Şimdi Ara

Çoluğunu çocuğunuzu akrabanızı komşunuzu seviyosanız domuz gribi aşısı YAPTIRMAYINN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir domuz gribi furyasıdır gidiyor.. Birden Türedi ve avrupalı hemen aşısını geliştirdi. Tuhaftırki ilk alıcısı bizim hükümetimiz milyonlarca aşıyı milyonlarca dolar karşılığı satın aldık.. Hangi diğer ülkenin bu aşıyı aldığını duydunuzmu???
    Bir amerikan devlet başkanı ülkemize geldiğinde onun idrarını dışkısını bile bu ülkede bırakmıyorlar. Korumaları bi poşete koyup ülkesine götürüyor...

Ama bizim gençliğimize komple bir aşı vuruluyor...

- Bu aşı Tüm gençliğimize vurulmaya planlanıyor. Peki içeriğinde ne var biliyormuyuz..
    - Herşey olabilir genlerimiz araştırılır. İçinde bizi tkaip eden bi çip olur.

Geçen yıl kırım kongo kanamalı ateşi (keneler)
    ondan önceki yıllar kuş gribi (milyonlarca canlı tavuğumuz imha edildi. Yok edildi)

hepsi unutuldu....

Buda unutulacak olan aşı vurulan Türk gençliğine olacak...

Bu aşı bizim gençlerimize yani geleceğimize vuruluyor ben sorarım abi benim aklıma iyi şeyler gelmiyo...

Ya ben çok paranoyağım yada bu işte bi iş var...

ÖMER FİDAN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuber -- 27 Ekim 2009; 23:32:38 >

• - Herşey olabilir genlerimiz araştırılır. İçinde bizi tkaip eden bi çip olur.

Ömer Fidan'a selam.
    Bunlar güzel kelam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Ömer Fidan'a selam.
    Bunlar güzel kelam.
    çok paranayoksın ben felç riski olduğu için olmayacağım asıl neden felç riski
  • quote:

Ömer Fidan'a selam.
    Bunlar güzel kelam.
    kim bu capulcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

çok paranayoksın ben felç riski olduğu için olmayacağım asıl neden felç riski

Alıntıları Göster
    ömer fidan kim acaba?
  • quote:

Ömer Fidan'a selam.
    Bunlar güzel kelam.
    ne demek içeriğinde ne var biliyor muyuz körü körüne aşılar incelenmeden vurulacak değildir heralde
  • quote:

Ömer Fidan'a selam.
    Bunlar güzel kelam.
    yok be kardeşim sizde :)
    dünya sağlık örgütü sağlıklı dedi hadi onu geç yabancı diceksin bu aşıyı
    her ülke araştırmadan vuruyormuş türkiyede bugün açıkladılar incelemişler temiz çıkmış uygulanabilir diyorlar yani sen bırak aşı yaptırmamayı da bize kalacak mı diye düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 03-09-2007

ömer fidan kim acaba?

Alıntıları Göster
    Çapulcu dedıgınz adam sizden daha cok dusunuyor Türkler kobay olarak kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

Çapulcu dedıgınz adam sizden daha cok dusunuyor Türkler kobay olarak kullanılıyor

Alıntıları Göster
    ben vurunmayacağım.Zaten ben vurunana kadar bu hastalığı kaparım öyle yada böyle biryerden.

İşin garibi neden bizim ülkemizde bir anda hortladı.
  • quote:

Ömer Fidan'a selam.
    Bunlar güzel kelam.

Benim gibi kendi halinle fakir aile çocugunumu aaraştırıcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 03-09-2007

ömer fidan kim acaba?

Alıntıları Göster
    Bence yazana değil anlatmak istediğine bakın....

Obama neden kızlarına bu aşıyı yaptırmadı bir düşünün sizce bu aşıyı yaptırmayan ülkeleri düşünün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuber -- 27 Ekim 2009; 23:39:03 >
  • quote:

Ömer Fidan'a selam.
    Bunlar güzel kelam.

ÇİP DİYOR yaf sen film izleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuber

Obama neden kızlarına bu aşıyı yaptırmadı bir düşünün sizce bu aşıyı yaptırmayan ülkeleri düşünün...

Alıntıları Göster
    bende yaptırmayacagım .Yaptırmamanızı tavsiye ederim!! kobaymıyız biz...
  • quote:

Alıntıları Göster
    bokunu yanında taşıyan başkanlar, çipli aşılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickergls

ben vurunmayacağım.Zaten ben vurunana kadar bu hastalığı kaparım öyle yada böyle biryerden.

İşin garibi neden bizim ülkemizde bir anda hortladı.

http://www.sporx.com/futbol/ingiltere/171912/?ref=AGM1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Dylan

quote:

Ömer Fidan'a selam.
    Bunlar güzel kelam.

ÇİP DİYOR yaf sen film izleme

Alıntıları Göster
    bende yaptırmayacam zaten ücretsiz diyorlar ama ondanda para alacak bişeyler bulurlar elbet bu arada amerikayla kıyaslayanlar, amerika en pahalı aşıyı kullanıyor yani katkı maddesiz olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDx -- 27 Ekim 2009; 23:49:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DDx

bende yaptırmayacam zaten ücretsiz diyorlar ama ondanda para alacak bişeyler bulurlar elbet bu arada amerikayla kıyaslayanlar, amerika en pahalı aşıyı kullanıyor yani katkı maddesiz olanı.

Alıntıları Göster
    Bu dünya devletlerinin başka işi gücü yok hep türkler üzerine planlar yapıyorlar zaten,

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bu dünya devletlerinin başka işi gücü yok hep türkler üzerine planlar yapıyorlar zaten,

1. si Türk özel isimdir büyük harfle yazmaya özen göstermeni beklerim.

2. si 10 yıl önce insanlar Kürt demekten çekinirken Dağdan terörist inecekti ve halk böyle sessiz kalacaktı. Tüm planlar adım adım uygulamay sokuluyor ve insanlarımıza bazı şeyler alıştırılıyor ve tepki veremez konuma geliyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuber -- 27 Ekim 2009; 23:54:25 >
  • Arkadaşlar hepiniz bilip bilmeden ömer kardeşe yorumda bulunuyorsunuz.aslını bi araştırın ve öyle yorum yapın.Domuz gribi için aşı üretiliyor hiçbir test yapılmadan acele piyasaya sürülüyor ilk alan kobay ülkede biz oluyoruz bu bir. ikincisi neden sadece ilk okullarda domuz gribi yayılıyorda lise ve üniversiteler ile askeri kışlalarda yok bi düşünün bakalım.türk insanının duygusal ve acele ara gazı alıcı olduğunu biliyorlar tam 48 milyar dolarlık bir piyasadan bize yaklaşık bir katrilyon giriyor yine ayrıca hamilelere risksiz aşı hamile olmayan ve diğer insanlara riskli ne idüğü belirsiz aşı peki neden biraz araştırın ve öyle yorum yapın bayler.AKLI OLAN BU AŞIDAN KESİNLİKLE VURDURMAZ NE KENDİNE NEDE AİLE FERTLERİNE Selamlar
    quote:

Arkadaşlar bir domuz gribi furyasıdır gidiyor.. Birden Türedi ve avrupalı hemen aşısını geliştirdi. Tuhaftırki ilk alıcısı bizim hükümetimiz milyonlarca aşıyı milyonlarca dolar karşılığı satın aldık.. Hangi diğer ülkenin bu aşıyı aldığını duydunuzmu???
    Bir amerikan devlet başkanı ülkemize geldiğinde onun idrarını dışkısını bile bu ülkede bırakmıyorlar. Korumaları bi poşete koyup ülkesine götürüyor...

- Bu aşı Tüm gençliğimize vurulmaya planlanıyor. Peki içeriğinde ne var biliyormuyuz..

ondan önceki yıllar kuş gribi (milyonlarca canlı tavuğumuz imha edildi. Yok edildi)

hepsi unutuldu....

Bu aşı bizim gençlerimize yani geleceğimize vuruluyor ben sorarım abi benim aklıma iyi şeyler gelmiyo...

ÖMER FİDAN....

• quote:

Orijinalden alıntı: gasoguven

Arkadaşlar hepiniz bilip bilmeden ömer kardeşe yorumda bulunuyorsunuz.aslını bi araştırın ve öyle yorum yapın.Domuz gribi için aşı üretiliyor hiçbir test yapılmadan acele piyasaya sürülüyor ilk alan kobay ülkede biz oluyoruz bu bir. ikincisi neden sadece ilk okullarda domuz gribi yayılıyorda lise ve üniversiteler ile askeri kışlalarda yok bi düşünün bakalım.türk insanının duygusal ve acele ara gazı alıcı olduğunu biliyorlar tam 48 milyar dolarlık bir piyasadan bize yaklaşık bir katrilyon giriyor yine ayrıca hamilelere risksiz aşı hamile olmayan ve diğer insanlara riskli ne idüğü belirsiz aşı peki neden biraz araştırın ve öyle yorum yapın bayler.AKLI OLAN BU AŞIDAN KESİNLİKLE VURDURMAZ NE KENDİNE NEDE AİLE FERTLERİNE Selamlar
    quote:

Arkadaşlar bir domuz gribi furyasıdır gidiyor.. Birden Türedi ve avrupalı hemen aşısını geliştirdi. Tuhaftırki ilk alıcısı bizim hükümetimiz milyonlarca aşıyı milyonlarca dolar karşılığı satın aldık.. Hangi diğer ülkenin bu aşıyı aldığını duydunuzmu???

hepsi unutuldu....

ÖMER FİDAN....

Of ne kobaylığından bahsediyosunuz?

Avustralya, Amerika, Danimarka ve AB ülkelerinde aşıya başlandı.
    Hâlâ kobay olarak kullanıyoruz diyorsunuz?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.