Şimdi Ara

Columbia Ayakkabı Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyata böyle ayakkabılar pek alınamıyorken alasım var ama Columbia markası hakkında çok olumsuz yorum var. Gerçi aynı yorumlar Adidas, Nike için de mevcut ama bilemedim.

Linkler şu:
    https://www.morhipo.com/kampanya/detay/18971331/61804/columbia-bm1784-021-firecamp-mesh-ii

https://www.morhipo.com/kampanya/detay/18971349/61804/columbia-bm1784-438-firecamp-mesh-ii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolombiya ayakkabı değil ülke

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Kolombiya ayakkabı değil ülke

Columbia yazıyor orada.

Sen kimsin de böyle bir şey söylüyorsun? Kimin adamısın?

• Columbia için çok uygun fiyatlar. Ama modelleri pek beğenmedim fikrimi sorarsan.

Edit: Bende şundan var. Epey artmış fiyatlar.http://www.columbia.com.tr/urun/peakfreak-nomad-chukka-wp-omni-heat-erkek-ayakkabi-erkek-ayakkabi-24728

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 3 Eylül 2017; 14:1:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Columbia için çok uygun fiyatlar. Ama modelleri pek beğenmedim fikrimi sorarsan.

Edit: Bende şundan var. Epey artmış fiyatlar.http://www.columbia.com.tr/urun/peakfreak-nomad-chukka-wp-omni-heat-erkek-ayakkabi-erkek-ayakkabi-24728

Daha hoş modelleri 400'den başlıyor.

Nesini beğenmedin peki tam olarak?

Edit: Memnun musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 3 Eylül 2017; 14:6:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

bu ayakkabı fiyatları nedir ya

Ülkede ayakkabı alamayacak duruma neden düştük Allahım neden ya, biz tekstil ülkesiydik, ayakkabı üretebilmemiz lazımdı

O günler eskidendi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

quote:

Columbia için çok uygun fiyatlar. Ama modelleri pek beğenmedim fikrimi sorarsan.

Memnunum son derece.

Benim beğenmemiş olmama takılmayın hocam sonuçta ben değil siz giyeceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Columbia Ayakkabı
    12 yıl önce açıldı
    Adidas mı Hummel mi? -Ayakkabı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam kusura bakmayın maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben bi ayakkabıya bu parayı asla vermem. 100-150 liradan fazla para vermek sacma geliyor genelde de 60-70 liralık ayakkabılara yöneliyorum ben. sırf columbia yazacak diye şu paraları vermeyin cidden yazık. bu markalar türkiyede şişiriliyor böyle yurtdısında her kesimin ulasabildiği ayakkabılar bunlar. popüler kültür diyelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

quote:

Memnunum son derece.

Benim beğenmemiş olmama takılmayın hocam sonuçta ben değil siz giyeceksiniz.

Ya ben beğendim. Düne kadar Lescon, Kinetix takılıyordum.

Burslardan biriktire biriktire giyim konusunda kendim için çağ atladım. Bu markalara hep uzaktan bakardım, içim giderdi. Şimdi bu fiyata yakalamışken kapmak istiyorum. Bence iki rengi de hoş ama mavi olanı alırım gibi.

Alacağım Columbia'yı, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı

• quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

hocam kusura bakmayın maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben bi ayakkabıya bu parayı asla vermem. 100-150 liradan fazla para vermek sacma geliyor genelde de 60-70 liralık ayakkabılara yöneliyorum ben. sırf columbia yazacak diye şu paraları vermeyin cidden yazık. bu markalar türkiyede şişiriliyor böyle yurtdısında her kesimin ulasabildiği ayakkabılar bunlar. popüler kültür diyelim

Hocam yukarıdaki mesajımı okuyun.

Ben popüler kültür meraklısı olmadım hiçbir zaman. Sadece parası yokken alamadığı bazı şeyleri parası varken almaya çalışan biriyim.

700 liralık telefonumu 2 yıl 7 aydır kullanıyorum. Yeri gelir idare ederim ama bazen de böyle şeyleri istemiyor değilim..

• salomon,north face falan bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

salomon,north face falan bak

North Face pek ucuz sayılmaz. Salomon daha mı iyi? Uygun modelleri vardı.

• Ayağımda columbia ayakkabı var biraz tuzlu bir fiyata aldım ama hakkını verdi yağmur kar çamur içinde bir kere iki kere değil kaç kere dolaştım hala taş gibi söküğü bile yok onu geç eve her geldiğimde ayaklarım çoeabımda kupkuruydu columbia adamdır düşünmeden alın kesinlikle tavsiye ederim

• Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Olumlu yorum gördüm sonunda.

Modeli nasıl sence? Kışın giyilir mi bu?

• Ben benimkini yaz kış giyiyorum resmini atarım istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Ben benimkini yaz kış giyiyorum resmini atarım istersen

Pm kapalı hocam buradan atabilirsen at atamazsan canın sağolsun

• Columbia fiyatını hak etmeyen bir firma. Ama linktekinin fiyatı iyiymiş. Tabi ben burda columbiayı kötülemek istemem columbia hem giyinde hem ayakkabıda iyidir fakat dediğim gibi fiyatı hak etmiyor. Ama para sıkıntınız yoksa tabiki tercih edilebilir.

• farklı modelini geçen sene amazondan aldım kış boyunca giydim ve bir bottan daha sıcak tuttu hiç bir şekilde suda geçmedi. Kesinlikle öneririm.
  • Bendede var

Yaklaşık 3-4 yıldır sağlam. Biraz patladı ama yinede tek parça :D

Alırken asla kaymaz falan diyorlardı, yemin ediyorum kayak gibi ayakkabı kayarak yürüyordum yerler ıslakken :D

Ayakkabı iyi ama fiyatlar çok uçuk.

+su geçirmez olayı yalan. Suya girerse ayakkabı içine alıyor. Bot kadar değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 3 Eylül 2017; 17:47:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazarda görsem dönüp tekrar bakmam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.