Şimdi Ara

Combo YapmaK İsteyenLeR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle her skile basarken skill +r ye hızlıca bascaz ard arda bolece r ile skillin o vurma goruntusu kesilcek. sonra ikinci skili vurmadan vurdugumuz skilin as dolmasını beklicez dolma surelerini yukardaki resimde yaklaşıkn olarak resmettim. o dolarken gene r+r yapcaz ama iki r arasında az bi zaman olucak taramalı gibi r ye basarsanız sadece mavi yazı cıkar az bi zaman olmalı o arada ki ilk r damage versin ikinci r onun vurma goruntusunu kessin skill vururmuş gibi. ondan sonra diger skii skill+r ard arda bascaz ve bolece butun skilleri 10 sn da rakibimize postalamıs olcaz bunları tek elle yapmamız gerek cunku obur elle de helliicez. ben sole kullanıyorum skill barı
    6 Heal pot
    7 Minor
    8 Mana pot

bunu istediginiz gibi yapın.

comboyu vururken bas parmagınızı r isaret parmagınız da 1. skilin ustunde tutun ver skili basar basma bas parmagınızla r ye basın aynı anda isaret parmagınızı 2. skilin ustune getirip vurun diger elinizle de ilk mana basın hemen ardından minore yuklenirken hel pota da basın ama 100-300 mana bırakın mana bırakın o 100-300 mana ile bir iki skill daha vurup tekrar mana pot basın cunku neden 100-300 mana bırakıyoruz? cunku pot basınca da 2. potu basmadan birazcık beklemek gerekiyor bu kısa arada mana bittiyse skill vuramayız. heal pottan sonra 1-2 skill vurunca tekrar mana pot basacak duruma gelecegiz. bolece hem heal bascaz hem combo koycaz.

Notlar:
    1- ilk baslarda yapamayabilirsiniz elleriniz karısabilir uzulmeyin ve tekrar deneyin an iyi antreman yeri Abyss ve arena dır. buralarda combonuzu mukemmellestirinceye kadar cz ye cıkmayın
    2- onemli olan cok hızlı basmak deil zamanında basmaktır. stunerin vidyosunu izleyin o cok hızlı basıyo ve cogunllkla skilleri failed veriyo hep mavi yazı cıkıyo ara sııra attack veriyo. nası pk yapıyo ? mutiş itemler var ara sıra damage verse de sağlam damage veriyo. bi de 0000000 yı izleyin tam zamanında basıyo minor basmıyosa o sırada bir kerede 3-4 damage ust uste gorunuyo. ve cok nadır failed veriyo. part 2 de attagı 1600 bi rogue için cz ye cıkma sınırı olarak kabul edilebilir 1600 attak ama gene de dagıtıyo ortalıgı.

NOT:ALINTIDIR

UMARIM YARARI OLUR!!!

• Güzel topicler açıon ama bana post kasıon gibi geldi kaçıncı konun bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Güzel topicler açıon ama bana post kasıon gibi geldi kaçıncı konun bu
    quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

Yeni Üye oLdum onun için payLaşımLarı Atıyordum DiLerseniz Atmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkM_77

quote:

Yeni Üye oLdum onun için payLaşımLarı Atıyordum DiLerseniz Atmam

Alıntıları Göster
    arkadaşım çok teşekkür ederim bence çok yararlı bi topic eğer post kascaksan bile hep böyle kas ben ne zamandır combo için adam gibi bir anlatım arıyordum ve inş. bir asas kullanmaya başlayıp bunu deneyeceğim paylaşım için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Akviya

arkadaşım çok teşekkür ederim bence çok yararlı bi topic eğer post kascaksan bile hep böyle kas ben ne zamandır combo için adam gibi bir anlatım arıyordum ve inş. bir asas kullanmaya başlayıp bunu deneyeceğim paylaşım için sağol

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: generals_

UcuZ YöntemLere İhtiyacıM Yok Sendé SaoL

• quote:

quote:

Topic GüzeLse Gerisi Bosch!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: GrkM_77

quote:

Topic GüzeLse Gerisi Bosch!!!

Alıntıları Göster
    Aslında Boşuna açmıssın L.J in topici var bunla ilgili detaylı ama yinede emeğe saygı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-ticaret yapmak istiyorum...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKoray

Aslında Boşuna açmıssın L.J in topici var bunla ilgili detaylı ama yinede emeğe saygı

Alıntıları Göster
    yeni üye olduysan güzel ama öncelikle bi araştır bakalım forumda neler var neler yok diye.rastgele topic açarsan kafana göre çok tepki alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekonomisuto

yeni üye olduysan güzel ama öncelikle bi araştır bakalım forumda neler var neler yok diye.rastgele topic açarsan kafana göre çok tepki alırsın.

Alıntıları Göster
    post kasıo demeyin kafa atıcam şimdi :P

dielim benm işime yaradı daha once verilsin verilmesin onemli deil güzel devamını beklioruz

soğutmayın milleti forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::bLaCk_PearL:: -- 8 Ocak 2007; 20:53:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::

dielim benm işime yaradı daha once verilsin verilmesin onemli deil güzel devamını beklioruz

Alıntıları Göster
    2 gune yarbay

• quote:

Alıntıları Göster
    çok saçma bence denemeye deymez

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

walla millet forumdan soguycak

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSchzophrenic

quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

walla millet forumdan soguycak

Alıntıları Göster
    Çok saol kardeşim bu topic için paylaşım için tşk ederim saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: djs1s1s1m

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: djs1s1s1m

post kasma

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamozcanavarlar

quote:

Orjinalden alıntı: djs1s1s1m

post kasma

Alıntıları Göster
    Saol

• quote:

Orijinalden alıntı: ::CmR::

Saol

Alıntıları Göster
    post kasma da ne demek öle ??? hem arkadaş burada birşeyler anlatıyorr . Bu forum da acayip insanlar var. Beğenmiyorsanız bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorKuthan

post kasma da ne demek öle ??? hem arkadaş burada birşeyler anlatıyorr . Bu forum da acayip insanlar var. Beğenmiyorsanız bakmayın

Alıntıları Göster
    aga sölediğin için saol
  • quote:

quote:

Hadi ya??O yararlı birşey yazıp post kasıyor.Ya sen?Yazdın yorumda bi anlam bulabiliyormusun?Asıl post kendin kasıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin.ozan

aga sölediğin için saol

Alıntıları Göster
    Paylaşım için saol. Uzun zamandır bi asas açmk istiyorum.
    Combo bilmediğim için açmıyordum. Ama bi yerden başlamak lazım. Bu anlatımdan faydalanarak
    başarım yavaş yavaş ta combo yapmayı pekiştiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir190

Paylaşım için saol. Uzun zamandır bi asas açmk istiyorum.
    Combo bilmediğim için açmıyordum. Ama bi yerden başlamak lazım. Bu anlatımdan faydalanarak
    başarım yavaş yavaş ta combo yapmayı pekiştiririm.

Alıntıları Göster
    Devamını bekleriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.