Geçen gün bizim ordaki cdciye gittim yeni oyun varmı dedim red alert 3 geldi dedi nası ya dedim oyun daha çıkmadı geldi walla dedi kapağını felan gösterdi baktım harbi red alert 3 yazıyo resimlerde resmi sitesindeki resimler dedim betası felan değil demi yok full dedi acaba oyunu çıkmadan korsanı çıkıyo bazen öylemi oldu die düşündüm aldım oyunu bi koşu gittim yükledim hemen aman allahım generals zerohour un üstüne adamlar mod gibi bişey yapmış red alert 2 görüntüleri red alert 2 nin temeası var red alert 3 diye satıyolar deliye döndüm hemen gittim adama çattım bu red alert 3 değil dedim adam aldı cd yi cd roma taktı red alert 3 yazan yükleme yeri geldi dandik aha dedi red alert 3 yazıyo bu red alert 3 dedi adam geri almadı adama 2 saat dil döktüm geri almadı oyunu delirdim adama cdyi fırlattım geldim ya mubarek günde adamı günaha sokuyolar töbee töbee
Aynısı bana oldu ben gittim abi bunu yamalamışlar bu 3 deil dedim adam hımm biri daha öyle getirdi zaten bu oyunu dedi geri aldı saolsun :)