuğuma..

Gerisi zaten seni ilgilendirmez koyun geldik koyun gideriz...
  • yav bi git..sanki çok ilmi bilimsel veriler sunmuş gibi ajitasyona yatıyor birde(;

fastfood'larda cipslerde kullanılan mısırlar patatesler GDO'lu ürünler hep bir günden bunu düşündün mü? tutmuş ilaç sektörü gibi türkiyenin adı bile geçmeyen 650 milyar$'lık bir sektörde ahkam kesiyorsun hemde çekyatından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 28 Ekim 2009; 0:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT.DreaM`

quote:

quote:

quote:

Forum silinebilir.

Sende beyin yerine kafatası içinde farklı birşey var heralde? Bu yazdıklarımdan bunu çıkardıysan...Akıl sağlığından şüphe ederim...ADAMLAR BİZİ SEVMİYOR, BUNUNDA SEBEBİ;

1- Müslüman devletler arasında en güçlü devletiyiz.
    2- Tarihten beri gelen kuyruk acıları.

Kafanı salakça espriler yerine anlamaya çalıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 28 Ekim 2009; 0:49:47 >

• arkadaşlar abartmayın ne kobayı dünyanın önde gelen ülkeleri aşılanmaya başlandı bile amerika da çıkan yürüme yetisini kaybeden kız ise kafanızı karıştıran milyonda bir görülen ve BÜTÜN aşıların içine koyulan bir maddeye sinir sisteminin gösterdiği bir reaksiyon ve milyonda bir görülüyor. ayrıca aşıyı dün biraz araştırdım ve aşı üreticisi Novartis ki dünyanın en önemli ecza üreten şirketlerindendir bence vurulmak gerekir ya ben şaşıyorum arkadaşlar sağlık bakanlığı aşı almasaydı şimdi vurulmayın diyenler neden aşı yok hani nerde aşı diyecekti Türkiye uzun zamandır ilk defa tam bir önlem aldı, gerek eğitim kurumlarıyla gerek sağlık kurumlarıyla, şimdide niye önlem aldık diyoruz ya arkadaşlar nedir devlete olan bu güvensizlik devlet birşey yaptıysa kesin vardır altında birşey diyoruz lütfen arkadaşlar bakın domuz gribi gerçekten çok çabuk yayılan bir virüs ve engelemenin daha doğrusu azaltmanın yolu aşıdan geçiyor

• ingilizce bilenler okuyun bakalım >> http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2696791/Cheerleader-in-flu-jab-horror.html

The sun gazetesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 28 Ekim 2009; 0:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

ingilizce bilenler okuyun bakalım >> http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2696791/Cheerleader-in-flu-jab-horror.html

The sun gazetesi..

Okuduk :

quote:

Desiree Jennings, 25, was struck down by a one-in-a-million condition triggered by the H1N1 vaccine which has left her virtually paralysed.

"Milyonda bir" görülebilecek....

diyor.

Tüm ilaçların prospektüslerinde yazan yan etkilerin görülme sıklığı "milyonda 1" den daha fazladır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JusT.DreaM`

quote:

quote:

quote:

Forum silinebilir.

Sende beyin yerine kafatası içinde farklı birşey var heralde? Bu yazdıklarımdan bunu çıkardıysan...Akıl sağlığından şüphe ederim...ADAMLAR BİZİ SEVMİYOR, BUNUNDA SEBEBİ;

1- Müslüman devletler arasında en güçlü devletiyiz.
    2- Tarihten beri gelen kuyruk acıları.

Kafanı salakça espriler yerine anlamaya çalıştır.

Sende olabilir aslında o bahsettiğin sorun... Ben sana şu yazmış olduklarından bunu çıkarttığımı söylemedim farkında mısın? Senin gibi BAĞNAZ Atatürkçülerden gelebilecek normal bi' yorum olmuş sadece bunu belirtmek istedim. ;)

• @kuber

BENİM GİBİ DÜŞÜNEN BİRİSİ DAHA ÇIKTI KONUYU BEN AÇACAKTIM AMA KİLİTLERLER DEDİM
    BUNLARI HERKES BİLMELİ UYUMAYIN ARTIK MONOTONLAŞMAYIN
    TEK SORUN ŞU Kİ KANIT OLARAK BİRŞEY GÖSTEREMİYORUZ
    YÜRÜYÜŞ DÜZENLEYELİM ARKADAŞLAR

http://haber.mynet.com/video/dunya/domuz-gribi-asisi-bu-hale-getirdi/476715
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.