Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler müzikler nasıl? Hellmarch varmı?
  • hellmarch değilde red alert 2 müziği çalıyor başlarken daha beta olduğu için herşey eksik bir de ben bu hellmarch'ın yeni jenerasyon olarak yapılacağını duymuştum umarım güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekirge1 -- 7 Ağustos 2008; 15:13:56 >
  • RA2'de zamanına göre harikaydı
  • NAT problemi yüzünden oynamadık, kaç oyuna girdiysem, hepsinde aynı problem
  • Girdiğim her 2 oyundan birinde NAT problemi yaşıyorum. Girebildiklerimde de lag oluyor.

Dün herşey çok iyiydi. Bugün sürekli sorun lag ve NAT sorunları yaşıyorum.
  • Oyunun kendi forumuna baktım, EA yeni yama üzerinde çalışıyormuş, çıkarırlar yakında. Çıkana kadar denemeye devam.
  • 3 Tane ırk olurmu ya !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: barancaldir

3 Tane ırk olurmu ya !!!

Bence de RA serisinde hep çok fazla ülke (ırk) vardı. Belki sadece betada 3 ırk vardır sonra arttırılabilir.
  • Oyunda, dIsAstEr ve can-selcik karşılaştık fakat ne yazık ki nat sorunu yüzünden hiç oynama fırsatımız olmadı. Serverlarda ki oyuncu sayısı arttıkca sorunlarda beraberinde artmaya basladı, ea'nın yeni yama üzerinde calısması sevindirici. Yoksa bu şekilde oyun daha fazla oynanmazdı.
  • betada olsa oynayacagım nerden nasıl indiriorsunuz bi yardımcı olun çocukluğumun geçtiği ra2 den sonra bunlada orta yaşlarım kadar oynarım bfme2 için ekran kartı aldık bunun için makineyi değiştirmek zorunda kalıcam galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: _iLKeR88_

betada olsa oynayacagım nerden nasıl indiriorsunuz bi yardımcı olun çocukluğumun geçtiği ra2 den sonra bunlada orta yaşlarım kadar oynarım bfme2 için ekran kartı aldık bunun için makineyi değiştirmek zorunda kalıcam galiba

Command & Conquer 3 Kane's Wrath ek paketinin içinden, RA3 Beta denemeleri için anahtar çıkıyordu. Ben en azından öyle elde ettim şifreyi. Bu şifre ile indiriyoruz.
  • EA birçok kişiye birden fazla şifre göndermiş. Oyun içerisinde herkes bundan bahsediyor. Key'inle kayıt olurken key'iniz doğrulandı beta programına katıldınız demediği için iki defa girmiştim ilk KW aldığımda. Dün 2 adet key gönderildi. Bilseydim daha fazla denerdim. Hepimiz RA3 oynardık.
  • RA3 indirip kurdum ama bu bölümde takılıp kaldım bunun çaresi yokmudur

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufocu

RA3 indirip kurdum ama bu bölümde takılıp kaldım bunun çaresi yokmudur

Bende böyle bir ekran çıkmadı. Kurulumda kod girdim sonra bir daha key sormadı.
  • Kurulumda cd key istiyor cd key girmeden kurulum yapmıyor. CD key girdiğimde kurulum yapıyor ama bu seferde çalıştırmak için registrations code istiyor.
  • quote:

Kurulumda cd key istiyor cd key girmeden kurulum yapmıyor. CD key girdiğimde kurulum yapıyor ama bu seferde çalıştırmak için registrations code istiyor.

Kurulumda key sordu ondan sonra bir daha key sormadı bana.
  • Bendeki KEY ler ile sizdeki farklı ozaman. Oyunu kurdum ama oynayamıyorum şansa bak. Benimki çöle düşümüş kutup ayısı misali oldu.
    quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

Kurulumda cd key istiyor cd key girmeden kurulum yapmıyor. CD key girdiğimde kurulum yapıyor ama bu seferde çalıştırmak için registrations code istiyor.

Kurulumda key sordu ondan sonra bir daha key sormadı bana.
  • Bugün gelen yama ile problemlerini çoğu aşılmış şimdilik gayet başarılı gidiyo beta....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilişimciniz -- 25 Kasım 2012; 0:58:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: highwayp

Bugün gelen yama ile problemlerini çoğu aşılmış şimdilik gayet başarılı gidiyo beta...

Bugün yama mı geldi? Daha 5 dk önce oynuyordum yama yoktu.
  • ya neye göre key dağıtımları yapıyorlar? benimkisi hala gelmedi ne zaman gelecek?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.