Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Al PaC

Westwood bi hesap açtırsın, destekçileri para yatırır vallahi. Yeniden kurulsunlar. . Betasını oynamış biri olarak full den çok birşey beklemiyorum zaten. Ki bu oyunun böyle olacağı ilk SS lerinden belliydi. Her zaman C&C Generals teki ciddiyeti aradım ama hiç gelmedi. RA2 bile gayet tatminkardı o konuda. Olay zaten Tiberium ile soğutmuştu beni. İşin cılkını çıkarıp hepten luna park a döndü oyun. Apocalypse e küfürdür adeta o tip. Çok arayacağız eski günleri. Hayal gücümü kullanıyorum da, Company Of Heroes motoruyla yapılmış bir westwood oyununa 200ytl bile vermeye hazırım.
    EA'nın Westwood'u kapatması üzerine Westwood'dan ayrılan bir grup çalışan Petroglyph Games'i kurmuştu. Westwood şu an Petroglyph adıyla zaten yeniden kurulmuş durumda diyebiliriz yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Westwood bi hesap açtırsın, destekçileri para yatırır vallahi. Yeniden kurulsunlar. . Betasını oynamış biri olarak full den çok birşey beklemiyorum zaten. Ki bu oyunun böyle olacağı ilk SS lerinden belliydi. Her zaman C&C Generals teki ciddiyeti aradım ama hiç gelmedi. RA2 bile gayet tatminkardı o konuda. Olay zaten Tiberium ile soğutmuştu beni. İşin cılkını çıkarıp hepten luna park a döndü oyun. Apocalypse e küfürdür adeta o tip. Çok arayacağız eski günleri. Hayal gücümü kullanıyorum da, Company Of Heroes motoruyla yapılmış bir westwood oyununa 200ytl bile vermeye hazırım.
    EA'nın Westwood'u kapatması üzerine Westwood'dan ayrılan bir grup çalışan Petroglyph Games'i kurmuştu. Westwood şu an Petroglyph adıyla zaten yeniden kurulmuş durumda diyebiliriz yani.

Universe at War diye bir oyunları da varmış şimdi baktım. Ra'dan kat kat güzel gözüküyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

Universe at War diye bir oyunları da varmış şimdi baktım. Ra'dan kat kat güzel gözüküyor.
    Universe at War: Earth Assault güzel bir oyundu gerçekten ama nedense tutmadı.
  • oyunu siliyorum ...zaten ana menü ye geçişle rbaya zor ana menüye geçiyorum bekle anam bekle ....

oynanabilinir ama vakit harcamama değmez...
  • ss ler bu oyunun paint te yapıldığını gösteriyor.

saygılar
  • off yanılmışım
  • Menüde neden siyah ekran çıkıp 1-2 dk bekletiyor arkadaşlar
  • o sorun bende de var...bir otomatik internetten patch indirdi bu seferde ilacını bulamıyorum...
  • Feci kötü bir sorun oyunun atmosferini baltalıyor daha oyunu ilk açışta.
  • Menüde alt+tab yapıp tekrar oyuna dönerseniz bekleme olayından kurtuluyorsunuz.

Bu arada grafiği boşverdik zaten ama oynanabilirlik bir oyunu götürmez. Atmosfer lazım. Atmosfer yok ruh yok oyunda. Belli birimler sağlam iş yapıyor. Hem denizde hem karada giden bir tekne alın. Arkaya da hava birimlerini vuyran bi kaç birim koyun oyunu böylece bitirin. Her yorumumun sonuna da bir adet ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 31 Ekim 2008; 19:36:53 >
  • EA boykot istiyor belli. Red Alert gibi bir efsanenin adını kirletmeyi, belki de sonunu getirmeyi başardılar. Ulan hiç mi utanmıyorsun şu oyunu piyasaya sürerken ya. İyice tekel sanmaya başladılar kendilerini, kendilerine gelene kadar Ea'dan uzak durmak gerek.
  • quote:

EA boykot istiyor belli. Red Alert gibi bir efsanenin adını kirletmeyi, belki de sonunu getirmeyi başardılar. Ulan hiç mi utanmıyorsun şu oyunu piyasaya sürerken ya. İyice tekel sanmaya başladılar kendilerini, kendilerine gelene kadar Ea'dan uzak durmak gerek.

Harbiden öyle yaw.Tiberium wars'da tam bir rezaletti.Çoğu kişi yine sevdi tiberium wars'ı ancak ben bir C&C fanı olarka beğenmedim çünkü Tiberium Wars normalde C&C:Tiberiun Sun oyununun devamı niteliğinde bir oyun olmasına rağmen oyunu feci şekilde bozmuşlar.O eski atmosfer artık oyunda yok...

Son çıkan 2-3 C&C oyunundan gerçekten memnun değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 31 Ekim 2008; 20:05:48 >

• quote:

EA boykot istiyor belli. Red Alert gibi bir efsanenin adını kirletmeyi, belki de sonunu getirmeyi başardılar. Ulan hiç mi utanmıyorsun şu oyunu piyasaya sürerken ya. İyice tekel sanmaya başladılar kendilerini, kendilerine gelene kadar Ea'dan uzak durmak gerek.

Yorumları okudukça acaba boşuna mı bekliyorum diye düşünmeden edemiyorum. Valla Betasını oynayarak gördüm ki grafikler karikatürvari olsa da zamanla alışılabilir. Önemli olan oynanabilirlik. İnşallah oyunu oynadıktan sonra daha olumlu bir yorum yapabilirim. Bir umut, temenni benimkisi. EA ne hallere soktun bizi
  • Aslında bu kadar renkli olmasa idi atmosfer tiberium wars gibi bile olsa gene güzel olurdu. Öyle göze batıyor ki renkler ister istemez çizgi film izler gibi bir havaya giriyor insan.
  • yani beyler şimdi C&C 3 ile aynı grafikler de olur diye düşnmüştüm çoğu kişi grafikler berbat demiş yani o kadar vahim mi bir empire earth 3 ile kıyaslarsak dx10 desteği ve en üst ayarlarda sistem gereksinimi ne durumda yarısına geldi yorumlarınıza göre iptal edecem ah westwood diyen varmı içinizde
  • utanmadan buna bi ek paket çıkarırlar en kısa sürede dahada kusarız..
  • Sadece grafik hakkinda yorum yapanlarin gercek RA oyunculari oldugunu sanmiyorum.
    Oynanabirlik kotuyse kotu diyin, iyiyse iyi diyin, bu kadar da grafige takilmaz insan, grafik mi istiyorsunuz?
    Camdan disari bakin...
  • yorumların aksine oyunu çok beğendim RA efsanesinin devam etmesi güzel. Online için orjinal almayıda düşünüyorum yani uzun yıllar oynanır bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: lupus16

Sadece grafik hakkinda yorum yapanlarin gercek RA oyunculari oldugunu sanmiyorum.
    Oynanabirlik kotuyse kotu diyin, iyiyse iyi diyin, bu kadar da grafige takilmaz insan, grafik mi istiyorsunuz?
    Camdan disari bakin...

Bir bakıma doğru demişsin. Oynanabilirlik ilgili birşey sorduk ama doğru dürüst cevap bile alamadık. Grafikler çok ön plana çıkmış veya herkesin gözüne batmış. Bu bir bakıma eksi sayılır. Yarım saate oyundayım inşallah. O zaman canlı kanlı RA3'ün performansını görebilirim sonra da kendi yorumumu eklerim.
  • valla bende anlamadım bencede gayet hoş o kadar yerden yere vurulcak bir oyun degil sirf cinematikleri bile bi ayrı güsel :D 7 soviet camping de 7 capter a gecebilen varsa save dosyasını koyabilirmi buraya 6. bölümün sonunda windows a atiyor anlamadım :/
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.