Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kd önemli degil o kadar de clansiz olur mu ya
    bu oyunu basladigim zaman bu clana girmeseydim oyunu coktan bırakmıstım. Bir sürü dost edindim bu sayede
    Oyunu su siralar pek oynamiyorum ama teamspeak sürekli acik olur. Eglenceli vakit gecirirsin, yapacagin cw lerle vs.
    http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=topics&f=184
    bu da internasyonel ararsanhttp://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=topics&f=26 belki yardimci olur

• peki dediğiniz gibi deneyeyim o çarı oynayacak olan kardeşim zaten hanş p90tr kullandım biraz tepen bir silah onda zorlanacağını düşündüm o yüzden cqb yada m417 gibi az tepen silahları sordum kolayca alışsın diye bende kısa zamanda başlayacağım zaten kardeşimde cqb alma taraftarı büyük ihtimal onu alacak zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregom

kd önemli degil o kadar de clansiz olur mu ya
    bu oyunu basladigim zaman bu clana girmeseydim oyunu coktan bırakmıstım. Bir sürü dost edindim bu sayede
    Oyunu su siralar pek oynamiyorum ama teamspeak sürekli acik olur. Eglenceli vakit gecirirsin, yapacagin cw lerle vs.
    http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=topics&f=184
    bu da internasyonel ararsanhttp://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=topics&f=26 belki yardimci olur

clanıın adını sylermisin?

• Major hesap içinde 500 bin gp var, elite permanent var. Milletin nx ile aldığını ben gp ile alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

Major hesap içinde 500 bin gp var, elite permanent var. Milletin nx ile aldığını ben gp ile alıyorum.

ne güzel işte bende öyle yapıyorum 300000 gp var csm4 üm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Major hesap içinde 500 bin gp var, elite permanent var. Milletin nx ile aldığını ben gp ile alıyorum.

Valla elden çıkarmayı düşünüyorum çok para eder diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

sahibinden dolu ama alan yok :D
    kimse vermez bence kasılmıs chara para :D
    bende LTC 3 olcam simdi 1 milyon gp var :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

quote:

quote:

Hocam benim charın içinde harcanmamış %200 exp artırıcıdan yaklaşık 400 tane var, %100'leri saymaya vaktim olmadı 700 küsür. Yaz gelsin colonel olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benim charın içinde harcanmamış %200 exp artırıcıdan yaklaşık 400 tane var, %100'leri saymaya vaktim olmadı 700 küsür. Yaz gelsin colonel olur.

bizimkilrde duruyor evelAllah :) bende ltc 5 te kullanicam
    %100 var bu aralar iyi kutu düşüyor yine topluyorum baya briktirmem lazim :D

• bu oyun sonu çark varya ne işe yarıyor anlamadım gitti beyler bilen varmı sıkıyorsun falan çanta geliyor ama onu nasıl kullanacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuan

bu oyun sonu çark varya ne işe yarıyor anlamadım gitti beyler bilen varmı sıkıyorsun falan çanta geliyor ama onu nasıl kullanacağız

yukarıda gun emperium bölümü var orda silah costum etmede işe yarıyorar,
    örnek bir m4a1 aldin giriyosun gun emperium a orda silahini seciyosun m4a1 olarak sonra costum ediyosun o aldiklarin sayesinde
    silah daha iyi hale geliyor,
  • Butun itemler (Tpg-1 Pro/ M4A1 Sopmod ( bence en iyi silah)/ tracker knife hepsi gitmis 90 gunluktu :((
  • saol hocam öğrendim epey geç karşılık yazıyorum kusura bakma bilgi için saol
  • bakima girmiş bugün combat saat olarak 7 den 12.00 a kadar diyor benim anladiğim bugün oyun yok yani herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuan

bakima girmiş bugün combat saat olarak 7 den 12.00 a kadar diyor benim anladiğim bugün oyun yok yani herhalde

evet galiba yeni başladın çünkü oyun her çarşamba bazen es geçiyorlar bakıma girer ve sitede verilen saatlar arasında kapalı olur
  • Hile durumu ne oyunda devam ediyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hack her online oyunda var zaten ama ben bu aralar cobatta cok raslamiyorum, fakat bai embesiller ummadik anda cikabiliyor karsimiza
  • Oyunu denemeyen arkadaslar varsa siddetle tavsiye edebilecegim bir oyundur.Yaklasik 2 senedir oynuyorum hack var mi var arkadaslar fakat oyundaki rapor sistemi o kadar güzel isliyor ki oyuncunun hack kullandigini ispat ettigin andan itibaren(ss-video vs) o kisinin hic bir türlü banlanmaktan kacisi olmuyor ..Maj2 den sonra da perm elite sahibi olup odanda bulunan hackleri rahatlikla oyundan atabiliyorsun :) .. Ayrica sistem bilgisayarinda oyuna ait herhangi bir hack dosyasini buldugunda otomatikman banlayabiliyor .. Hack var mi var fakat önlemlerde bir o kadar saglam .Nx aldiginizda platinium adli servere giris yapabiliyorsunuz ki bu servera sadece nx cekenler girebiliyor ve bu serverda da hack milyonda bir denk geliyor .. Oyunla ilgili kafaniza takilan baska bir soru varsa bu konu altinda cevaplayabilirim . İyi forumlar
  • quote:

hack her online oyunda var zaten ama ben bu aralar cobatta cok raslamiyorum, fakat bai embesiller ummadik anda cikabiliyor karsimiza

aynen katılıyorum hack bayağı azaldı ama her oyunda olduğu gibi burda da cıkıyor bi kaç tane
  • Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz lütfen bugün oyuna yeni patch geldi patchi attım oyuna gırdım ilk başta nexon yazısı çıktı sağ altta adamın koştuğu hatta zıplattığımız yerde ordan sonra tam ıd şifre yerine gelmeden siyah bi ekran çıktı 0000417 hatası verdi başındada bişeyler yazıyordu sonra oyunu 2-3 kez yeniden indirdim bu seferde oyuna tıklıyorum daha ilk turuncu ekranda version checking yazan yerde can not connect to server 10060 hatası alıyorum kaç kere silip yeniden yükledim ama olmadı bi yardım edin patch den önce sorunsuz oynuyordum 1 aydır şimdi böyle oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.