Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper99xd

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz lütfen bugün oyuna yeni patch geldi patchi attım oyuna gırdım ilk başta nexon yazısı çıktı sağ altta adamın koştuğu hatta zıplattığımız yerde ordan sonra tam ıd şifre yerine gelmeden siyah bi ekran çıktı 0000417 hatası verdi başındada bişeyler yazıyordu sonra oyunu 2-3 kez yeniden indirdim bu seferde oyuna tıklıyorum daha ilk turuncu ekranda version checking yazan yerde can not connect to server 10060 hatası alıyorum kaç kere silip yeniden yükledim ama olmadı bi yardım edin patch den önce sorunsuz oynuyordum 1 aydır şimdi böyle oldu.

bende de aynı sorun oldu login ekranı çıkmadan çöküyordu, öncelikle oyunu bilgisayarınızdan silmeyin -benim gibi:-))-
    zira bir daha yükleyemezsiniz, cae downloader aylardır çalışmıyormuş, oyunu sildi iseniz system restore yapıp
    eski haline getirin, önce ekran kartı sürücülerini yükseltin, nexon teknik servis sayfasında son sürücüler var,
    sonra usb oyun kontrolcüsü ve usb hard disk varsa onları çıkartın, sonra tekrar update yapın, bende login sayfası açıldı
    bu şekilde. birde bilgisayara bakım yaptım arada AVG virus, search&destroy ne kadar etkisi oldu bilemiyorum olmazsa
    bunları da yapıp deneyin.

• Ben oyunu sildim fakat eskiden kurduğum setup hala duruyor kaç tane setup indirdim bilmiyorum kaç farklı yol denedim bir de senin dediğin yolu deneyeyim fakat avg yok bende mcafee var 30 dolarlık sürümü hediye gelmişti o da baya karışık çok rahat bir şey yapamıyorum şimdi şu sürücüyü deniyeceğim inşallah olur
  • Tam olarak nerde bu sürücü kısmı ?
  • http://combatarms.nexoneu.com/ dan download sayfasının en altında ATI ve NVIDIA olarak göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Occams Razor -- 26 Temmuz 2012; 11:49:41 >
  • Ekran kartımın ati veya nvidia oluduguna nerden bakabilirim ?
  • quote:

Ekran kartımın ati veya nvidia oluduguna nerden bakabilirim ?

kasanı acabiliyorsan ordan görürsün, yada ekran kartı bilgilerine ulaş özelliklerden
  • Bu işlere babam bakar o da burda değil de bana ayrıntılı bi anlatırmısınız?
  • quote:

Bu işlere babam bakar o da burda değil de bana ayrıntılı bi anlatırmısınız?

win 7 kullanıyorsunuzdur büyük ihtimalle hocam
    sağ tıklayın orda ekran çözünürlüğüne tıklayın, gelen pencereden gelişmiş ayarlara girin orada bilgiler mevcut
  • Nvıdıa geforce8600 gt
  • quote:

Nvıdıa geforce8600 gt

o zaman sizinkide Nividia bendekide bunun daha üst modeli
  • tamam onunkini mi indireiyum şimdi
  • arkadaşlar ben oyunu oynarken durduk yere masaüstüne dönüyor ve oyun kapanıyor hiç bir hata vermiyor sanki oyundan ben çıkmışım gibi bunun çözümü nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatSiyah

arkadaşlar ben oyunu oynarken durduk yere masaüstüne dönüyor ve oyun kapanıyor hiç bir hata vermiyor sanki oyundan ben çıkmışım gibi bunun çözümü nedir ?

Genel bi sorun özümü ne yazıkki suanlık yok
  • yarım saat oyun oynuyoruz tam oyun biterken atıyor sinir oluyorum
  • arkadaşlar jobs kısmını nasıl açarız bende açıkdeğil :>
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

arkadaşlar jobs kısmını nasıl açarız bende açıkdeğil :>

Server değiştir bazen bug oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 8 Ağustos 2012; 14:33:56 >
  • Sorunu çözdüm yinenede teşekkürler
  • mrb arkadaslar combat arms oynuyorum uzun zamandan beri ama suan sorundan dolayı gıremıyorum arastırmama ragmen bır cozum bulamadım yardımcı olabılecek bırı varsa sevınırım. Sorun: Combat arms a gırıyorum begendıgım bır odaya gırıyorum oyuna baslamak ıcın start dedıgımde ıngame yazısı gelıyor fakat oyuna gırmıyor tekrar start yazısı aktıf oluyor tıklıyorum tıklıyorumm hep aynı sey oluyor oyuna bır turlu gıremıyorum oyundan cıkıs yapıyorum oyun donuyor sıstem yonetıcısıne gıttıgımde yanıt vermıyor dıye gosterıyor ve ınternette 3-4 dakıkalıgına gıdıyor ınternete bıle gıremıyorum oyunu kapatınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: twentythree

mrb arkadaslar combat arms oynuyorum uzun zamandan beri ama suan sorundan dolayı gıremıyorum arastırmama ragmen bır cozum bulamadım yardımcı olabılecek bırı varsa sevınırım. Sorun: Combat arms a gırıyorum begendıgım bır odaya gırıyorum oyuna baslamak ıcın start dedıgımde ıngame yazısı gelıyor fakat oyuna gırmıyor tekrar start yazısı aktıf oluyor tıklıyorum tıklıyorumm hep aynı sey oluyor oyuna bır turlu gıremıyorum oyundan cıkıs yapıyorum oyun donuyor sıstem yonetıcısıne gıttıgımde yanıt vermıyor dıye gosterıyor ve ınternette 3-4 dakıkalıgına gıdıyor ınternete bıle gıremıyorum oyunu kapatınca

İnternet sağlayıcında bi problem var sanırım, daha önce görmüştüm bu problemi,
    ama yinede oyunu silip tekrar kurmayı dene son patchlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: twentythree

mrb arkadaslar combat arms oynuyorum uzun zamandan beri ama suan sorundan dolayı gıremıyorum arastırmama ragmen bır cozum bulamadım yardımcı olabılecek bırı varsa sevınırım. Sorun: Combat arms a gırıyorum begendıgım bır odaya gırıyorum oyuna baslamak ıcın start dedıgımde ıngame yazısı gelıyor fakat oyuna gırmıyor tekrar start yazısı aktıf oluyor tıklıyorum tıklıyorumm hep aynı sey oluyor oyuna bır turlu gıremıyorum oyundan cıkıs yapıyorum oyun donuyor sıstem yonetıcısıne gıttıgımde yanıt vermıyor dıye gosterıyor ve ınternette 3-4 dakıkalıgına gıdıyor ınternete bıle gıremıyorum oyunu kapatınca

İnternet sağlayıcında bi problem var sanırım, daha önce görmüştüm bu problemi,
    ama yinede oyunu silip tekrar kurmayı dene son patchlarla

internet bağlantımda hergun sorun olması ımkansız suan gayet ıyı ınternet baglantım oyunu kac kere sılıp gerı yukledım ama yınede aynı hatayla karsılasıyorum alt katta masaustu bılgısayarım var onda hıc bır sorun yok. Ayrıca benım bılgısayarımda kucuk ekranda oynuyorum ekran ayarlarından da denedım bır turlu buyuk ekran yapamadım garip:(

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.