Şimdi Ara

COMBO NE DEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi ya bazı donanımların üzerinde COMBO falan diyor ne anlama geliyor,cevaplarınız için teşekkürler

• benim bildiim combo dvd okuyucu cd yazıcılara deniyor ama başka neye combo diyorlar bilmiyorum
  • benim bildiğim combo 1'den fazla işlevi olan şeylere deniyor. mesela street fighter, tekken tarzı oyunlarda combo tepik attın mı adamın yaşam enerjisini acaip azaltıyosun. ek olarak hem dvd okuyan hem de cd yazabilen cihazlara da arada sırada combo denilebiliyor
  • bak o olabilir (dvd okuyan hem de cd yazabilen ) teşekkürler
  • Bir de galiba hem tarayıcı hem de yazıcı görevi üstlenen "yazıcı"lara da combo diyorlardı.
  • 16x dvd room artı 52x32x52 cd writerdşr kardeşş...

• combination ın kısaltması birden fazla şeyin aynı anda kullanırsan o şey combo olur genelde cd yazıcılarında çok geçiyor donanımsal olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hp640c

benim bildiğim combo 1'den fazla işlevi olan cihazlara deniyor. mesela street fighter, tekken tarzı oyunlarda combo tepik attın mı adamın yaşam enerjisini acaip azaltıyosun. ek olarak hem dvd okuyan hem de cd yazabilen cihazlara da arada sırada combo denilebiliyor

+1
  • combo işte birden fazla işlevi olanlara deniyor. ya da 1 den fazla özelliği barındıran gibi
    mesela bende cdwr combo vardı. 52x24x52x cdwr + olarak 16x dvdrom.
  • Çok işlevli anlamına geliyor. Combo Driver ise hem CD hem DVD okuyan, aynı zamanda CD yazma özelliği bulunan optik sürücülere verilen isim. Örnek: bendeki Asus Combo. 16x DVD + 52x/32x/52x CD özelliği var. Her işimi buna yaptırırım. Yazık valla alete :)
  • cd yazıcılarda ve anakartlarda vardır cd yazıcı artı dvd okuyucu gibi ddr + ddr2 destekli gibi mesela
    combo burada kullanılır

hayırlı günler
  • bendeki laptop hem dvd okuyucu hemde cdrw..
  • teşekkürler
  • BİRDEN FAZLA CİHAZIN TEK BİR CİHAZ ÜZERİNDE YER ALDIĞINI BELİRTİR
  • cd-rw + dvd rom=dvd combo gibi
  • Konuyu uyandıralım, depreştirelim, hortlatalım. Bunlar artık çok eskide kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelikuputis -- 13 Nisan 2013; 12:20:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.