arkadaşlar COMMAND CONQUER GENERALS windows 7 de çalışmıyor mu üstüne zero hour kurcam o da mı çalışmayacak?sağ click yapıp compability den vista yı falan seçiyorum gene de açmıyor error veriyor :( a serious error occurred die uyarı çıkıyor
ikiside çalışıyor ben win7 64bitte oynuyorum multiden. sadece çalışması için program files in içine kurman lazım yani başka adrese kurunca çalışmıyor.birde uyumluluk içim xp sp3 ve yönetici olarak çalıştırı seçmen lazım.
zero hour online nasil oynaniyor ?
donanımhaber forum
Command And Conquer - Generals: Zero Hour Hamachi Ağları » Sayfa 1 - 4
Zero hour online hamachi yoluyla oynayabilirsin.www.hamachiturk.com ve hamachiag.com sitelerine bakabilirsin
ALLAH RAZI OLSUN SmH_20 GERÇEKTEN ALLAH RAZI OLSUN
merhaba arkadaşlar,generals zero hour'u hamachi programı ile rahatca internet kafedeymiş gibi arkadaşlarımızla oynayabiliyoruz. hamachi ağımız 7 gün 24 saat açık..hemen katılın oyunun keyfini sürün..ağımızda hergün 30 online oyuncu bulunmaktadır,hamachiyi aşağıdan hemen indirin ve ağımızı ekleyin
programı indirdikten sonra alttaki üçgene basarak "başka ağa katıl" kısmına gelerek ağımızı ekleyin,oyunculara ulaşın.
ağımızı ekleyin
ağ: zerodayız şifre: 123
oyunu indirmek isteyen arkadaşlar google a "Generals indir" ve ardından "Generals Zero Hour indir" yazarak indirebilirsiniz....unutmayın önce generals indirilip yüklenicek ardından ek paket olan Zero Hour indirilip yüklenicek...hamachiden zerodayız ağımıza girdiğinizde size yardımcı olunacak,ayrıca aşağıda ayar sitesini verdik,mutlaka bakın....herşey çok basit....bu harika oyunu kaçırmayın.
Oyuna kolayca girmek için tüm Ayarlarınızı 5dk.içinde buradan yapabilirsiniz= http://tinyurl.com/ccxtfq2
zerodayız ağı foto
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme