ne ümitlerle kaç sene bekledim bu oyunu.. RA serileri hep biraz ciddi olmuştur. Bu ne böyle anlamadım. Güzelim oyunun canına kıymışlar.. Çizgi film gibi. Birimlerin büyüklükleri birbirleri ile çok alakasız. Harita disneyland gibi resmen. Valla ben bu şekilde moda girip gaza geleceğimi hiç sanmıyorum. Adam gibi tank asker gemi beklerken ne çıktı. haa unutmadan bol bol su efekti var. keşke seslerde olduğu gibi birim biçimleri de adına yakışır olsaymış. EA bu oyunu rezil etti bence. Tabi hepsi kendi düşüncem sevenlere saygı duyarım. Ben bir RA hastasıydım ve deli gibi bekledim. Bu oyunu bu hale sokanları şimdi yanımda görmek isterdim cidden
COMMAND & CONQUER 3 TIBERIUM WARS oyununu oynamak için sistemim şudur p4 3,06 ghz işlemci 1gb ram 256 mb fx5500 ekran kartı 80 gb harddisk sizce bu sistem bu oyunu oynamaya yeterlimi
cevaplarsanız sevinirim..
Ya gerçekten bu kadar kötü mü Ra3?
Oyun oldukça iyi. Özellikle TS/KW ile karşılaştırıldığında çok daha üstün. Oyun dengesi ve ekonomi yapısı olarak KW/TS'den çok çok daha iyi. Şu ana kadar Beta için EA tarafından 5 adet yama yayınlanlandı ve bunlardan 2 tanesi (1.3 ve 1.5) oyun dengesi üzerinde ciddi değişiklikler getirdi. Bu da EA'in diğer CnC serisi oyunlara nazaran çok daha iyi destek vereceğinin bir göstergesi bence...
herkez başka bir şey sölüyor..
Gördüğüm kadarıyla buradakilerin çoğu yalnızca ekran görüntülerine bakarak yorumda bulunmuş. Beta'da 150 kadarı turnuva maçı olmak üzere 500'e yakın maç yaptım. Oyunun önceki C&C'lerden çok daha iyi olduğunu garanti edebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: darktrpr
Gördüğüm kadarıyla buradakilerin çoğu yalnızca ekran görüntülerine bakarak yorumda bulunmuş. Beta'da 150 kadarı turnuva maçı olmak üzere 500'e yakın maç yaptım. Oyunun önceki C&C'lerden çok daha iyi olduğunu garanti edebilirim.
bende videolara bakarak bir yorumda bulunmak istiyorum. bence oyun ra2 nin gölgesinde kalmış yani sanki ra2 nin bir yaması gibi olmuş. o yüzden pek hoşuma gitmedi. yani bu oyuna uzaktan bakan birisi ra2 nin bi patch i olduğunu düşünür.
Vay be sonunda geliyor ha. Ben de ne rastlantıdır ki şu sıralar yeniden RA2 ye sardım. Sabah akşam RA2: Yuri oynuyorum
arkadaşlar ben beta kurulumunu indirdim ama oyunu kuramıyorum hatalar veriyor langue fatal falan hatalar nedir bu nasıl kurabilirim yardımcı olurmusunuz?
Arkadaşlar bence oyunun grafikleri sonuçta sizin bilgisayarınızın donanim imkanları seviyesinde kalır.bence o kadar uğraştıklarına göre ortaya güzel bişeyler çıkıcaktır, o yüzden herkesin biraz daha sabırlı olmasını tavsiye ediyorum. Sonuçta bu RED ALERT ...
oyun nezamana ıkıo sistem gereksinimleri acıklandımı?
binalar tanklar falan bana garip geldi şekilleri falan RA2 gibi değil böyle daha çok hayal ürünü gibi
soruyu tekrarlıyorum oyun ne zaman cıkıyor sistem gereksinimleri acıklandımı?
Ooo ! güzeL bir oyun gerçekten de. Ama aksiyon oyunLarı daha güzeL.
quote:
Orjinalden alıntı: microph
soruyu tekrarlıyorum oyun ne zaman cıkıyor sistem gereksinimleri acıklandımı?
oyun ekimin sonlarına doğru çıkıcak sanırım 2008
System Requirements: OS – Windows XP / Vista (32-Bit) Processor – XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000 ; Multiple Cores) / Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200 /Multiple Cores) Memory – XP: 512 MB / Vista: 1 GB Hard Drive – Media: 6.0 GB / EA Link: 12.0 GB DVD Drive - 8 SPEED Video Card – XP: 64 MB / Vista: 128 MB Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-8 Players Input - Keyboard, Mouse Optional – VoIP Headset
buda sistem gereksinimleri ama sanırım resmi diil yani yanlış olabilr...
alıcaaaaaam
Command & Conquer: Red Alert 3'ün resmi çıkış tarihi açıklandı
Electronic Arts yaptığı açıklama ile Electronic Arts: Los Angeles tarafından geliştirilen RTS oyunu Command & Conquer: Red Alert 3'ün resmi çıkış tarihini açıkladı. PC ve Xbox 360 platformları için hazırlanan oyunun PC versiyonu 31 Ekim 2008 tarihinde, Xbox 360 versiyonu ise 14 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülecek
Geçen gün bizim ordaki cdciye gittim yeni oyun varmı dedim red alert 3 geldi dedi nası ya dedim oyun daha çıkmadı geldi walla dedi kapağını felan gösterdi baktım harbi red alert 3 yazıyo resimlerde resmi sitesindeki resimler dedim betası felan değil demi yok full dedi acaba oyunu çıkmadan korsanı çıkıyo bazen öylemi oldu die düşündüm aldım oyunu bi koşu gittim yükledim hemen aman allahım generals zerohour un üstüne adamlar mod gibi bişey yapmış red alert 2 görüntüleri red alert 2 nin temeası var red alert 3 diye satıyolar deliye döndüm hemen gittim adama çattım bu red alert 3 değil dedim adam aldı cd yi cd roma taktı red alert 3 yazan yükleme yeri geldi dandik aha dedi red alert 3 yazıyo bu red alert 3 dedi adam geri almadı adama 2 saat dil döktüm geri almadı oyunu delirdim adama cdyi fırlattım geldim ya mubarek günde adamı günaha sokuyolar töbee töbee