Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçi üzerinden çok zaman geçmiş de nadir de olsa işten güçten fırsat olunca oynuyorum polonyalılar, israilliler ve Türkler en çok ban yemekten şikayetçi olanlar en çok hile kullananlar da onlar. Sonuçta glitch ve bug kullanarak avantaj yaratmanın hile kullanmaktan farkı yok. O bug/glitch var diye kullanmak zorunda değilsiniz bana kalırsa. Biraz iğne çuvaldız olayı yani. Ha şu var doğal olarak bu kadar hile kullanımı sonrasında kurunun yanında yaş da yanıyor ama oldukça az bana kalırsa. Haksız yere banlandım diyenlerin %90 ı hile kullanmasına rağmen kabul etmeyen ufak çocuklar hani yatağına işeyip ben yapmadım miki yaptı muhabbeti gibi
  • NX Alabileceğim Güvenilir Site varmı tavsiye ettiğiniz ?
  • Weapon painting contest te ödül almışım. Geç açıklandı oldukça, tahmin etmiyordum işin açıkçası
  • hala oynanıomu bu varmı oynayan cnm sıkıldı
  • Ben birakali seneler oluyor cok fazla hack oldugundan birakmistim. Bir de benim zamanlarda mukoko vardi bizim tayfadan o birinciydi banladilardi sogumustum tam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Ben birakali seneler oluyor cok fazla hack oldugundan birakmistim. Bir de benim zamanlarda mukoko vardi bizim tayfadan o birinciydi banladilardi sogumustum tam.

hack tamamen bitti artık hack yapılmıyor oyuna başlayalı 3 ay felan oldu tek hack gördüm o da beceremiyordu uçuyordu sniper ile tek yiyordu skoru 3-14'tü
  • Ben bırakmıştım şimdi yeniden başladım oynamaya .
  • Uzun emeklerle kastığım COL 1 karakterimi oyuna vakit bulamadığım için satıyorum. fiyat pazarlığa açıktır full perm. set. ilgilenenler için link aşşağıdadır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-online-karakter-combat-arms-avrupa-da-eu-col-1-car-plus-perm-set-143050746/detay
  • Hackler azaldı hatta hiç yok gibi ama yine de sanki birileri hack yapıyormuscasına iyi oynuyor özellikle düşük rütbelilerde oluyor arada sırada. Bu arada buglar da çok artmış sürekli kendi kendine ölebiliyorsun, eskiden sadece merdivenlerde vardı şimdi bir çok yerde var. Özellikle yeni açılan bölümün (Water strider) bazı yerleri berbat.
  • arkadaşlar yazdan beri combat oynuyorum rütbem henüz csm 5 200 300 lira yatırıp itemlerimi tamamlamayı düşünüyorum speed recon veslte bandana ve sniper m416 cobra perm vb vb oyun güvenilirmi eger kendimi verirsem uzun süre oynamayı düşünüyorum

Klan aranır =)
  • Son güncellemeyle oyun bayağı düzeldi ama hala hacker'lar çıkıyor

Deneyebilirsin bu oyunda silah ve ekipman çok önemli tabi yetenekte önemli ama önce ekpman ve silah Klan arıyorsan öncelikler Kd'ni yüksek tutacaksın ve hergün gireceksin. Her klanın kendine özel kuralları var. Kimisi skype istiyor kimisi teamspeak istiyor kimisi hergün gir istiyor, kimisi şu kadar kd ve rütbe diyor

• Yıl olmus 2014 hala oynuyoz

bide şu klan eşyaları fazla abartı değilmi yada klan level atlatmak mı zor ?
  • COMBAT ARMSTA HAKSİZ YERE HESABIM KAPATİLDİ LÜTFEN YETKİLİ KİSİLERİ TANİYAN VARSA AÇTİRSİN COK MEMNUN OLURUM GEREKEN YAPİLSİN NİCK sensiviti TŞK
  • Bende Gelebilirim Beyler Hala Oynuyorsanız
  • quote:

Ben birakali seneler oluyor cok fazla hack oldugundan birakmistim. Bir de benim zamanlarda mukoko vardi bizim tayfadan o birinciydi banladilardi sogumustum tam.

Merhaba mukoko yu tanıyordum aynı clandaydık onowjitem fln vardı tanır mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

quote:

Evet Oner İbo risk (ferhat) vardi Anatolia vardi adini hatirlamiyorum. Oyunu guZel kilan bu arkadaslardi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

quote:

Evet Oner İbo risk (ferhat) vardi Anatolia vardi adini hatirlamiyorum. Oyunu guZel kilan bu arkadaslardi

Beni hatırlamazsın şimdi en küçüğünüz bendimGerçi Öner abi maçlara alırdı hep beni İbo abide keza öyle
    Turk Pro Playaz dı adı clanın

• klan, oyuncu grubu vs varmı, teamspeakten haberleşelim
  • arkadaşlar ben kurdum oynuyorum da hoş güzel. Ama bir önemli sorun var. pcm ilk açtığmda oynadım ama sonra combatoı kapattım uyudum ertesi gün tekrar combatı açtım oyun açılıyor. mause combat mausu oluyor. sesler. geliyor. ama oyun bana görünmüyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.