Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun fena değil, sıfırdan başlayan bile rahatca öğrenebilir şekilde çok iyi bir tutorial hazırlamışlar. Biraz fazla gevezeler ama olsun. Kontroller çok rahat, çok yeterli, oynanabilirlik için büyük bir artı. Grafikler korktugum kadar rahatsız etmedi. Artık ırklar dengesi ne durumda multi yaparak onu tadına bakmak lazım. Hamachi'den deneyenler yorum yapabilirler mi?
  • Bence güzel olmuş oyun. Tabiki eksileri var fakat C&C ruhuna ters değil. Rusların 6. bölümündeyim. Hatun taş
  • ya şu menülerdeki yavaşlama olayını çözen oldu mu?
  • http://img369.imageshack.us/img369/103/71347750nm2.jpg

tekrar tekrar bu pencere çıkıyor oyuna giremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-UNITSOLDIER

oyunun grafikleri ne laf yok ,, süper olmuş!!! oynadıkça daha bi güzel olduğunu anladım!! ama bi sorunum var;;

http://img143.imageshack.us/my.php?image=adszwu2.jpg

japonların 4. bölümüne geçemiyorum oyundan atıyor windosa bi çözümü var mı acep??

ruslarda 4. bölümü geçtim abd de 2. bölümdeyim.. acaba bunlarda bi sorun yaşayan var mı win a atma problemi yaşıorum da!

Ya,arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum,Allies da Almanya da geçen(galiba 3. bölüm) bölümü bitirdiğim anda komutan bana teşekkür ediyor,ardından ne error ne bişey,oyun kendini kapatıyor.Çözümü nedir acaba?

• Oyun kesinlikle kötü değil. Oynadıkça daha çok sevmeye başladım. Grafikler çok hoş, özellikle HDR ile suyun üzerindeki yansımalar ve binalar daha canlı. Ancak su grafikleri beni çok etkiledi. Oyundaki bir başka grafiksel güzellik ise yangın ve duman efektleri ile ilgili. Hasar gören birimlerin ve binaların alev efekleri gerçekten görülmeye değer. Arkalarından bıraktıkları dumanlar ise çok gerçekçi. Strateji oyununda bu kadar çok detaya inmeleri güzel. Bunun dışında hoşlanamdığım şey binaların yıkılırken kağıttan yapılmış oldukları hissi uyanıyor bende. Aynı olay Tiberium Wars'ta da vardı. Bir diğer eksi gölgelendirmeler ile ilgili. EA bu gölgelendirme işini beceremiyor arkadaş! Tiberum Wars'ta da aynıydı bunda da böyle. AA 8X, tüm grafik ayaları Ultra High'da ama gölgelerin o kesik,tırtıklı görüntüsü bir süre sonra rahatsız ediyor. Gölgelendirmelere daha fazla özenseler olurmuş. Müzikler her zamanki gibi gaz. Menüdeki Kızıl Ordu korosunun söylediği marş çok güzel, dinlemek için sürekli menüyü açık tutuyorum Müzikler dışında (hep Sovyet'lerle oynadığım için sadece onların birim seslerini değerlendireceğim) birim seslendirmeleri güzel ancak insan RA2'deki seslendirmeleri arıyor. Beta'da büyük ölçüde korunmuştu bu ama hepsi değişmiş neredeyse. Alışacağız artık. Irklar arası dengelendirme CNC3'te olduğu gibi bunda da patchlerle düzeltilecektir. Skirmish'te multi olayındaki denge hakkında yorum yapamayacağım çünkü bunu online demek lazım. Orijinalinde Securom koruması ters tepebilir çünkü kimisi sırf bu yüzden oyunu almaktan vazgeçiyor. Valla bulursam ben de alacağım ama Securom olayı yüzünden EA'nın başını ağrıtırım. Aynı bela TDU'da da var ve sürekli format/overclock vs. ile uğraştığımdan dolayı verilen aktivasyon haklarını 1 ay içinde tüketebilirim.

Atladığım bir nokta, oynanabilirliği güçlendirmek için co-op olayı geliştiriliş. Çok da güzel olmuş. Campaign'lerde solo olarak oynasanız bile yanınıza bir general veriliyor ve onunla hareket ediyorsunuz. O generale emirler verip (saldır, saldırı için hazır bekle, dur vs. gibi) sizin eksik noktalarınızı ona tamamlatıp görevi bitirebilirsiniz. Çok işe yaradığını söylemem gerek, çok iyi düşünülmüş. Bunun yanında Generals'taki gibi belli bir seviyeden sonra Achivement kazanıp saldırı için çeşitli yardımlar kazanabiliyorsunuz. Ekranın sol alt kşesinde olan bir düğme ile Generals benzeri bir achivement menüsü açıp kazandığınız yardımları görebilir ve seçebilirsiniz. Bu sayede yetersiz bir orduya sahip olsanız da bunlarla düşmanın başını ağrıtabiliyorsunuz. Tabi bu olay skirmish'te de olduğundan skirmishler baya hızlı seyredecektir. Yine skirmish'te gördüğüm bir nokta daha; askerlerden üçü-beşi bir arada olduğunda binaları çok kolay yıkabiliyorlar ama buna karşın tamir olayı çok yavaş ilerliyor. Tam bir saçmalık söz konusu. Binaları yıkmak için o zaman tanka topa ihtiyaç yok. En kısa zamanda çıkan yamalarla (her gün bir yama çıkıyor maşallah ) bu düzeltilir. Orijinalini kısa sürede temin etmeyi düşünüyorum. Kutulu olmazsa download yöntemiyle satın alınabilir. Şimdilik bu kadar.

@borealatis: Bununla ilgili EA yama çıkarmıştı. Son çıkan yama bunu düzeltiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

quote:

oyunun grafikleri ne laf yok ,, süper olmuş!!! oynadıkça daha bi güzel olduğunu anladım!! ama bi sorunum var;;

japonların 4. bölümüne geçemiyorum oyundan atıyor windosa bi çözümü var mı acep??

ruslarda 4. bölümü geçtim abd de 2. bölümdeyim.. acaba bunlarda bi sorun yaşayan var mı win a atma problemi yaşıorum da!

Ya,arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum,Allies da Almanya da geçen(galiba 3. bölüm) bölümü bitirdiğim anda komutan bana teşekkür ediyor,ardından ne error ne bişey,oyun kendini kapatıyor.Çözümü nedir acaba?

Ben sovyetlerde 10. bölümü bitirdiğimde video çıkıyor haritanın orda sonra windows a atıyor hiçbir hata çıkmıyor. anlamadım gitti :(

• Bu grafiklerin neresi hoş anlayamıyorum.
  • inan ben de anlamıyorum. WiC gibi beklerdim grafiklerini.

Geçenlerde Sovyet Campaign bitti, çok kısa olmuş, senaryoyu da beğenen arkadaşlar hakkaten çok şaşırdım. Tamam konuya giriş çok güzel gerçekten.
    Ama ondan sonrası bunu öldür, bu ihanet etti yok-et'ten başka bişey değil. Senaryo orjinal şekilde başlasa da öyle devam etmiyor benim için. Sinemayla ilgim olduğu için olabilir bilemiyorum.

Japonlarla oynayacağım boş zaman bulursam.
  • İlk önce adından başlayim. EA nın bu stratejisi aç gözlülük stratejisi. Hangi akla hizmet olduğunuda söyliyim. Amaçları oyunun 2. el olarak satılmasını engellemek. Mesela ben crysis aldim. Kaç kere yükledim hatırlamıyorum ama en son yüklediğimde oyuna girmedim. Bir şekilde halletim bu seferde online oynayamadım. Bundada aynı problem olacak. Oyun bir şekilde açilir ama sonra online oynayamazsın. Bunu bi örnekle açıklama çalışayım. Gittim biryerden araba aldım. 100 000kilometreden sonra kulanamazsın 2. el satamazsın demek gibi bişey oluyor. Kimi ilgilendirir parasını verdiğim şeyi satıp satmayacağım. Gelde bu ... lerin oyunlarını orginal al. Bundan sonra crysis dahi olsa Benden EA ya kuruş çıkmaz. Şanslarını fazla zorluyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: feckless

Ya bu olaya kıl oluyorum spore aldık 3 kez yükleme hakkı var bunuda alcam 5 kere yükleme hakkı ya rakadaş hangi akla hizmet böyle abuk subuk şeyler koruma adı altında saçmalıyolar gerçekten korusalar içim yanmıcak al işte orjinalden soğutan bir sebep işte

• quote:

Orjinalden alıntı: usonay

quote:

quote:

Ben sovyetlerde 10. bölümü bitirdiğimde video çıkıyor haritanın orda sonra windows a atıyor hiçbir hata çıkmıyor. anlamadım gitti

Arkadaşlar özellikle kampanya oynarken oyunun birden masaüstüne atması problemi 1,03 peçi ile giderilmiş durumda, sizin yaşadığınız sorunlarla bende karşılaşmıştım, sovyetlerde çok ilerlemediğim için bilemicem ama müttefiklerle ve imparatorlukla oynarken bir kaç görev geçer geçmez hiç hata vermeden masa üstüne atıyordu oyun kaldıki 1,02 peçi yüklü olmasına rağmen bende hadi birde 1,03 peçini deneyeyim dedim iyikide demişim sorunum hallolmuş oldu hangi oyunu oynarsanız oynayın aklınızda bulunsun hep en güncel peçini kurun

• arkadaşlar forumda araştırdım ama bulamadım.evde modem üzerinden bilgisayarlarımız bağlı arkadaşlarla ve rahatlıkla counter, half life türevi oyunlar oynayabiliyoruz lan dan. ama red alert 3 te yapamıyorum bilgisayarlar görmüyor birbirini.bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaiji

quote:

quote:

quote:

Ben sovyetlerde 10. bölümü bitirdiğimde video çıkıyor haritanın orda sonra windows a atıyor hiçbir hata çıkmıyor. anlamadım gitti

Arkadaşlar özellikle kampanya oynarken oyunun birden masaüstüne atması problemi 1,03 peçi ile giderilmiş durumda, sizin yaşadığınız sorunlarla bende karşılaşmıştım, sovyetlerde çok ilerlemediğim için bilemicem ama müttefiklerle ve imparatorlukla oynarken bir kaç görev geçer geçmez hiç hata vermeden masa üstüne atıyordu oyun kaldıki 1,02 peçi yüklü olmasına rağmen bende hadi birde 1,03 peçini deneyeyim dedim iyikide demişim sorunum hallolmuş oldu hangi oyunu oynarsanız oynayın aklınızda bulunsun hep en güncel peçini kurun

Efet bendede rusayda 4. görevden sonra oyun masaüstüne atıyordu. 1.03 patch ile düzeldi.

• quote:

quote:

O robot ne ya?

• Oyun bana çok dengesiz geldi. Skirmish modunda oynayan yokmu ya herkes campaign den bahsetmiş. Irklar arası feci şekilde dengesizlikler var. Enaz 20 patch lazım düzelmesi için.
  • Oyunun orjinal mi?

quote:

Orjinalden alıntı: Kaiji

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

Oyunu Orjinal Alıcak & Almayı Dusunen Kişiler Icin ;

Oyunda DRM Kopya Koruma Sistemi Bulunmakta. Orjinal Oyununuzu En Fazla 5 Kere Kurma Hakkınız Bulunuyor, Sonrasında EA'da Tekrar Mazeretli Key Istebiliyorsunuz Fakat Geri Donus Yapılır Mı Bilemiyorum.

Bu da güzelmiş. Parayı ver düdüğü çal devri bitti. Sonra da niye kopya alıyorsunuz diye kızmasınlar. EA iki, üç firma daha alsa bu sayı daha da iner zannımca.
  • oyundan atma problemi olan arkadaşlar,, bütün patchleri özellikle v.1.03 yükledikten sonra hiçbir problem kalmıyor oyunda!!
  • Farcry 2'den fazla kasıyo benim makinede... 22 fsp ile oynuyorum. Biyerde sorun var!
  • şimdi böyle sorunlardan sonra millet orjinal alır mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.