Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rain_of_Pain

Geçen gün bizim ordaki cdciye gittim yeni oyun varmı dedim red alert 3 geldi dedi nası ya dedim oyun daha çıkmadı geldi walla dedi kapağını felan gösterdi baktım harbi red alert 3 yazıyo resimlerde resmi sitesindeki resimler dedim betası felan değil demi yok full dedi acaba oyunu çıkmadan korsanı çıkıyo bazen öylemi oldu die düşündüm aldım oyunu bi koşu gittim yükledim hemen aman allahım generals zerohour un üstüne adamlar mod gibi bişey yapmış red alert 2 görüntüleri red alert 2 nin temeası var red alert 3 diye satıyolar deliye döndüm hemen gittim adama çattım bu red alert 3 değil dedim adam aldı cd yi cd roma taktı red alert 3 yazan yükleme yeri geldi dandik aha dedi red alert 3 yazıyo bu red alert 3 dedi adam geri almadı adama 2 saat dil döktüm geri almadı oyunu delirdim adama cdyi fırlattım geldim ya mubarek günde adamı günaha sokuyolar töbee töbee

Aynısı bana oldu ben gittim abi bunu yamalamışlar bu 3 deil dedim adam hımm biri daha öyle getirdi zaten bu oyunu dedi geri aldı saolsun :)

• Ve Red Alert 3'ün yapımı tamamlandı! 28 Ekim'de çıkıyor!
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/55323
  • Çok iyi haber ya sabırsızlıkla beklediğim bir oyun. Red alert kesinlikle klasikler arasında yerini almış bir oyundur.
  • Ya arkadaşlar zaman geçmiyor walla çıldırcam akşam yatsam sabah 28'i olsa keşke
  • Ben 31 ekim diye biliyorum cikis tarihini.
  • Bu oyunu hep suda oynamak lazım, karaya hiç çıkmamak lazım. Çok kötü kara grafikleri.
  • Command & Conquer: Red Alert 3'ün yeni videoları

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14566
  • Sırf şu süperkomik videolar için bile oynanır bu oyun :=) Grafikler efektler şahaneymiş ha havadan düşen uydu süperdi :) Dadından yinmez bu şimci

Geri sayım başlasın artık; son 4 gün!
  • Videoların Sonundaki "HellMarch 3" SoundTrack Tamamını Dinlemek Icın Sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

Videoların Sonundaki "HellMarch 3" SoundTrack Tamamını Dinlemek Icın Sabırsızlanıyorum

Ya harbiden onu nerden bulabiliriz? Başlangıcı çok gaz Oyunla beraber mi gelecek yoksa sadece collector's falan paketinde mi olacak?
  • Sanırım daha piyasaya sızdırmadılar Standart oyunda mutlaka olucaktır hatta muhtemelen ana menu müziği yaparlar

HellMarch I-II Icın ;

http://www.lastfm.com.tr/music/Frank+Klepacki
  • FOREVER YURI'S
  • Ati-amd game sayfasına arkaplan olarak red alert 3 resimlerini falan koymuş son 3 gün hadi hayırlısı...
  • Vay be bir Efsane oyun daha pclerimize geliyor 3 gün sonra hadi bakalım ne oynardım be tanya forever
  • Sabirsızlanıyorum. Umarım 2 den aldiğim zevki bundanda alirim
  • Offf The Legend İs Back Hesabı Olacak MÜkemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bedevi2007

Bu oyunu hep suda oynamak lazım, karaya hiç çıkmamak lazım. Çok kötü kara grafikleri.

Kara grafikleri gerçekten suyun yanında çok çok sönük kalıyor, neden böyle yapmışlar anlaması güç... (betasını oynamıştım ordan biliyorum)

• Hayırlısı bu da çıkıyor bugün
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.