Şimdi Ara

Comfortably Numb amfi ayarları?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette aradım aradım durdum ve bir tane bulabildim sadece. O da saçma sapan bir şeydi. O yüzden ben de buraya konu açmaya karar verdim.
    Her neyse acaba comfortably numbda doğru sesi alabilmek için amfi ayarlarını nasıl yapmam gerekli. Guitar prodan bakıyorum, bir türlü aynı sesi yakalayamıyorum, olmuyor deliricem sanırım amfi ayarlarından kaynaklanıyor. Birisi ayarları yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Hocam comfortably numbın tonunu nasıl yakalamayı düşünüyorsunki adamlar milyarlık ekipman kullanıyor.Zaten öyle her şarkı için amfi ayarları diye bir ayar bulamassın internette kendin deneyerek istediğin tonu bulmalısın.
  • fender + sıcak tonlu bir amfi lazım
  • bilgisayarına guitar rig3 kur, gitarını bilgisayara bağla ve programın içinden hazır comfortably numb presetını seç ve keyfini sür.. yok ben kullanmam bu programı lan dersen de oradaki ayarları amfine uygula derim ki uyar mı orasını bilemem çünkü çok haşin ekipmanlar gerektirebilir..

elemanın biri çalmış hatta, baya yakın..

bu da guitar rig 4 ile çalınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 22 Aralık 2009; 18:47:16 >

• Guitar rig vardı da formatlayınca gitti, yükledim ama bir türlü çalıştıramadım uğraşasımda yok pek açıkçası. Amfi aldım daha yeni boşa gitmesin.
    Zaten aynısı olmasına gerek yok, sadece benzer sesi yakalasam yeterli. Milyarlık ekipmanım olmasada bir şekilde sesi benzetemez miyim? Çünkü ses baya bir farklı geliyor ve soloyu uyduramıyorum bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arukard

Guitar rig vardı da formatlayınca gitti, yükledim ama bir türlü çalıştıramadım uğraşasımda yok pek açıkçası. Amfi aldım daha yeni boşa gitmesin.
    Zaten aynısı olmasına gerek yok, sadece benzer sesi yakalasam yeterli. Milyarlık ekipmanım olmasada bir şekilde sesi benzetemez miyim? Çünkü ses baya bir farklı geliyor ve soloyu uyduramıyorum bir türlü.

açıkçası ben onboard ses kartıyla benzetiyorum sesi:) ama tabii işlemciye de bakıyor meret.. windows xp kullanıyorsan sonuç kötü olur çünkü kernel buffer ayağına temiz ses için fazla gecikme veriyor fakat vista veya win7 kullanıyorsan çatır çatır çalışıyor meret.

guitar rig'i çalıştırmak için audio ve midi settings'ten routing'e gelip inputları line in yapacaksın.. ve ufak bi asio sürücüsü kurup gecikmeleri aldığın kirliliğe göre en aza indireceksin hepsi bu kadar.. zor birşey yok aslında.. nette bi sürü türkçe rehber mevcut, 3-5 dakikalık işi var ilk başta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 22 Aralık 2009; 20:47:18 >

• comfortably numb tonuna gir düğmesine bas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.