Oynanacak bir oyun ama red alert fanlarını tatmin edecek bir oyun değil. Fallout 3 balon oldu, red alert 3 balon oldu. Sırada Sc2 ve diablo 3 var. Blizzard'dan ümitliyim. Aslında daha da tam oynamadım oyunu ama birimler zaten eciş bücüş yaratıklar, ortam çok renkli. Çizgi film havasında. Bayağı da kasıyor grafikler. iyi bir ekran kartı da şart büyük ekranda 8600le oynanacak türden değil pek. Bir de virüs kaptık sanırım yüklerken Pek tatlı olmadı.
oyun bence iğrenç olmuş, aylardır bu oyunu bekliyordum buyuk bir heyecan ile açtım ama 3 dakika falan dayanabildim. Bu oyuna nasıl red alert ismini koyarlar inanamıyorum, eski oyunlarla hiçbir alakası yok, oynanış konusu nasıl bilmem ama bu grafikler varken bu oyun oynanmaz. Çok buyuk hayal kırıklığı yaşadım. Yorumlarda grafiklerin kotu olduğu yazıyordu ama bu kadar berbat birşey beklemiyordum.
quote:
Orjinalden alıntı: husNUKE
oyun bence iğrenç olmuş, aylardır bu oyunu bekliyordum buyuk bir heyecan ile açtım ama 3 dakika falan dayanabildim. Bu oyuna nasıl red alert ismini koyarlar inanamıyorum, eski oyunlarla hiçbir alakası yok, oynanış konusu nasıl bilmem ama bu grafikler varken bu oyun oynanmaz. Çok buyuk hayal kırıklığı yaşadım. Yorumlarda grafiklerin kotu olduğu yazıyordu ama bu kadar berbat birşey beklemiyordum.
ben de aynen dostum. Hd4870 x2 ile full grafik oynuyorum ama ben böyle kötü grafik görmedim. Ra1 oynarım daha iyi en azından renkler falan gerçekçi
Oyunun tek güzel şeyi açılırkenki çıkan resim zaten. Ea elini attığın şeyi batırıyorsun ya. Yapma oyun falan allahını seversen, rapid kotamı da yeme.
quote:
Orjinalden alıntı: darthnihilus
quote:
Orjinalden alıntı: husNUKE
ben de aynen dostum. Hd4870 x2 ile full grafik oynuyorum ama ben böyle kötü grafik görmedim. Ra1 oynarım daha iyi en azından renkler falan gerçekçi
Oyunun tek güzel şeyi açılırkenki çıkan resim zaten. Ea elini attığın şeyi batırıyorsun ya. Yapma oyun falan allahını seversen, rapid kotamı da yeme.
Bu kadar kötü mü yav? Valla oyun yolda aynı şeyleri ben de yaşarsam üzülürüm, ne kadar zamandır bekliyorum bu oyunu. Grafikleri Tiberium Wars ile karşılaştırırsanız ne dersiniz? Oynanış da farklılıklar var mı yoksa klasik RA mantığımı(birim üretme, yönetim vs.)
Başından beri ümitli değildim bu oyundan... EA eski EA değil bir kere yeni oyun yapmak yerine eski oyunlarını modlar hale geldi koskoca firma Bu oyunun ilk SSleri geldiğinde belliydi ne olduğu red alert gibi bi oyunun grafiklerini sanki pastel boyayla yapmışlar gibi aşırı çocuksu duruyordu. Oynanış zaten C&C Generals den sonra yerin dibinde bunda da değişen birşey yok anlaşılan. Hiç indirmeyeceğim bile boşuna zaman kaybı Tiberium'u da zamanında yükleyip 2 bölüm oynayıp silmiştim değmez. Son sözüm Allah belanı versin EA
abi grafikler bi garip nasıl desem.. Tiberium Wars'da daha pastel renkler daha gerçekçi, ama ra'da canlı cıvıl cıvıl renkler, sovyet askerleri şirin baba kırmızısı parıldak parıldak geziniyorlar. Gerisini sen anla işte. Bide boyutlar arasındaki orantısızlığa ben çok takıldım, natasha tank kadar nerdeyse.
quote:
Orjinalden alıntı: darthnihilus
abi grafikler bi garip nasıl desem.. Tiberium Wars'da daha pastel renkler daha gerçekçi, ama ra'da canlı cıvıl cıvıl renkler, sovyet askerleri şirin baba kırmızısı parıldak parıldak geziniyorlar. Gerisini sen anla işte. Bide boyutlar arasındaki orantısızlığa ben çok takıldım, natasha tank kadar nerdeyse.
Zaten inmemek için ayak diriyor resmen. Demek ki Beta'dan bu yana birşey değişmemiş olmalı grafiksel olarak. Neyse gelsin de yorumu o zamana saklayalım.
Ben çok beğendim :) arkadaşlar birşey rica edeceğim soviet campinginde 6 - Von Esling Airbase - No Traitors Tommorow bölümğnğ bitiriyorum windows düsüyor acaba bu bölümü geçen 7 - Mt. Fuji - To Tame a Living God bölümü var buranın save dosyasını upload yada msn den gönderebilirmi tşk ederim.
resimlere bakılırsa oyun sistem kaynaklarını fazla tüketmiyo bu da grafiklerin kötü olması anlamına geliyo nedir o harita gözterimi çok iğrenç gözüküyo bi sitede yan-ılmıyorsam 10 üzerinden 8 vermişlerdi ve biz bunu eleştirmişdik şimdi neden 8 verdikleri belli oldu bence 8 bile çok gibi gözüküyo resimlerden.
yaw fallout 3 ü bile fps yaptılar bunlar hala böyle yapıyorlar. bence çok kötü olmuş oyun. grafik yok hiçbişey yok :D:D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: unisuda
yaw fallout 3 ü bile fps yaptılar bunlar hala böyle yapıyorlar. bence çok kötü olmuş oyun. grafik yok hiçbişey yok :D:D:D:D
biz RA severler mümkün olduğunca oyunun 2 ye benzemesini istiyoruz, fps tamamen buna aykırı. zaten piyasada bol bol fps varken adam akıllı bir kaç tane strateji oyunumuz kaldı onu da kaybetmeyelim :)
Dune 2000 gibi yapsalarmış keşke bundan daha güzel olurdu. Tiberium Wars bu oyundan çok daha güzel.
cok mu kötü TÜH ya,,uzun süredir strateji oyunu cıkmıyor adam gibi,
kimisi grafikleri iyi oynanabilirlik yok, red alert de böyle yaparsa yazık walla
Herkes kötü kötü demiş
1-2 ss koyun da bizde görelim
EA paragözlükte bir üst sınıra cıktığı için Seri ve ilklerinde ses getirmiş oyunlara yöneliyo. Red alert 2 yi çok sevenler aa 3 çıkmış diyor ve kosup aliyor. Sonrada küfürü basıyor Yakında Need for spped in son oyunuda gelir bir hüsran daha yaşarız.
Parayı plastik memeli karılara basacağına grafikerlere ve script yazarlarına bassaydı bu oyun bu kadar berbat olmazdı. Allah belanı versin EA. Westwood neden battın ki şu heriflere bıraktın bizi.
nedir bu grafik sevdası ya adamakıllı oyundan konuşan yok
Yazık olmuş valla, oyunu henüz daha oynayamadım ama akşama kadar biter herhalde. Umarım dediğiniz kadar kötü değildir. Zaten EA'dan de nefret etmeye başladım iyice...
tamam grafikler acayipte oyun güzel yaw
SS güzel olabilir ama oynanabilirlik cok kotu olmus bence. Rusları seçtim ürettiğim zırhlı araçların hiçbiri ateş etmedi bu ne ya. Karman çorman araçlar ne oldukları belli değil, cok umutluydum hayal kırıklıgı yasadım dogrusu.