Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]

Cevap vermek için oyunu oynayıp yorumların gelmesini bekledim. Yorumlar beklediğim gibi geldi Ea işi Westwood'dan aldığı anda Command&Conquer'un işi bitti. Efsane tarihe gömüldü. Ea dünyanın en büyük fiyasko oyun firmasıdır. Electronic Arts değil Electronic fArts.

• Ayrı bir oyun olarak bakarsanız alır oynarsınız. Ama RA'nın devamı olarak bakarsanız bir daha bakmazsınız. Eski RAyı birim sesleri ve tema müziğinden başka herhangi bir anımsatıcı yanı yok.
  • Oyunu oynayanlar ,biz bekleyenler için , oynanabilirlik hakkında detaylı birşeyler yazabilir mi? Tamam anladık grafikler karikatürize edilmiş vs. ama RA serileri grafikten çok oynanabilirliği ile bugünlere kadar gelmiş bir seridir. Kendini ne kadar oynatabilir yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 31 Ekim 2008; 15:33:40 >
  • YUH bu ne grafik ne gameplay bence 10 uzerinden -0 veriom. EA rezil oluyor bu oyunlar ile. indirmem oynamam ve silmem cok hizli oldu.
  • ya arkadaşlar ben de en az aranızda söyleyenler kadar grafiklere önem vermeyen biriyim. Gidip de Crysis'i yılın oyunu seçenlerden de değilim mesela COD4 varken, ama yani insanın göz zevkini bozarken bi oyun nasıl oynanabilir ki. Gel gelelim oynanabilirlik de sürünüyor. Çocukluğumun oyununu bu hallere soktular ya allah bildiği gibi yapsın bunları. En kısa zamanda Ea'in batması temennilerimle. Tanya'lara Natasha'lara para vermekle olmaz bu işler. Nerde o tesla coil'ler, heavy tank'lar bee. Saygılar.
  • Grafikler adeta şeker gibi olmuş, henüz pek oynamadım ama sağdan soldan gökkuşakları, tek boynuzlu atlar filan da çıkar herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

Oyunu oynayanlar ,biz bekleyenler için , oynanabilirlik hakkında detaylı birşeyler yazabilir mi? Tamam anladık grafikler karikatürize edilmiş vs. ama RA serileri grafikten çok oynanabilirliği ile bugünlere kadar gelmiş bir seridir. Kendini ne kadar oynatabilir yani?

sana bi sey diyecem sasacan. red alert 2 ve yuri bundan 10kat daha guzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Grafikler adeta şeker gibi olmuş, henüz pek oynamadım ama sağdan soldan gökkuşakları, tek boynuzlu atlar filan da çıkar herhalde

bende hatırlasam my little pony diycektim ama aklıma gelmedi.
  • grafıkler renkler jelibon gibi ne ararsan var pantone katalogunda bu kadar renk yok olmamış sc 2 işallah bole hayal kırıklıgı olmaz
  • İyi de hiç mi videosunu izlemediniz, grafiklerin, renklerin böyle olacağı belliydi zaten. Oyunu daha oynamadım ama grafikleri, renkleri biliyoruz, oynanabilirliğe bakıcam direk. O kötü olmuşsa tabi oynanmaz ama görüntüyü fazla yadırgıyorsunuz gibi geliyor bana. Diablo 3 de böyle şeker gibi olacak bakalım o zaman ne diyecek herkes
  • Dedim önyargılı olmayım, oyunu kaldırmadan önce 1 defa daha oynayım. 10 dakika anca dayandım. Yapay zeka o kadar gerizekalı ki, oynanabilirlik falan o kadar kötü ki direk siliyorum oyunu. Artık grafiği geçtim oyun gerçekten kötü.
  • oyun küstü bana açtğtmda siyah ekran verio artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: infernox

Dedim önyargılı olmayım, oyunu kaldırmadan önce 1 defa daha oynayım. 10 dakika anca dayandım. Yapay zeka o kadar gerizekalı ki, oynanabilirlik falan o kadar kötü ki direk siliyorum oyunu. Artık grafiği geçtim oyun gerçekten kötü.

Bu kadar mı kötü ya? Hiç skirmish falan denemediniz mi?
  • Grafiklere hiç de önem vermiyorum acıkcası. benim icin oynanabilirlik ön planda. zaten bu oyunu ra2 nin devamı olarak bekleyen bizler campaigne i icin degil multi si icin bekliyoruz. eski gunlerdeki gibi toplanıp birbirimizle o mukemmel savasları yapabilmek icin. ancak ra3 ile bu mumkun olmayacak. videolar cok guzel bir sürü insana para yedirmisler film gibi olmus ama unitler olsun, oynanabilirlik olsun sınıfta kalmıs.
  • ya oynayayım dedim eski günlerin hatrına biraz daha ama giderek saçmalamaya başladı unitler. Ayı var ya bildiğiniz ayı. War Bear diye, lunaparktan çıktılar . Örümcek Tanklar var. Geleneksel Japon tarzıyla süslenmiş tanklar falan. Allahım ne yapmış bu adamlar ya. Devam ediyorum bakalım daha neler görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 31 Ekim 2008; 17:12:13 >
  • "Şirin baba kırmızısı" giyinen Sovyet askerleri bunlar oluyor sanırım:

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU]

Cidden kötü görünmüşler ama. "Bizi vurun" demeye çalışıyorlar herhâlde, kırmızı kırmızı giyinerek.

Bu kadar kötü yorumu görünce korktum açıkçası.

C&C serisinin tamamını az çok beğenerek oynamış, Tiberium Wars'ı da belli bir düzeyde sevmiş biri sizce bu oyunu da sevebilir mi? Şans var mı?

Hiç yüklemeyeyim mi, ne yapayım?

Oynanabilirlik tabii en önemlisi de, oyunun da bir görüntüsü var, üzerinden tüm yorumları yapmamızı sağlayan.
    Görüntü "mal"sa, oynanabilirlik de "mallaşabilir". Ya da ne bileyim, oynama isteğini yok edebilir, kötü görüntü yapısı.

Yani her şeyin de bir sınırı var. Her şey "mal" görünüyorsa, biz nasıl oynayacağız o oyunu bilmiyorum.

Hayırlısı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Ekim 2008; 17:48:52 >

• ben oyunu oynayamadım bile :( benim sorunumu yaşayanlar var mı....oyuna giriyorum bir pencere çıkıyor ok diyorum ve bekliyor uzun süre....sonra ekran ayarlarına girdim çözünürlüğü yükselttim yine uzuuun uzun bekliyor...yardımlarınız ı bekliyorum...
  • Westwood bi hesap açtırsın, destekçileri para yatırır vallahi. Yeniden kurulsunlar. . Betasını oynamış biri olarak full den çok birşey beklemiyorum zaten. Ki bu oyunun böyle olacağı ilk SS lerinden belliydi. Her zaman C&C Generals teki ciddiyeti aradım ama hiç gelmedi. RA2 bile gayet tatminkardı o konuda. Olay zaten Tiberium ile soğutmuştu beni. İşin cılkını çıkarıp hepten luna park a döndü oyun. Apocalypse e küfürdür adeta o tip. Çok arayacağız eski günleri. Hayal gücümü kullanıyorum da, Company Of Heroes motoruyla yapılmış bir westwood oyununa 200ytl bile vermeye hazırım.
  • saçma unitlere yunuslar ve köpekler de eklendi. Yunuslar önceden de vardı yanlış hatırlamıyorsam ama tek saçma unitti, hayvanlar alemi gibi mübarek yunusundan tut ayısına köpeğine kadar var. Ayılar ve köpekler deniz savaşlarına da giriyor bu arada yüzüyorlar falan. Yani yüzebiliyorlar tamam ama ne işleri var ya burda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Westwood bi hesap açtırsın, destekçileri para yatırır vallahi. Yeniden kurulsunlar. . Betasını oynamış biri olarak full den çok birşey beklemiyorum zaten. Ki bu oyunun böyle olacağı ilk SS lerinden belliydi. Her zaman C&C Generals teki ciddiyeti aradım ama hiç gelmedi. RA2 bile gayet tatminkardı o konuda. Olay zaten Tiberium ile soğutmuştu beni. İşin cılkını çıkarıp hepten luna park a döndü oyun. Apocalypse e küfürdür adeta o tip. Çok arayacağız eski günleri. Hayal gücümü kullanıyorum da, Company Of Heroes motoruyla yapılmış bir westwood oyununa 200ytl bile vermeye hazırım.

+999

Hislerime tercuman oldun resmen 0-10 yaş için yapmışlar bu oyunu rengarenk hertaraf lunapark gibi company of heroes gibi bişey bekliyodum yıkıldım resmen

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.