Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bari..sevinecek bişi oldu benim için.. reytingler iyi o zaman galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

iyi bari..sevinecek bişi oldu benim için.. reytingler iyi o zaman galiba...

Dizinin reytingleri kötü değil çok çok iyi de değil ama dizinin maliyetleri ve reytinglerini oranlarsak gayet yerinde bir dizi.
    Zaten izleyen herkes çok memnun dizide. Yaratıcı bölümler ekip çok matrak. İptal edilmesi için ortada bir neden yok bence
  • Dizi 3. sezon onayını almış ayrıca Andy Dufresne 1. sezondaki çevirlemeyen bölümleri tamamlamış 2. sezonda da bir kaç eksik bölüm var onlarda tamamlanırsa süper olucak
  • dün başladım, kesinlikle çok iyi bir dizi. 1-2 bölüm bakayım öyle diye başladım 12 bölüm izledim bir günde. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim
  • Aramıza hoşgeldin
    community candır :)
  • Güzel dizidir. Ken Jeong süper bi adamdır. 7 yıldır da doktordur kendisi. Baya komik adam, Hangover'da gördüm ilk kendisini, bagajdan çıplak atlama fikri kendisine aitmiş falan. (Hangover izlemediyseniz, İzleyin derim MR. Chow/Señor Chang hakkında çok şey kaçırıyosunuz)

Tabi bide Chevy Chase ile Danny Pudi var ki, bu 3 isim diziyi izlememin başlıca sebebidir.

Çok güzel filmlere göndermeler falan yapan bölümleri var, izledikçe daha da sevilen bi dizi bence. (Her ne kadar geçen haftaki bölüme pek anlam veremediysem de. -21. bölüm- İlginç ve hoş bi bölümdü tamam da pek anlam veremedim, özellikle 20 ile hiç alakası yok gibi geldi? Bi ara tekrar izlemem gerekli sanırsam)

Not: Señor Chang'in şarkısı youtube.com/watch?v=uJGbk3qdKmU ciddi ciddi böyle bi şarkı varmış falan diyosun yani.

Edit: Señor Chang sevip az çok da ingilizce anlıyosanız sırayla izleyin derim, Lopez Tonight'ın Ken Jeong bölümlerini. İngilizce bilmiyosanız da girişlerini izleyin biraz yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 27 Nisan 2011; 1:40:56 >

• Hangover 2'de daha fazla görücez Chang'i
  • ilk sezonu bitirmek üzereyim.

Friends'e göndermeler de süper, Ross-Rachel , Chandler-Pheobe falan

S01 E23 bugüne kadar izlediğim en sağlam dizi bölümlerinden biriydi
    paintball savaşı olan bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoz85 -- 28 Nisan 2011; 1:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoz85

ilk sezonu bitirmek üzereyim.

Friends'e göndermeler de süper, Ross-Rachel , Chandler-Pheobe falan

S01 E23 bugüne kadar izlediğim en sağlam dizi bölümlerinden biriydi
    paintball savaşı olan bölüm

Kesinlikle katılıyorum efsane bir bölümdü Friends göndermeleri Glee göndermeleri belki farketmişsinizdir The Mentalist'e göndermelerde vardı hatta ss aldım spoiler içinde paylaşıyım

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

ince bir ayrıntı güzel yakaladım ama bunu anlamak için the mentalist'i biraz olsun izlemek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 29 Nisan 2011; 3:46:42 >

• Jeff Glee den nefret ediyor zaten
  • Konunun güncel olduğunu görmek güzel 2. sezon eksik çevirileride tamamlandıktan sonra umarım daha çok kişi izler. Bir Community birde Modern Family komedi de bu iki dizi üstünde yok bana göre ancak bizde de fazla takipçisi olmayan diziler oysaki himym, tbbt gibi komedilerden çok daha iyi olduklarını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Hangover 2'de daha fazla görücez Chang'i

TOODALOO MADAF..KAALLAOLAOALAOALAOALA
  • 2. sezon 23.bölüm tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ

TV tarihinin en harika bölümüydü o kadar çok eğlendim ki anlatamam. Bir dizi bu kadar kaliteli olur. Önümüzdeki haftada sezon finali yapıyorlar.

23 bölümde LOST'tan SAWYER'da var
  • quote:

2. sezon 23.bölüm tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ

TV tarihinin en harika bölümüydü o kadar çok eğlendim ki anlatamam. Bir dizi bu kadar kaliteli olur. Önümüzdeki haftada sezon finali yapıyorlar.

1x23'te muhteşemdi 23. bölümlerde var bişey en kısa zamanda izlemeye çalışıcam merak ettim

• İlk sezonu bitirmek üzereyim, çok harika gidiyor dizi
  • harika bir dizi gercekten..izleyin izlettirin..
  • quote:

2. sezon 23.bölüm tek kelimeyle MUHTEŞEMDİ

Çok karizma değil mi?

BLACK RIDER.,
    1, 23'e biraz gönderme yapan, biraz da eski western filmlerine gönderme yapan bi bölümdü
    Şaka bi yana hangi dondurma üreticisi öyle ödül koyar ki yani onu anlıyamadım ben tek? Bide ben 24. bölümü bekler oldum, Dondurmacılar Swat team tarzında bişey getiriyo :D

• altyazıların tamamlanması güzel olmus..birinci sezonu tekrar indirip ziledim...sonununn yeni getirebildim..acayip bir final yapmışlar yav...
  • 1x23'ü izledim en son, çok süper bölümdü. Yalnız 2.sezona geçmek istemiyorum, çünkü çeviriler çok kötü gözüküyor ilk bölümlerin. Bekleyeceğim biraz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.