Bildirim
Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (13. sayfa)
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
18 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: hasskabal
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
quote:
Orjinalden alıntı: Legolas777
quote:
Orjinalden alıntı: hasskabal
Arkadaşlar;
Ben tam bir C&C fanı olarak tüm oyunlarını oynadım taa westwood zamanında ra1 den tiberium wars ından tut dune 2000 den emperor battle for dune e kadar....
Şimdi bunu neden söyledim ben her oyununu beğendim ama gelin görünki çok büyük hayallerle beklediğim ra3 betası geldi ve deneme şansım oldu dün kurdum oyuna girdim...
Bende oyun çok büyük hayal kırıklığı yaşattı.Nedenlerini sıralıyorum.
1-Oyunun atmosferi tam bir çizgi roman havasında.Gerçekçilikle alakası yok tiberium warsın yakınından bile geçemez.
2-Her yer rengarenk sanki çizgi filim izliyorsunuz neymiş çok gelişmiş grafik motoruymuş pehhh...
3-Kardeşim oyun bir ağır bir ağır insanı delirtir...
4-Asker yapmaya kalktığınızda tek bir tane çıkıyor saçmalığın daniskası bekle babam bekle ki asker çıkıcak ulan tiberium wars da bir manga çıkıyordu ne güzel...
5-Üniteler resmen karikatür yaw abicim bir köpek çıkıyor Tank kadar bir asker çıkıyor Tank kadar varmı böyle bi saçmalık yaaa???
6-Elli tane ore rafinery bi o kadar da miner yaptım para hep sıfır hep sıfır...
Bir beğendiğim noktası müzikleri oda ra2 nin aynısı hiç değiştirmemişler anlicanız ben ra2 oynamaya devam edicem bu oyundan bin kat daha güzel...
İnşallah beta oldugu iiçin böyledir diyorum ama hiç sanmıyorum çok üzüldüm :( keşke şöyle sağlam bi oyun olsaydı.Ama bence kane wrath muhteşem alın onu oynayın dev makinalar ve gerçekçilik ortamın o havası herşey mükemmel...
ra3 de apocalyps tank çıkarttım kardeşim balon gibi ya yemin ediyorum sana ra2 de çok daha muhteşemdi çok ağırlıgı vardı gerçekçiydi yazık etmişler oyuna çok sinirlendim kusura bakmayın özellikle bir c&c fanı olarak çok kızgınım ea ya...sanırım bunun orjinalini almicam...
saygılar...
Kesinlikle katılıyorum kardeş bu oyun kw nin yanından bile geçemez
Uzun süredir Ra2 oynıyan birisi olarak oyundan gayet memnun olduğumu soyliyebilirim. Para sıkıntısı yasanması dısında herhangi bir can sıkıcı nokta ile karşılaşmadım.
Oyunun beta olduğunuda dusunursek, bunları normal karsılayabiliriz zira beta, bu tarz feedbackleri dinlemek için piyasaya suruldu.
Ayrıca bu oyunu KW ve TW ile karşılaştırmakda ayrı bir mantık ister heralde oynanış ve unite yapıları tamamen farklı.
Ra3 tam sürümünde ve ilerleyen gunlerde cıkacak yamaları ile birlikte cok daha iyi olucaktır.
Valla hadi ağır oynanışı giderip menüde değişiklik sunabilirler ama kimse kusura bakmasın oturupta baştan modelleme yapacaklarını hiç sanmam :( Ben çok çizgi film karikatüristik bir oyun olarak gördüm RA3 ü gerçekçilikten uzak tamamen çizgi filim havasında olmuş üzgünüm bende çok koyu bir C&C fanıyım acı ama gerçek düzeleceğini sanmıyorum oyunun...
Saygılar.
Boyle bir beklentim zaten yok zira oyunun yapımının en onemli noktası grafik motorudur, bu noktadan sonra değişmez, değiştirilmez. Gerekde yok zaten. Ben animasyonlar ve grafiklerden gayet memnunum .
Sen CC fanı olabilirsin ama benim icin veya baska bir RA seveni için ömenli olan RA fanı olup olmadığındır. KW ve TW oynıyanların beğenmemesi normaldir, fakat gidipde oyuna kotu demek doğru değil.
-
quote:
Orjinalden alıntı: highwayp
Bugün gelen yama ile problemlerini çoğu aşılmış şimdilik gayet başarılı gidiyo beta...
bu ne dandik grafiktir böle ya oyun beta oldugu içinmi böle ?? yada grafik ayarımı yok ne biliyim low detail'mi oynuyosun burda nedir bu ?? -
Anlaşıldı bu oyunu ben oynıyamıcam gerçi red alert betaya bi şifre girdim tebrikler felan dedi ama nezaman gelcek bu şifre bilemiyorum :D -
quote:
Orjinalden alıntı: rampagee
quote:
Orjinalden alıntı: highwayp
Bugün gelen yama ile problemlerini çoğu aşılmış şimdilik gayet başarılı gidiyo beta...
bu ne dandik grafiktir böle ya oyun beta oldugu içinmi böle ?? yada grafik ayarımı yok ne biliyim low detail'mi oynuyosun burda nedir bu ??
Grafikler kesinlikle böyle değil. Betada görmek istediğim grafikler için Ultra High seçeneğini seçtim ve RA3'ün trailer'larında görünen canlı, albenisi yüksek grafiklere sahip oldum. Fraps'ı yükledikten sonra ss koyduğumda aradaki fark daha iyi anlaşılır sanırım.
-
Resimler bmp formatında, winrar ile sıkıştırdım. ayarlar yukarıda belirttiğim gibi Ultra High seçeneğinde ve AA 2x'e ayarlandı. Oyun bu haliyle bende akıcı ve rahat oynanıyordu. Gölgelendirmeyi eğer Ultra High'dan High'a düşürürsem birkça fps artışı daha sağlanabilir.
Download link:
http://r a p i d s h a r e.com/files/137377453/RA3_bmp.rar.html -
binalar yere basmıyo sanki.bunu oynıyacağıma ra2 oynarım daha iyi. -
Son birkaç yıldır çıkan stratejiler genelde bu şekilde. Grafik kasmak adına oyun rezil edilebiliyor. Yeni çıkan stratejilere -birkaç istisnai durum hariç- hiç alışamadım. Knights & Merchants oynayın daha iyi. -
Boyle bir beklentim zaten yok zira oyunun yapımının en onemli noktası grafik motorudur, bu noktadan sonra değişmez, değiştirilmez. Gerekde yok zaten. Ben animasyonlar ve grafiklerden gayet memnunum .
Sen CC fanı olabilirsin ama benim icin veya baska bir RA seveni için ömenli olan RA fanı olup olmadığındır. KW ve TW oynıyanların beğenmemesi normaldir, fakat gidipde oyuna kotu demek doğru değil.
Hocam Bunu bir tek ben söylemiyorumki çoğu kişi benimle aynı fikirde özellikle RA fanları çok kızgınlar RA2 oynarım bunu oynamam diyorlar ki haksız sayılmazlar gözle görünür bir kötülük sahip oyunda.
Sen beğendiysen saygı duyarım tabikide bunlar benim görüşlerim.Sonuçta insanlar benim görüşlerimi okuyup oyunu alıp almamak arasında kalmayacaklardır gidip demosunu oynasınlar sonra karar verirler.
Zevkler renkler tartışılmaz.O yüzden ben beğenmediğimi Ra2 nin bile daha güzel olduğunu söylemek istiyorum.Ayrıca ra3 ü tiberium wars daki gibi bir grafik edasında çıkartsalarmış bomba olacakmış bunuda savunuyorum.Fakat bu grafikler bozmuş hocam oyunu yani starcraft zamanı gibi neyse...Keke bende senin gibi beğenebilseydim ne diyim bende çok seviyorum Red alert'i...
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 15 Ağustos 2008; 13:18:36 >
-
Grafikleri neden beğenmediğinizi anlamadım. Bence gayet güzel grafikleri var oyunun. -
grafikler falan bu resimlerde güzel ama şu en sonkinde bi acaip geldi bana.
ama bu koyduğumdaki gibi olursa harika olur. -
Arkadaşlar az önce fileplanet e $6.95 usd karşılığı aylık üye oldum (sayfanın en altında var)
Üyeliğim anında açıldı, RA3 beta key için ilgili linke tıkladım, formu doldurdum ve RA3 beta keyim anında verildi, ben bir kaç gün beklerim sanıyordum
Şimdi RA3 beta 2 clienti indiriyorum 750Mb civarında, bitince oyuna girip fikirlerimi paylaşırım -
RA3 beta hayallerim büyük bir hüsranla sonuçlandı.
"This online ID is invalid" diye bir hata alıyorum ve bunu tek alan ben değilim, benim gibi 2 haftadır bu sorunun çözülmesini bekleyen bir sürü kullanıcı var ancak gerizekalı EA hala bir çözüm getirmiş değil.
http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=401775&tstart=0 -
Betadan sıkılıp hesabını oyun ıcın benımle paylasıcak arkadas varmı kaldık böle -
-
Nasıl yaptığınız paylaşır mısınız hocam. -
Ölüyorum bu oyuna. Bi çıksa da oynasak -
quote:
Orjinalden alıntı: dIsAstEr
Nasıl yaptığınız paylaşır mısınız hocam.
Paylaşim kardeş ufakbir unlocker var onunla oluyo ama yanlış anlaşılmasın crack felan değil orjinal oyunda işe yarıyo ban felan yemimde... (Not zaten beta olduğundan açılnlarda çalışmıyomuş :P )
http://r a p i d s h a r e.com/files/137578258/ra3_unlocker.rar -
bir red alert hayranı olarak.bu oyunu gorunce husrana ugradigimi soylemek istiyorum..nedenine gelecek olursak cok fazla fantastiklestirmisler oyunu...ayrıca grafikleri cok yapay olmus..red alert 2 bile bundan daha gercekci diyebilirim..bu sanki cizgi flm gibi birsey olmus..umuyorumki oyun cıktıgında yanılırım...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X