Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasskabal

ya neye göre key dağıtımları yapıyorlar? benimkisi hala gelmedi ne zaman gelecek?

KW'den aldığını key'ini ra3'ün beta kayıt sitesine kaydettirme sırasına göre gönderiyorlar. yani önce gönderene key önceden geliyor. Şuanda 22000 kişiye göndermişler henüz.
  • Binalar çizgi film gibi, itici görünüyor. Aslında su hariç oyunun grafikleri olması gerektigi kadar iyi olmamış.
  • Oyunun henüz beta olduğunu unutmamak lazım. Henüz sesler ve müzikler bile RA2 ile aynı.
  • Valla sesler sevindim desem yalan olmaz hala eski tadı veriyo Bu arada nickleri ve lobby de hangi odalarda oldugumuz belirtirsek karsılıklı maç yaparız diye düsünüyorum... italyanların küfürleri bayık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilişimciniz -- 8 Ağustos 2008; 15:42:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

Orjinalden alıntı: hasskabal

ya neye göre key dağıtımları yapıyorlar? benimkisi hala gelmedi ne zaman gelecek?

Şuanda 22000 kişiye göndermişler henüz.

Bana gelen mail da 10000 kisi yazıyodu...
  • Yakında kendi blog siteme beta incelemesini yazıyorum burada da paylaşırım sizinle
  • mükemmel haber red alert3
  • millet bu oyunu oynamanın orjinal kane's wrath almaktan başka yolu yokmu ya indirdim beta'yı netten ama açılmıyo oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.E.M -- 9 Ağustos 2008; 13:38:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: silvertarık

millet bu oyunu oynamanın orjinal kane's wrath almaktan başka yolu yokmu ya

Fileplanet'e ücretli olarak üye olabilirsin. Sınırlı sayıda RA3 BETA key'i dağıtıyormuş.
  • ücretsiz bi yolu yokmu ya
  • Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]

böyle bi hatayla karşılaşan oldumu iki kere kurdum ama gene çalıştıramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskun72

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]

böyle bi hatayla karşılaşan oldumu iki kere kurdum ama gene çalıştıramadım

ben orjinal key girmeden kurduğumdada bende aynı hatayı veriyo...orjinal key le kurman lazım kardeş...yada bi crack falan yapan çıksada bizde oynasak ya
  • büssürü crack buldum hiçbiri işe yaramıyo beta bir oyun için bu güvenlik niyedir anlamadım

birden fazla key sahibi olan arkadaşlar bana atabilirse sevinirim X-Fi@gnckampus.com
  • key sahibi arkadaşlar banada atın lütfenn...3gündür kurulu duruyo oyun key lasım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi International -- 10 Ağustos 2008; 14:46:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Orjinalden alıntı: _iLKeR88_

betada olsa oynayacagım nerden nasıl indiriorsunuz bi yardımcı olun çocukluğumun geçtiği ra2 den sonra bunlada orta yaşlarım kadar oynarım bfme2 için ekran kartı aldık bunun için makineyi değiştirmek zorunda kalıcam galiba

Command & Conquer 3 Kane's Wrath ek paketinin içinden, RA3 Beta denemeleri için anahtar çıkıyordu. Ben en azından öyle elde ettim şifreyi. Bu şifre ile indiriyoruz.

bu ek paket orjinal değil demi yani netten çeksem içinden key çıkmaz herhalde?

Birde elinde fazla keyi olan varsa yollayabilirmi bende aranıza katılmak istiyom.

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Orjinalden alıntı: _iLKeR88_

betada olsa oynayacagım nerden nasıl indiriorsunuz bi yardımcı olun çocukluğumun geçtiği ra2 den sonra bunlada orta yaşlarım kadar oynarım bfme2 için ekran kartı aldık bunun için makineyi değiştirmek zorunda kalıcam galiba

Command & Conquer 3 Kane's Wrath ek paketinin içinden, RA3 Beta denemeleri için anahtar çıkıyordu. Ben en azından öyle elde ettim şifreyi. Bu şifre ile indiriyoruz.

bu ek paket orjinal değil demi yani netten çeksem içinden key çıkmaz herhalde?

Birde elinde fazla keyi olan varsa yollayabilirmi bende aranıza katılmak istiyom.

Ek paketi orjinal almıştım, internetten indirirseniz, korsan olduğu için tabi ki birşey çıkmaz =)

• Arkadaşlar elinde keyi olan varsa fazladan bana yollayın yawf 3 gündür kurulu oyun oyun bana bakıyo ben ona bakıyom yardım lütfen

• Red Alert 3 Beta İncelemesi

Red Alert 3’ün ilk videosunu izlediğimde işte dedim bu eski Red Alert serisinde olduğu gibi başarıyı yakalacak ve dediğim galiba gerçekleşiyor çünkü oyunu ilk açtığımda anında eski günleri hatırladım ve kulağımda o meşhur hellmarch şarkılarının tınıları geliyordu. (gerçi beta olduğu için oyunda hellmarch şarkısı yoktu, umarım yeni jenerasyon olarak red alert 3’e geri döner).

İlk başta oyunu nasıl elde ettiğimi anlatmakla başlamak istiyorum. 4 Ay önce EA Games Command & Conquer Tiberium Wars Kane’s Wrath ek paketi oyununu alana Red Alert 3 Beta key numarası vereceğini söylemişti ben de durur muyum dört gözle oyunun Türkiye’ye gelmesini bekledim. (ama hakikaten 4 gözle bekledim çünkü göz+gözlük var biliyorum ortamı soğuttum bu mevsimde iyi gelir) Geldiği anda Mavishop’tan bir tane aldım kargo geldiği gibi elime aldım ve oyunu bir kenara atıp key’i internete yolladım ve sonunda 7 ağustos sabahı mailime Red Alert 3 beta’yı indirebilirsiniz diye mesaj geldi.Sonunda oyuna kavuştum gelelim oyuna. (fazla uzatmışım buraya kadar) Oyun’a girdiğimde beni bir menu karşılıyor haliyle men’de sadece online ve settings var ben tabiî ki ilk önce settings’e girerek bir güzel ayarları en sona çekip grafiğin tadını çıkarıyorum.Hazır lafı açılmışken grafiklerden bahsedeyim. Grafikler Tiberium Wars’de de olan Sage Grafik motorunun geliştirilmiş versiyonu kullanılıyor benim bu versiyon çok hoşuma gitti çünkü çok canlı ve eski red alert atmosferinden eksik kalmıyor. Atmosfer güzel yapılmış sizi oyuna sarıyor haritalar konusuna değinemiyeceğim çünkü beta olduğu için kafasına göre harita seçiyor ve nerede olduğunuzu bilemiyorsunuz. Ses’e geçelim efendim. Sesler şu anda beta olduğu için Red Alert 2’den kopya çekilmiş aslında böylede hoş olmuş yani gerçi şu anda herkes “biz hellmarch müziği istiyoruuuuz” dediğinizi duyar gibiyim merak etmeyin Red Alert 3 için özel olarak yeni jenerasyon hellmarch geliyor. (EA Games beni yalancı çıkarma sakın) Buradan bir oynanabilirliğe geçmek istiyorum. Oynanabilirlik klasik red alert tarzı sizi içine çekiyor ve bırakmak istemiyorsunuz. Ve geldik birimlere birimler 3’e ayrılıyor bunlar: Allies (ABD), Soviets (Rusya) ve Rising Sun (Japonya) ilk başta Japonlara değinmek istiyorum çünkü sandığımdan çok iyi yapılmış. Japonlar tam bir Japon olarak import edilmiş. Mesela bir bina kurmak için ilk önce ana binadan 4sn’de küçük bir araç çıkyor ve bu aracı istediğiniz yere çiçek gibi açtırıyorsunuz aslında güzel ama bir o kadarda zaman kaybettiriyor size. Robotlar Japonların olmazsa olmazları zaten onlarda güzel iş çıkartıyor mesela bazı robotlar transformers gibi uçağa veya araca dönüşebiliyor.Allies’e geçmek istiyorum.Allies birimlerin en güçlüsü bunda bina kurmak sadece ana binadan istediğiniz binayı seçerek 10sn bekliyor ve direk kuruyorsunuz. Askerler olarak ilgimi çeken yunus var mesela yunuslar pek o kadar güçlü olmasada hoşuma gitti. Uçakları çok iyi mesela F22’ydi galiba yanlış olmasın,Tanya’yı unutmamak gerek tabi Tanya tek başına yeter zaten sonuçta çok güçlüler Allies. Ve son birim olan Soviets. Yine binadan başlamak istiyorum çünkü ilgimi çekti bu bina yapımları. Soviets bina yapmak için Japonlar gibi 5sn bekliyor ve sonra istediğiniz yere koyup o bina tek tek kuruloyor yani en ilkel yöntem Rusların. Rusların Askerleri Red alert 2’dekilerin aynısı Kurt yine aynı kurt bir işte Liman gelince orada yenilik var. Başka bir şey kalmadı galiba dur bir bitişe geçeyim.

Evet sevgili oyuncular şunu söyleyebilirim ki Red Alert 3 Bomba gibi geliyor tahminim oyun sitelerinden 87 – 95 arası bir puan alır. Şimdi sıra en zor şey olan beklemede Ekim’e kadar beklemek zorundayız ondan sonra her internet cafede Red Alert 3 oynanır. Bu arada ben niye puan vermiyorum ki bende inceledim. Ben Beta için 82 veriyorum. Eksiside müzikler ve birkaç grafik hataları. Evet bitiriyorum yazıyı. Bence bu oyun çıktığında kaçmaz hemen alınmaya müsait bir oyun.

Orijinal Kaynak'ım:http://teknoguz.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekirge1 -- 12 Ağustos 2008; 13:24:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: coskun72

büssürü crack buldum hiçbiri işe yaramıyo beta bir oyun için bu güvenlik niyedir anlamadım

birden fazla key sahibi olan arkadaşlar bana atabilirse sevinirim X-Fi@gnckampus.com

Hakkatten böyle bir saçmalığın ne gereği var ben de anlamadım. Beta sonuçta, niye milletten gizliyorsun ki.. Şimdi de asıl Red Alert 3'ün premier edition dvdsine bir sonraki C&C oyununun beta keyini koyacaklarmış. Tam EA'e göre bir davranış. Çok kötü oyun yaptın da millet beğenmez de tam sürümü almaz diye mi gizliyorsun diye düşünmeden edemiyor insan. Ya da çok güzel bir oyun yaptıysan salak mısın kardeşim herkese dağıtta millet tam sürümünü alsın çıkar çıkmaz. Ne biçim pazarlama stratejisidir bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 13 Ağustos 2008; 1:08:09 >

• Bana da pm den fazla keyi olan arkadaşlar yollayabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.