Şimdi Ara

Columbia outdor ayakkabı Columbia Herren Peakfreak nomad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    yurtdışından gelen columbia ayakkabıları ayağıma küçük geldiği için satıyorum ayakkabilar 40 numara , aynı ayakkabılar güzel ülkemde 600 tl ye bile satılmakta.

http://www.columbia.com.tr/urun/peakfreak-nomad-waterproof-erkek-ayakkabi-24726/siyah bu türkiye deki satış mağazasının fiyatı 640 tl

http://www.boyner.com.tr/urun/columbia-outdoor-ayakkabi-1817833-519253229-0-0.html bu da boyner deki satış fiyatı oda aynı

ayakkabım linkte resimlerini ve özelliklerini gördüğünüz ayakkabılar ile 1 e 1 aynı hic bir şekilde giyilmedi sadece sağ tekini (hani bir ümit olur diye 41 giyerim esasen) denemek için giydim o da en fazla 2-3 dk.kutusu durmakta aynı kutu ile göndereceğim

daha detaylı bilgi almak isteyenler bana mesaj atabilir yada konuya yazabilirler.her türlü yorum serbest.
    benim istedigim fiyat 375 →→→ yeni fiyat 345tl tl.her türlü pazarlık tekliflerine açığım belki anlaşırız belli mi olur

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

benim istedigim fiyat 375 →→→ fiyat 345→→→ 300tl her türlü pazarlık tekliflerine açığım belki anlaşırız belli mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 25 Aralık 2016; 20:43:57 >

• birader ben en popüler numarası olan 43.5 numarayı 170 liradan aldım kargo dahil amazon'dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayims

birader ben en popüler numarası olan 43.5 numarayı 170 liradan aldım kargo dahil amazon'dan

ne mutlu size birader tebrik ederim anlık indirimlerde öyle fırsatlar olabiliyor sanırım , ona bakarsanız bende para vermedim
  • anlık indirim değil kardeşim şimdi de almak istesen üç aşağı beş yukarı aynı paraya geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Camper Pelotas XLite ayakkabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.