Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O da güzel fakat ben daha çok karaktere aşık oldum diyebilirim.Sadece yüz değil yani dizideki karakterine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

O da güzel fakat ben daha çok karaktere aşık oldum diyebilirim.Sadece yüz değil yani dizideki karakterine de.

Sadece yüz değil benimki de hocam resimlere birdaha bakarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

O da güzel fakat ben daha çok karaktere aşık oldum diyebilirim.Sadece yüz değil yani dizideki karakterine de.

Sadece yüz değil benimki de hocam resimlere birdaha bakarsan

Olsun dostum miki sitelerinde her çeşidi var onun ne olacakBen Britta'nın dizideki hareketlerine vurgunum

Dipnot:Üstteki de verse parçalarım ama o ayrı konu

• Denk gelmedim daha s02ep4'teyim.
  • S2E07 deyim . Pierce'a acayip gülüyorum . Harbiden çok başarılı bir dizi olmuş , TBBT HIMYM falan böyle değil mesela onu izliyorsun pek gülmüyorsun ama bunda kahkaha bile atarsın . The Office dan sonra beğendiğim 2. komedi dizisi oldu
  • Mesajimi arayadurun eve gidince indiririm
  • Beyler sizce başlamalı mıyım diziye.Çerezlik dizi arıyordum sonunda Raising Hope ve Community de karar kıldım bide size soriyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

Beyler sizce başlamalı mıyım diziye.Çerezlik dizi arıyordum sonunda Raising Hope ve Community de karar kıldım bide size soriyim dedim.

Basla basla iyidir
  • Beyler beni geçen aylardan hatırlarsınız , toplaşıp 1. sezondan bi bölümü çevirmiştik

Şimdi bakıyorum da çok rezalet bi çeviri yapmışım , neyse , şuan 2x17'deyim tüm bölümler güzelce çevrilmiş .

Dizi 2. sezonda manyak bi şekilde gidiyor , her bölümde gülüyorum diyebilirim , anison bree hastasıyım inşallah böyle devam eder

Bu arada 3. sezon hakkında bilgisi olan var mı , kesin başlıcak mı , başlıycaksa ne zaman ?
  • Yeni sezon 23 eylül'de başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkae

Yeni sezon 23 eylül'de başlıyor.

Off çok iyi ya , tam doğum günümün ertesi haftası
  • Bende yeni başladım diziye @Death Note sayesinde,eğlenceli bi dizi gerçekten sevdim
  • Diziyi izleyenler artıyor bu sevindirici bir haber.

Diziyi izlememiş olanlar yazın sıkılmayın Community izleyin pişman olmazsınız
  • Dizinin 2 sezonunu da bitirdim.. Ya şu Annie ne kadar tatlı birşey öyle kedi canını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

Bende yeni başladım diziye @Death Note sayesinde,eğlenceli bi dizi gerçekten sevdim

Reklamımıda yapmışsın sağolasın

Beyler bu tarz dizi var mı başka ya ? Bende bitirdim içimde kocaman bir boşluk kaldı şimdi

• izlemek istiyorum ama spoilerler havada uçuşuyor, ister istemez okudum çoğunu ve şuan bilmem kaçıncı bölümde ne olay olacağını bile biliyorum sayeniz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Bende yeni başladım diziye @Death Note sayesinde,eğlenceli bi dizi gerçekten sevdim

Beyler bu tarz dizi var mı başka ya ? Bende bitirdim içimde kocaman bir boşluk kaldı şimdi

Outsources, The Office, Parks and Recrations.

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Outsources, The Office, Parks and Recrations.

The Office izledim hatta DHde konusunu ben açmıştım

Diğerlerine bakıcam sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

izlemek istiyorum ama spoilerler havada uçuşuyor, ister istemez okudum çoğunu ve şuan bilmem kaçıncı bölümde ne olay olacağını bile biliyorum sayeniz de

Dizinin ciddiyet taşıyan bir senaryosu yok o yüzden bir şeyi bilerek izliyorken etkilenmezsin.

Sonuçta Game of Thrones ya da Dexter değil bu dizi
  • İzlemeyen varsa kamera arkası görüntüleri(bloopers) çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 14 Eylül 2011; 15:26:08 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.