Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazı beklemeye dayanamadım ingilizce seyrettim..Güzel bölümdü valla özlemişim diziyi

Breaking Bad göndermesi süperdi
  • Bende akşama izliycem altyazı gelsin ya da gelmesin farketmez. Gerçi umarım bu sezon altyazılar güncel çıkar.
  • Biraz önce izledim güzel bölümdü iyi başladılar bu dizi sayesinde listening geliştirdim bayağı altyazısız izlemeye alıştık tabi anlamadığım yerler illaki oluyor kelime dağarcığını geliştirmek lazım ama böyle güzel bir dizide altyazı beklemek koyuyor adama bu sezonda pek güncel olarak çevrilmeyecek gibi
  • Yok bu sezon güncel çeviriler olacakmış. Andy Dufresne tarafından. İlk bölüm çeviriliyor şu an.

• Ben pek sevmedim bu bölümü, eğlenceliydi falan ama daha eğlenceli bölümleri vardı yani. ben daha çok senor chang görmek istiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Ben pek sevmedim bu bölümü, eğlenceliydi falan ama daha eğlenceli bölümleri vardı yani. ben daha çok senor chang görmek istiyorum :/

Chang'i daha çok görücez sanırm yeni görevinden ötürü :)

İlk bölüm fena değildi.

Abed'in çığlıkları çok komikti. Cougar Town ve Dr. Who'yu iyi tiye almışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Ben pek sevmedim bu bölümü, eğlenceliydi falan ama daha eğlenceli bölümleri vardı yani. ben daha çok senor chang görmek istiyorum :/

İlk bölüm fena değildi.

ya pek sevmedim derken hani, sevdim ama, diğer bölümlere kıyasladım :D:D
    Yoksa community şu an yayınlanan en iyi komedilerden birisi

• Altyazı çıkmış bu arada @wrigoo'nun dediği gibi Andy Dufresne güncel olarak çeviricek herhalde bu sezonu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

İlk bölüm fena değildi.

ya pek sevmedim derken hani, sevdim ama, diğer bölümlere kıyasladım :D:D
    Yoksa community şu an yayınlanan en iyi komedilerden birisi

Zaten bölümün başında Annie'nin verdiği frikikten sonra istersen sevme diziyi

@NéGRo
    Birde altyazılı izleyelim teşekkürler

• kimsenin gözünden kacmamıs frikik

bu arada dh de gözükecek ve toplu resim upload edilecek bir site biliyormusunuz ?
  • quote:

Kesinlikle,ilk sezonda daha çok görüyorduk Chang'i artık ortam çocuğu oldu bi oraya bi oraya.. Bu arada hocam Celldweller dinliyorsunuz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

kimsenin gözünden kacmamıs frikik

bu arada dh de gözükecek ve toplu resim upload edilecek bir site biliyormusunuz ?

frikik gözden kaçıcak gibi değildi ki 2-3 kere başa sardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Kesinlikle,ilk sezonda daha çok görüyorduk Chang'i artık ortam çocuğu oldu bi oraya bi oraya.. Bu arada hocam Celldweller dinliyorsunuz sanırım

Ya belirli bi yerde durmuyo olması sinir bozucu, gruba alınsa ya da tam öğrenci olsa sorun çıkmaz. Ama böyle ön planda mı olcak arka plandamı olcak belli değil. Çat diye havalandırmadan çıkıyo falan.

Celldweller severim ya, Fixtstore dan artist listesine bakıp denerken ilk kez adını duyduğum gruplardan.

• Community.S03E02.HDTV.XviD-LOL
  • quote:

Community.S03E02.HDTV.XviD-LOL

eyw.

720p cekiyoz bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Community.S03E02.HDTV.XviD-LOL

eyw.

720p cekiyoz bakalım..

hocam 720p nin ismini yazabilir misin? Edit: Buldum gerek yok

ayrıca altyazı ne zaman çıkar ya :S İngilizce altyazı ile saldırdım ama çok fazla terim var bu bölümde apışıp kaldım..altyazı beklşiyecez mecbur :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 30 Eylül 2011; 18:16:45 >
  • Altyazı yayınlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Altyazı yayınlandı

saol..spartacus bitsin başlıcam...
  • 2. bölüm daha komikti bazı yerlerde baya sesli güldüm
  • harika gidiyolar..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.