Şimdi Ara

combofix ve ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saçma sapan şeyler yapan bilgisayarıma combofix çektim ve herşey düzeldi ama bu sefer yeni bir sorun başladı, o da ses sistemim. sürücüleri sildim yükledim bilgisayarı tekrar başlattım ama bir işe yaramadı. ne kulaklığım nede ses sistemim gözükmüyor sürücüde. inatla gui gözükmesi için ses cihazı takın diyor.

• eğer yapmadıysan driver'leri orjinal cd den yüklemeyi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005'te alındı ses sistemi

kulaklıkta zaten cd yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 18 Temmuz 2013; 22:57:25 >
  • yukarı
  • yukarı
  • yukarı
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto ses sistemi kurulum
    3 ay önce açıldı
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FommesPrites

saçma sapan şeyler yapan bilgisayarıma combofix çektim ve herşey düzeldi ama bu sefer yeni bir sorun başladı, o da ses sistemim. sürücüleri sildim yükledim bilgisayarı tekrar başlattım ama bir işe yaramadı. ne kulaklığım nede ses sistemim gözükmüyor sürücüde. inatla gui gözükmesi için ses cihazı takın diyor.

virüs ses driverine bulaşmış olabilir combofixte virüsü silmek için driveri bozmuş olabilir ses driverini güncelleyin ya da bi önceki sürümünü yükleyin
  • ses sürücüsünü zaten sildim iki-üç defa yükledim. ac97 yükleyecektim ama windows sürücü kaynağı güveilir diye durmadan sorup yüklettirmedi. bende realtek hd audio yükledim. bu arada jakları takınca yine jak takıldı diye uyarı verip bağlantı tipini belirlememi istiyor ama görmüyor yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FommesPrites

ses sürücüsünü zaten sildim iki-üç defa yükledim. ac97 yükleyecektim ama windows sürücü kaynağı güveilir diye durmadan sorup yüklettirmedi. bende realtek hd audio yükledim. bu arada jakları takınca yine jak takıldı diye uyarı verip bağlantı tipini belirlememi istiyor ama görmüyor yine.

format yolu göründü desene

• formatsız kurtarmak için yapabildiğimi yapmam lazım. bu kadar dosya oyun şifre şu bu mümkün değiş yedeklemek sdf
  • bir umut yukarı
  • Acuk yukarı.
  • PC'ye format attığımda benim de bu hep başıma geliyor. Buradan IDT Audio indirip kurabilirsin. Ayarları yapıp takılı cihazları seçili yaparsan sorun düzelebilir.
  • Arkadaş ikide bir up yukarı falan yazıp durma burası konu dışı mı ?

Biri şikayet edecek ban yiyeceksin arkadaşlar sana açıklamış çözümü

• amaçsız up yapmak yasaktır. ben burada başka bir çözümü olduğuna inandığım için up yapıyorum. bu arada gördüğün gibi bir çözüm önerisi daha gelmiş. hadi şimdi tıpış tıpış konu dışına.
  • acronisin eski versiyonlarında alınmış yedek programın yeni versiyonlarında kullanılabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.