Şimdi Ara

Command & Conquer Generals ve Zero Hour Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
14.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen gün command & connquer generals ve zero hour kurdum.İkisini de açmak istediğimde başlangıç resimi çıkıyor ve öylece donup kalıyor.Sistemimle ilgili hiçbir sorunum yok.Lütfen yardım edin.

• Bu arada Windows 7 kullanıyorum.
  • orjinal alsaydın sorun yaşamazdın,aralda ve d&r da 19 tl : http://www.aralgame.com/asp/product/114/Command-Conquer-Generals-Deluxe-Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3400 -- 7 Mayıs 2012; 12:17:38 >
  • orjinal zaten ama eskiden windows xp'de oynuyordum.sonra evdeki her bilgisayarı windows 7 yaptım.o zamandan beri çalıştıramıyorum.aynı durum başka oyunlar içinde söz konusu.
  • generals 2003 yılında win7 den evvel çıktı...eski oyunları oynayacaksan xp işletim sisteminden vazgeçme....win7 ile sorun yaşarsın.
  • Ama başkaları Windows 7 ile oynayabiliyor.
  • hatanın cozumu alıntıdır
    COMMAND AND CONQUERS GENERALS ZERO:HOUR AÇILIŞ SORUNU KESİN ÇÖZÜM ARKADAŞLAR!!

Command&Conquer Generals oynayanlar oyunun öyle her bilgisayarda çalışmadığını iyi bilir. İllaki bilgisayarın yetersiz olmasına gerek yok. İyi bir bilgisayarınız olsa bile o bir şeyleri beğenmediği için oyunu çalıştırmayabilir. Nitekim arkadaşın performansı azımsanamayacak kadar iyi olan bilgisayarı da oyunu çalıştıramadı. Açmak istediğimde splash screen denen açılış ekranın bir süre bekledikten sonra ?Technical Difficulties? Sorry, a serious error occurred? şeklinde bir hata veriyordu. Yaptığımız araştırma sonucunda oyun klasörüne bir dosya eklememiz gerektiğini anladık ve bu işlemden sonra oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabildik. Yapmanız gereken şey oldukça basit.

1) Oyunu 1 defa çalışıtırın ve hatayı alın
    2) Not Defteri?ni çalıştırın.
    3) Aşağıdaki metni kopyalayıp not defterine yapıştırın.
    4) Dosya>Farklı Kaydet seçeneğine girin.
    5) Kayıt türünü ?Tüm Dosyalar (*.*)? olacak şekilde değiştirin.
    6) Dosya adına options.ini yazın.
    7) Dosya kayıt yeri olarak oyunun kayıt dosyalarını oluşturduğu (Orjinalinde Belgelerim Klasörüdür!) "Command and Conquer Generals Zero Hour Data" klasörünün içine bu dosyayı kaydedin. Bende "C:\Documents and Settings\User\Belgelerim" (User oturum hesabıdır. Sizdeki oturum hesabına göre değişik kelimeler olabilir.)Muhtemelen sizin dizininiz de böyledir.
    İyi eğlenceler?

NOT DEFTERINE YAZILACAK METIN!!

01
    AntiAliasing = 1
    02
    buildingOcclusion = yes
    03
    DrawScrollAnchor =
    04
    DynamicLOD = no
    05
    ExtraAnimations = yes
    06
    GameSpyIPAddress = 0.0.0.0
    07
    Gamma = 50
    08
    IPAddress = 0.0.0.0
    09
    IdealStaticGameLOD = High
    10
    LanguageFilter = true
    11
    MaxParticleCount = 5000
    12
    MoveScrollAnchor =
    13
    MusicVolume = 55
    14
    Resolution = 1024 768
    15
    Retaliation = yes
    16
    SFX3DVolume = 79
    17
    SFXVolume = 71
    18
    ScrollFactor = 50
    19
    sendDelay = no
    20
    ShowSoftWaterEdge = yes
    21
    ShowTrees = yes
    22
    StaticGameLOD = Custom
    23
    TextureReduction = 0
    24
    UseAlternateMouse = no
    25
    UseCloudMap = yes
    26
    UseDoubleClickAttackMove = no
    27
    UseLightMap = yes
    28
    UseShadowDecals = yes
    29
    UseShadowVolumes = yes
    30
    VoiceVolume = 100

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Generals zero hour modlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür waroflords.
  • rica ederim
  • Generals Zero Hour Multiplayer oynamak isteyenler bu konuyu okuyabilir ve hemen oyuna katılabilir,kaçırmayın:http://forum.donanimhaber.com/m_47887427/tm.htm
  • murat3400 kullanıcısına yanıt
    merhaba bende orjinal oyun var generals shockwaves i nasıl kuracam windows 7 kullanıyorum ayrıca patch nasıl kuracagımindirip kurmaya çalışıyorum hata veriyor yardım lütfen
  • merhaba bende orjinal oyun var generals shockwaves i nasıl kuracam windows 7 kullanıyorum ayrıca patch nasıl kuracagımindirip kurmaya çalışıyorum hata veriyor yardım lütfen 1-2 yerden indirdim ama hata veriyor eski filan diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.