Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum o imza nedir öyle..ben daha 3. sezonu izliyorum ofiste..bak spoiler falan mı o yoksa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 8 Mayıs 2011; 17:45:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

dostum o imza nedir öyle..ben daha 3. sezonu izliyorum ofiste..bak spoiler falan mı o yoksa....

Yok yok, devam et sen
  • ikinci sezoa geçtik ondada bazı altyazılar eksik..
  • 2.sezonda bitti. 3.sezona soru işareti bıraktılar bakalım neler olacak.
    Yazın 1 ve 2.sezonu tekrar izleyeceğim ağız tadıyla
  • TBBT ile bereber takip edecek eğlenceli br dizi arıyordum...

Comunity, bu isteğimize cevap verecek gibi duruyor. Olumlu yorumlar sonucunda, ilk iki sezonu indirmeye başladık. Yazdan sonra yeni sezonla beraber size yetişirim...
  • Altyazılar tamamlanınca bende en baştan izlemeyi düşünüyorum. Çevirmenlerin NBC komedilerine pek takmadığı düşüncesindeyim CBS'in iptal olan altyazı indirilme sayısı 200'ü geçmeyen bence komedi bile sayılmayacak diziler her hafta gecikme olmadan çevriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklıngözyaşları

TBBT ile bereber takip edecek eğlenceli br dizi arıyordum...

Comunity, bu isteğimize cevap verecek gibi duruyor. Olumlu yorumlar sonucunda, ilk iki sezonu indirmeye başladık. Yazdan sonra yeni sezonla beraber size yetişirim...

Aramıza hoşgeldin
  • Altyazı konusu talep arttıkça hızlanabilir...

İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim...
  •  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

dizide olmasada ,gercek hayatta troy ,brittayı götürmüş gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 9 Haziran 2011; 4:29:38 >

•  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

• ilk 6 bölümü izledim ama fazla açmadı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

ilk 6 bölümü izledim ama fazla açmadı beni.

10 a kadar izle bence... ama 6 bölümden cokda sarmadıysa cokda beklenti içinde olma..
  • Community candır :) Sarmadıysa yapacak bir şey yok tabiki
  • 1. sezonu bitirdim. :)

tam anlamıyla bir "community (topluluk)" dizisi olmuş. sosyal ve ahlak kuralları üstüne kurulmuş, karakter analizinin yapıldığı, doğru ve yanlışı komik bir dille anlatmaya çalışmışlar. topluluk her kesimden adamla dolu. yan karakterler bile buna göre seçilmiş. saygı, sevgi, arkadaşlık, aile vs kavramları ön planda. her bölümün bir mesajı var.

başarılı bir sosyal anlatım olmuş ama. komiklik düzeyi iyi. çok komik olsa zaten bu konular anlatılamazdı. aile dizisi gibi. :) (mesela 1 sezon geçti, diğer tüm dizilerin aksine doğru dürüst bir açık sahne, seksüalite yok. bu iyi bişey. olmadan da dizi çekilebileceğinin göstergesi. ama tabi dizinin konusunun da etkisi var.)

vel hasıl 20dk olmasına da dayanaraktan büyük bir heycanla izleyecek olmasam da 2. sezon'u da izleyecem. çünkü bazı replikler gerçekten çok iyi, çok orjinal.

öte yandan konseptin bir kısmı "friends" dizisine benziyor. hatta bunu dizi içerisinde kendileri de sıkça dile getiriyorlar. :)

• yabancidiziizle.com'da falan görüntü kalitesi çok düşük
  • 2. sezon 10 ve 11 nci bölüm altyazılarını bulamıyorum beyler.

nereden bulabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

2. sezon 10 ve 11 nci bölüm altyazılarını bulamıyorum beyler.

nereden bulabilirim???

Bulamazsın çünkü o bölümler çevirilmedi henüz
  • ee izlemeden geçeyim mi yani o bölümleri??
  • İzlemeden geçme derim orjinal dilinde altyazısız şekilde izle en azından burda bir çok arkadaş o şekilde izledi yada çevrilene kadar bekle ama ne zaman çevirieleceğide hiç belli olmaz dediğim şekilde izle altyazı çıkınca tekrar izlersin
  •  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)
     Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Bu kız da çok tatlıymış he

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.