Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZaPT!Y3

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Tekrar geri dönüş yaptım oyuna , bakaLım neLEr değişmiş 2 yıl içinde

Yeni bölümler geldi , cok sey değisti bir sürü yeni silahlar geldi :) her taraf nx nobblar kaynıyor .

Oyun hiLe doLu ya vaz geçtim oynamaktan ... Point bLank takıLıyorum artık :) ;)

son bi kac gündür böyle ya malesef, bu hafta patch yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gregom

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Tekrar geri dönüş yaptım oyuna , bakaLım neLEr değişmiş 2 yıl içinde

Yeni bölümler geldi , cok sey değisti bir sürü yeni silahlar geldi :) her taraf nx nobblar kaynıyor .

Oyun hiLe doLu ya vaz geçtim oynamaktan ... Point bLank takıLıyorum artık :) ;)

son bi kac gündür böyle ya malesef, bu hafta patch yaparlar

bi kac gün degil bu aylardır böyle :) fakar bu aralar daha az önceki zamanlara göre
    yeni korumalar getirdiler oyuna baya baya azaltmaya başladılar ama tabi hala oyunda hack cok

• quote:

Orijinalden alıntı: EnverJan

quote:

Orijinalden alıntı: Spärtän

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spärtän

quote:

arkadaşlar bende yeni başladım point blank,online call of duty ve cs geçmişim var fps olarak :)

Yinede alışmanın zor olacağını düşünüyorum.Benimde wolfteam'le aram iyiydi ama Combat Arms'a başladığım hafta sürekli oyunu bırakmayı düşündüm.Kimseyi vuramıyordum 2/15 gibi skorlarla kapattım ilk haftamda.2 Haftayı doldurunca,elime de m416'yı alınca deme keyfime.Head shot yazısını göre göre mutlu olur,kendi kendime güler olmuştum(delirmiştim desem yalan olmaz).Bilgiyar yavaşladığından beri(oyunu bıraktığımdan beri),bir kaç aydır yüzüm gülmez oldu.Alışınca çok fena oluyor anlayacağın :)

Dip not: yerime de oyna

dostum anlattıkların ilgi çekici gerçekten bende şuan başlamadan bıraksam mı modundayım :D maplar biraz karışık geldi ve en önemliside silah ve ekipmanlar gün bazından satın alınabiliyor keşke adet olsaydı ben çalışıyorum hafta içi akşamları girebiliyorum ancak oda 2 3 saat girersem ne mutlu adetolsa beim için süper olrudu sanırım adet seçeneği yoık değil mi belki bir seçenek vardır benim görmediğim simge filan gün yerine adet oalrk almak için

ancak bilgisayarının yavaşlamasını anlamış değilim açık olan başlangıçta otomatik oalrak açılan programları filan devre dışı bırakmanı öneririm eğer önceden oynuyor ve şimdi aynı donanımlar ile oynayamıyorsan bir sorun var demektir bence biraz araştır soruştur benim önerilerim bunlar tabi oyunuda düşük çözünürlük ve detaylarda oynamanı söylemedim bunu bildiğini varsayarak :)

Bırakma bırakma alışacaksın.Benim pc 7.senesini devirdi zavallıya zaten aşırı yükleniyordum yavaşlayıverdi sebepsiz.

benim kide 7 yi devirdi tma hatırlamıyorumda

özellik oalrak 1.8x2 işlemci 3gb ram 512 128 bit ekran kartı var ekran kartı ve ram yeniledm sadece harddiski saymıyorum

oyunda lag var ya Türklerde :S

Benim sistem birazcık daha kötü.Evet Türk'lerde biraz lag var ve oyun nerdeyse tamamen Türk ve İsrailli dolu

• beyler ben 30.000 NX çekip permanent bi silah alamayı düşünüyorum sizce hangi AR daha uygun olur beni bıktırmayacak ve güzel olacak cevap hemen gelirse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakao07

beyler ben 30.000 NX çekip permanent bi silah alamayı düşünüyorum sizce hangi AR daha uygun olur beni bıktırmayacak ve güzel olacak cevap hemen gelirse iyi olur

p90tr ya da cqb al .en cok kullanılan ve iyi olan silahlardır . Bu forumdan sana iş çıkmaz burda oynaya cok yok baska yerlerde de arastır istersen
  • cqb alma perm, çünkü kick yiyebilirsin bolca. Bence bolca para yap sonra GP ile al perm. belli zamanlarda oluyor eventler.
  • bolca kick derken onu tam anlamadım bide m417 nasıl onu öğreneym bide
  • m417 güzeldir ama alışmak zaman alır s2 susp. ile bir şeye benziyor. Ama damage oldukça düşüyor. (Eskiden öyle değildi) Bolca kick derken, o kadar nx silahı içinde cqb için noob gun diyorlar. (No-recoil gun ya da ) Çünkü tepmesi oldukça az bu da sözde avantaj sağladığından atıyorlar odadan. Dediğim gibi saçma ama o kadar para verip zırt pırt atılmak hoş olmaz. Ben oyunun neredeyse %90ını klasik mp5 ile oynadım ext magazine ile hala da öyle oynuyorum.
  • hmm peki o zaman cqb almıyım m417 düşünüyorum yada yerden bulduklarımıza bakarız ona göre karar veririz :)
  • Dediğim gibi ben nx ile perm silah almam, zaman zaman gp ile satış oluyor farklı silahların. Onlardan alıp alışmaya bakarım. Oyun sonuçta o kadar para verme taraftarı değilim. Tabi siz bilirsiniz. Ama zaten oyundaki çoğu silahi denemeden kesinlikle perm. almayın. Kiminin mükemmel dediği size göre cırt olabilir.
  • http://lakecountyfood.com/weapon.php karsilastirabilrsin ama yine de abdülcanbaz in da dedigi gibi bi kac kez dene sonra al :)
    (http://zombeke.combatarms-rank.com/ vardi ama calismiyo galiba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakao07

hmm peki o zaman cqb almıyım m417 düşünüyorum yada yerden bulduklarımıza bakarız ona göre karar veririz :)

hangi haritaları oynuyorsun :) egerki büyük haritalarda oynuyorsan CQB al bakma sen millete kicklemeler eskide kaldı artık herke herkesi oldukca iyi vuruyor,
    sende nx alcagina göre oyunu biliyor olmalisin :) o yüzden CQB al ama kücük haritalarda oynuyosan( oil,junk gibi) smg silah olan UMP45 öneririm cok iyi silahtir
  • Evet baya eskide kaldı daha dün şutlar iki elemanı farklı odalardan cqb yüzünden. Millete bakmaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

Evet baya eskide kaldı daha dün şutlar iki elemanı farklı odalardan cqb yüzünden. Millete bakmaymış.

hocam sende en kıllarına denk geliyosun herhalde yada arayıp buluyosun, bizde kullanıyoruz dimi bu silahı ve hic atıldıgımı görmedim atılanıda görmedim
    ha noob silahı cok diyolar ama onlara ne onlarda versin parayı çalsın düdüğü değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Evet baya eskide kaldı daha dün şutlar iki elemanı farklı odalardan cqb yüzünden. Millete bakmaymış.

hocam sende en kıllarına denk geliyosun herhalde yada arayıp buluyosun, bizde kullanıyoruz dimi bu silahı ve hic atıldıgımı görmedim atılanıda görmedim
    ha noob silahı cok diyolar ama onlara ne onlarda versin parayı çalsın düdüğü değilmi ?

Zaten oyun içinde GP ya da NX ile satışı olan her silahın özgürce kullanılabilmesi lazım. Yoksa noob gun ya da başka bir şey desinler ırgalamaz zaten. Ben kullanırken (US serverlarda başladım sonra EU açılınca oradan devam ediyorum) de hiç atılmadım ama pek hazetmediğim için 2-3 ay kullanıp bıraktım. Özellikle son 1 yılda atılanlara çok denk geldiğimden uyarmak lazım diyorum yine de. Özellikle pro odalarda acımıyorlar. Adamlar zaten Türkleri atmak için yer arıyor. Tercih parayı verecek arkadaşın tabi kendi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 20 Mart 2012; 3:04:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Zaten oyun içinde GP ya da NX ile satışı olan her silahın özgürce kullanılabilmesi lazım. Yoksa noob gun ya da başka bir şey desinler ırgalamaz zaten. Ben kullanırken (US serverlarda başladım sonra EU açılınca oradan devam ediyorum) de hiç atılmadım ama pek hazetmediğim için 2-3 ay kullanıp bıraktım. Özellikle son 1 yılda atılanlara çok denk geldiğimden uyarmak lazım diyorum yine de. Özellikle pro odalarda acımıyorlar. Adamlar zaten Türkleri atmak için yer arıyor. Tercih parayı verecek arkadaşın tabi kendi bilir.

orası öyle tabi kendi zevkine kalmış, ama haksız yere kick yasak zaten, ha elitelerin kuralları vardir sende uymak zorundasindir
    adam no cqb diyosa zaten o odaya girmen hatadir, şuda varki cogu kisi artik kolay kolay kick yapamiyor milet daha bilincli, cünkü haksiz kicklemek ban sebebidir,
    videoyla ispatlayinna ban yiyosun, o yüzden rahat olabilir arkadas eskisi gibi degil oyun, ve denemeden silah almamasini öneririm :)

• Clan arıyoruum !!!!! MSG 4 K:D 1,03
  • quote:

Orijinalden alıntı: __DarkBLade__

Clan arıyoruum !!!!! MSG 4 K:D 1,03

biraz daha yükselt rütbeni daha kolay bulursun artık clanlar da yüksek rütbeli adam alıyor . nemexis hq bölümü acıldığından beri herkes rütbe atlamaya basladı sen de oyna yükselt rütbeni sonra zaten clan davetleri gelmeye baslar . kd güzel düşürmemeye bak
  • İyi bir clana girmek istiyorsanız, 1.50 olsun k/d niz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __DarkBLade__

Clan arıyoruum !!!!! MSG 4 K:D 1,03

cok fazla arama hele bi LT ol :) kd yide düşürme
    zaten clanı bulursun hiçte zor olmaz
    strateji oyunlarında bu gibi durumları anlayabiliyorum ama bu oyunda clan arayanları bi türlü anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.