Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: twentythree

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

mrb arkadaslar combat arms oynuyorum uzun zamandan beri ama suan sorundan dolayı gıremıyorum arastırmama ragmen bır cozum bulamadım yardımcı olabılecek bırı varsa sevınırım. Sorun: Combat arms a gırıyorum begendıgım bır odaya gırıyorum oyuna baslamak ıcın start dedıgımde ıngame yazısı gelıyor fakat oyuna gırmıyor tekrar start yazısı aktıf oluyor tıklıyorum tıklıyorumm hep aynı sey oluyor oyuna bır turlu gıremıyorum oyundan cıkıs yapıyorum oyun donuyor sıstem yonetıcısıne gıttıgımde yanıt vermıyor dıye gosterıyor ve ınternette 3-4 dakıkalıgına gıdıyor ınternete bıle gıremıyorum oyunu kapatınca

İnternet sağlayıcında bi problem var sanırım, daha önce görmüştüm bu problemi,
    ama yinede oyunu silip tekrar kurmayı dene son patchlarla

internet bağlantımda hergun sorun olması ımkansız suan gayet ıyı ınternet baglantım oyunu kac kere sılıp gerı yukledım ama yınede aynı hatayla karsılasıyorum alt katta masaustu bılgısayarım var onda hıc bır sorun yok. Ayrıca benım bılgısayarımda kucuk ekranda oynuyorum ekran ayarlarından da denedım bır turlu buyuk ekran yapamadım garip:(

oyunun forum sayfasına girip türkçe bölümünde konu ac, yardımcı olan cıkıcaktır sanırım
    böyle sornları hatırlıyorum cünkü orda

• quote:

quote:

quote:

quote:

mrb arkadaslar combat arms oynuyorum uzun zamandan beri ama suan sorundan dolayı gıremıyorum arastırmama ragmen bır cozum bulamadım yardımcı olabılecek bırı varsa sevınırım. Sorun: Combat arms a gırıyorum begendıgım bır odaya gırıyorum oyuna baslamak ıcın start dedıgımde ıngame yazısı gelıyor fakat oyuna gırmıyor tekrar start yazısı aktıf oluyor tıklıyorum tıklıyorumm hep aynı sey oluyor oyuna bır turlu gıremıyorum oyundan cıkıs yapıyorum oyun donuyor sıstem yonetıcısıne gıttıgımde yanıt vermıyor dıye gosterıyor ve ınternette 3-4 dakıkalıgına gıdıyor ınternete bıle gıremıyorum oyunu kapatınca

İnternet sağlayıcında bi problem var sanırım, daha önce görmüştüm bu problemi,
    ama yinede oyunu silip tekrar kurmayı dene son patchlarla

internet bağlantımda hergun sorun olması ımkansız suan gayet ıyı ınternet baglantım oyunu kac kere sılıp gerı yukledım ama yınede aynı hatayla karsılasıyorum alt katta masaustu bılgısayarım var onda hıc bır sorun yok. Ayrıca benım bılgısayarımda kucuk ekranda oynuyorum ekran ayarlarından da denedım bır turlu buyuk ekran yapamadım garip:(

oyunun forum sayfasına girip türkçe bölümünde konu ac, yardımcı olan cıkıcaktır sanırım
    böyle sornları hatırlıyorum cünkü orda

Alıntıları Göster
    link verebilirmisin arkadasım bulamadımda sozunu ettıgın yerı

• quote:

http://forum.nexoneu.com/forumdisplay.php?1183-Teknik-Destek

oyuna girdigin bilgilerle buraya giriş yap sonra teknik destek bölümüne konunu aç
  • quote:

quote:

http://forum.nexoneu.com/forumdisplay.php?1183-Teknik-Destek

oyuna girdigin bilgilerle buraya giriş yap sonra teknik destek bölümüne konunu aç

Alıntıları Göster
    tamam arkadasım cok sagol ınceleyım bıraz bakalım nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twentythree -- 11 Ağustos 2012; 18:03:32 >

• quote:

tamam arkadasım cok sagol ınceleyım bıraz bakalım nolcak

Alıntıları Göster
    Oyunu ilk çıktığı o haftadan beridir oynarım arkadaşlarla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

Evet baya eskide kaldı daha dün şutlar iki elemanı farklı odalardan cqb yüzünden. Millete bakmaymış.

hocam sende en kıllarına denk geliyosun herhalde yada arayıp buluyosun, bizde kullanıyoruz dimi bu silahı ve hic atıldıgımı görmedim atılanıda görmedim
    ha noob silahı cok diyolar ama onlara ne onlarda versin parayı çalsın düdüğü değilmi ?

Zaten oyun içinde GP ya da NX ile satışı olan her silahın özgürce kullanılabilmesi lazım. Yoksa noob gun ya da başka bir şey desinler ırgalamaz zaten. Ben kullanırken (US serverlarda başladım sonra EU açılınca oradan devam ediyorum) de hiç atılmadım ama pek hazetmediğim için 2-3 ay kullanıp bıraktım. Özellikle son 1 yılda atılanlara çok denk geldiğimden uyarmak lazım diyorum yine de. Özellikle pro odalarda acımıyorlar. Adamlar zaten Türkleri atmak için yer arıyor. Tercih parayı verecek arkadaşın tabi kendi bilir.

orası öyle tabi kendi zevkine kalmış, ama haksız yere kick yasak zaten, ha elitelerin kuralları vardir sende uymak zorundasindir
    adam no cqb diyosa zaten o odaya girmen hatadir, şuda varki cogu kisi artik kolay kolay kick yapamiyor milet daha bilincli, cünkü haksiz kicklemek ban sebebidir,
    videoyla ispatlayinna ban yiyosun, o yüzden rahat olabilir arkadas eskisi gibi degil oyun, ve denemeden silah almamasini öneririm :)

Arkadaşım beni iyi oynuyorum diye kickliyorlar (çok iyi değilim acemiyim) başka odada da kicklediler ne yapabilirim

Birede oyundan atma sorunu çözümü ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Arkadaşım beni iyi oynuyorum diye kickliyorlar (çok iyi değilim acemiyim) başka odada da kicklediler ne yapabilirim

oyundan atma çözümü henüz tam olarak yok, işletim sisteminizi değişebilirsiniz (örnk; 64 bitse 32 bit yapılabilir)
    diğer durumlarla bizde cok karşılaşıyoruz öyle oyuncular var hepte olucak ama br oyunda elitenin 4-5 kişiyi haksız yere attıgını ispatlayabilirsen
    resimlerle veya video ile permanent ban attırırsın, akıllanır
  • quote:

quote:

oyundan atma çözümü henüz tam olarak yok, işletim sisteminizi değişebilirsiniz (örnk; 64 bitse 32 bit yapılabilir)
    diğer durumlarla bizde cok karşılaşıyoruz öyle oyuncular var hepte olucak ama br oyunda elitenin 4-5 kişiyi haksız yere attıgını ispatlayabilirsen
    resimlerle veya video ile permanent ban attırırsın, akıllanır

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.
    Bu aralar ping çok nasıl azaltabilirim oyunda sinyal göstergesi kırmızı ne yapabilirim ?

• quote:

Teşekkür ederim.
    Bu aralar ping çok nasıl azaltabilirim oyunda sinyal göstergesi kırmızı ne yapabilirim ?

İnternetinizde problem hocam, pinginiz kırmızı ise sizde cok lag oluyodur iyi oynamanıza engel oluyordur büyük ihtimalle
    kablolarınızı bi kontrol edin, kablosuz modem kullanıyosanız dns lerinizi bi konstol edin, yada net hızınız düşükse ondanda kaynaklanıyor olabilir
    egerki hicbiri degilse müşteri hizmetleirni arayın internetiniz hakkında bilgi alın hocam, sorun olabilir hatta
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.

İnternetinizde problem hocam, pinginiz kırmızı ise sizde cok lag oluyodur iyi oynamanıza engel oluyordur büyük ihtimalle
    kablolarınızı bi kontrol edin, kablosuz modem kullanıyosanız dns lerinizi bi konstol edin, yada net hızınız düşükse ondanda kaynaklanıyor olabilir
    egerki hicbiri degilse müşteri hizmetleirni arayın internetiniz hakkında bilgi alın hocam, sorun olabilir hatta

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim onları biliyorum belki ping ile alakalı bir program vardır diye düşünmüştüm ama şuan ping güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-334F3CF19

Teşekkür ederim onları biliyorum belki ping ile alakalı bir program vardır diye düşünmüştüm ama şuan ping güzel

Alıntıları Göster
    oyuna girebilen var mı şu an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

oyuna girebilen var mı şu an?

Alıntıları Göster
    Oyunu bırakacağım resmen ya. Hangi oyuna girsem hile kullanıyorlar. Bir de yeni bil hile çıkmış oylama ile oyundan da atamıyorsun adamı. Utanmadan bir de cevap veriyorlar sorduğun zaman "Kasıyorum lan ne var" gibisinden. Yazık, güzelim oyunun içine ediyorlar ve bu oyun önlem falan alamıyor. Anlayamıyorum yani niye GM si falan yok bu oyunun adam akıllı neden banlanmıyor bu veletler, en üst rütbelere kadar gayet de harika bir şekilde hack programları ile kasıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fredocovec

Oyunu bırakacağım resmen ya. Hangi oyuna girsem hile kullanıyorlar. Bir de yeni bil hile çıkmış oylama ile oyundan da atamıyorsun adamı. Utanmadan bir de cevap veriyorlar sorduğun zaman "Kasıyorum lan ne var" gibisinden. Yazık, güzelim oyunun içine ediyorlar ve bu oyun önlem falan alamıyor. Anlayamıyorum yani niye GM si falan yok bu oyunun adam akıllı neden banlanmıyor bu veletler, en üst rütbelere kadar gayet de harika bir şekilde hack programları ile kasıyorlar...

2 sene önce oynuyordum hile yüzünden bıraktım oyun güzel fakat her serverda 1 tane hile kullanan kişi oluyor oyunda admin bile olsa karışmıyor bu tarz kişilere.
  • Güncelleyelim. Efsane oyun eskiden çok oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

iyi ya o zaman harika.Hem Aika'yı oynarım hem bunu.Kendime yeni ID'de alırım.Eskiden çok berbattım. Kdr 0.54 lerde geziyordu.Güzel bir nick seçebilirmisiniz?(komik olsada olur.)

Alıntıları Göster
    Gençler ya ben bu hatayı alıyorum :
    can not to the server. Please try againg or visithttp://combatarms.nexoneu.com/
    error code = -2,10060

dns değiştirdim ama sorun devam ediyor sistem windows 7 ultimate 64bit, İ3 işlemci ve gt330m ekran kartı. Normalde w7 home basic 32 bit yüklüydü ve oyunu oynuyordum fakat dün ultimate kurdum oyunu yükledim ama açılmıyor ve bu hatayı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bisikletrehberi

Gençler ya ben bu hatayı alıyorum :
    can not to the server. Please try againg or visithttp://combatarms.nexoneu.com/
    error code = -2,10060

dns değiştirdim ama sorun devam ediyor sistem windows 7 ultimate 64bit, İ3 işlemci ve gt330m ekran kartı. Normalde w7 home basic 32 bit yüklüydü ve oyunu oynuyordum fakat dün ultimate kurdum oyunu yükledim ama açılmıyor ve bu hatayı veriyor.

Alıntıları Göster
    soruna çözüm bulamadım bu yüzden oıyunu kaldırdım, nexoeu dan yeniden indirdim kurdum sıkıntı çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: bisikletrehberi

soruna çözüm bulamadım bu yüzden oıyunu kaldırdım, nexoeu dan yeniden indirdim kurdum sıkıntı çıkmadı

Alıntıları Göster
    binlerce oyun içinde combay arms kadar oyuncuyu banlayan adi bi oyun yoktur. Resmen oyunun hatalarını oyuncudan çıkartıyolar. Oyun içindeki bug lu bölgeleri kullanan oyuncular sorgusuz sualsiz direk banlanıyor. Adamlar haritada açık bırakıyolar o açığıda kapatmıyolar orayı kullanan ban yiyor. oyuncu banlamak için elinden geleni yapan bi oyun. 2 yıldır combat arms oynuyordum general charım vardı saçma sapan nedenlerden ban yedim. hack hile vb kullanan binlerce oyuncu varken onları banlamıyolar oyunu düzgün oynayan oyuncuları banlıyolar. Mesela kill creak mapında kayanın yanında sniperla kamp çıkışında bekleyenler sözde glitch olduğu için ban yiyor, ama aslında glitch le alakası yok. glitch bulunduğun yerden sen adamı vurursun adam seni vuramazsa olur. Halbuki adam daha kampından çıkmadan senin olduğun yere bomba atsa sen gene ölürsün, ki istersede silahla tepeden çok kolay avlar, yani demek istediğim oyuncuyu banlamak için adamların bahanesi bu ! ayrıca oyunda türkleri sevmedikleri herkes biliyor, piçin bi tanesi yabancı ülkeden kalkıp turk noob allah noob diyor o adamı rapor ediyorsun banlamıyorlar. sen adama küfürü bırak argo bi cümle yazsan anında chat ban yersin. buna benzer neler neler. oyunun forumunda combat arms türkçe tartışmalar diye bölüm var oraya girip bi göz atanlar zaten oyuna hiç başlamadan bırakıcaktır. benm bildiğim en az 100 farklı sebebpten ban yiyorsun o oyunda. combat arms ı oynayıpta general olanlara ban yemeden o rütbeye geldiği için madalya verilmesi lazım. Ben 4 yıldız da ban yedim. benm gibi binlerce oyuncu isyan ediyor o oyuna. 300 K nx kullanmıştım o oyunda 300 K 300 Euro yapıyor. TL olarak 750 TL civarında perm silah vs almıştım + 2 yıllık emeğim bi çırpıda gitti. Benden uyarması sakın a sakın combat arms a başlamayın. Bu yazıyı okuduktan sonra combat arms a Başlayıpta bi süre sonra ban yiyenler ahhhhh ah derler ama iş işten geçmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetrex

binlerce oyun içinde combay arms kadar oyuncuyu banlayan adi bi oyun yoktur. Resmen oyunun hatalarını oyuncudan çıkartıyolar. Oyun içindeki bug lu bölgeleri kullanan oyuncular sorgusuz sualsiz direk banlanıyor. Adamlar haritada açık bırakıyolar o açığıda kapatmıyolar orayı kullanan ban yiyor. oyuncu banlamak için elinden geleni yapan bi oyun. 2 yıldır combat arms oynuyordum general charım vardı saçma sapan nedenlerden ban yedim. hack hile vb kullanan binlerce oyuncu varken onları banlamıyolar oyunu düzgün oynayan oyuncuları banlıyolar. Mesela kill creak mapında kayanın yanında sniperla kamp çıkışında bekleyenler sözde glitch olduğu için ban yiyor, ama aslında glitch le alakası yok. glitch bulunduğun yerden sen adamı vurursun adam seni vuramazsa olur. Halbuki adam daha kampından çıkmadan senin olduğun yere bomba atsa sen gene ölürsün, ki istersede silahla tepeden çok kolay avlar, yani demek istediğim oyuncuyu banlamak için adamların bahanesi bu ! ayrıca oyunda türkleri sevmedikleri herkes biliyor, piçin bi tanesi yabancı ülkeden kalkıp turk noob allah noob diyor o adamı rapor ediyorsun banlamıyorlar. sen adama küfürü bırak argo bi cümle yazsan anında chat ban yersin. buna benzer neler neler. oyunun forumunda combat arms türkçe tartışmalar diye bölüm var oraya girip bi göz atanlar zaten oyuna hiç başlamadan bırakıcaktır. benm bildiğim en az 100 farklı sebebpten ban yiyorsun o oyunda. combat arms ı oynayıpta general olanlara ban yemeden o rütbeye geldiği için madalya verilmesi lazım. Ben 4 yıldız da ban yedim. benm gibi binlerce oyuncu isyan ediyor o oyuna. 300 K nx kullanmıştım o oyunda 300 K 300 Euro yapıyor. TL olarak 750 TL civarında perm silah vs almıştım + 2 yıllık emeğim bi çırpıda gitti. Benden uyarması sakın a sakın combat arms a başlamayın. Bu yazıyı okuduktan sonra combat arms a Başlayıpta bi süre sonra ban yiyenler ahhhhh ah derler ama iş işten geçmiş olur.

Aynen katılıyorum combat arms pişmanlıktır Bende major de bıraktım neredeyse 300k nx almışımdır ama hileciler glitchler buglar aldı başını gidiyor bıraktım. Oyuna bug bırakıp o bugları kullanan insanları banlayınca oyun dünyasının temizlendiğini sanıyorlar Ban yemedim çarım duruyor ama çoğu oyun içi arkadaşlarım saçma sapan sebeplerden ban chatban vs yedi oyunun zevki kalmadı. Neyseki major2 rütbelere elite modluk veriyorlarda oda biraz rahatlıyor yoksa o oyun hiç çekilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Bu aralar canım sıkkın warrock oynuyordum onu da bıraktım oyunları sildim. Ama tekrar mı başlasam oyunlara combat arms'ı indirerek. Değer mi sizce?

Alıntıları Göster
    Combat Arms Kac GB?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED085

Combat Arms Kac GB?

1.7 civarı
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.