Şimdi Ara

Command Conqueror Serisine benzer güncel oyun var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RA2, Yuri, Generals, Zero Hour, Tiberium wars, Kane, bunlar çok güzel zamanının çok kaliteli güzide oyunlarıydı. Daha sonra Saçma oyun motoru RA3 le ve oynanışıyla CC 4 Tiberian la resmen C&C serisini katlettiler ve bu 2 oyunun başarısızlığıyla çoğu kişinin işine son verildi. Aynı komik motora frosbite motorunu entegre ederek çocuksu bir generals 2 gelecekti ki bu mantıksızlıktan vazgeçip seriyi iptal ettiler. EA games origin ve bf nin mp siyle parayı götürdüğü için aynı valve ın HL yi çıkarmaması gibi C&C serisi çıkarmıyor.

Benim merak ettiğim RA2,Generals veya tiberium wars tarzında oynanış yapısı aynı hikayesi savaş üzerine kurulu kaliteli bir oyun var mı? Act of agressions ı devrim olarak tanıtmışlar ancak oynanış berbat mış. Generalsi Remake yapıp 3-4 ülke ekleseler yine deli tutar. Böyle bir oyun arıyorum.

• ra2 yıllarca oynamış biriyim. ondan sonra zevk aldığım strateji company of heroes oldu. eğer ikinci dünya savaşı teması seviyorsan kesinlikle kaliteli bir oyun. onun dışında bende artık strateji oyunu oynamıyorum maalesef eskisi gibi güzel oyunlar yok bu alanda.
  • Dawn of war : dark crusade stratejinolarak cok iyidur kac saat gomdugumu hatirlamiyirum bile. Daha sonsa dawn of war 2 ve 3te epey bozdular ama ilk oyunun bu versiyonu cok iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı oyunlardan hoşlanan biri olarak kesinlikle Company of Heroes 2'yi dene derim. Hele 2. dünya savaşına merakın varsa %100 seversin.
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.