Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştan bana söyleseydin keşke, ben halladerim bir ara unutmazsam, inşallah.
  • Dizinin pek izleyeni yok sanırsam ama ilk çıktığından beri takip ederim, şu son geldiği nokta gerçekten hem dizi hem de karakterler açısından gösterilen ilerleme, bence inanılmaz. Açık ara Fringe ile beraber bu sezon en sevdiğim dizi kesinlikle.

"Advanced Dungeons & Dragons" adlı son bölüm de mükemmeldi ya. Evinde bir yerlerde D&D zarları bulunan biri olarak ayrı bir sevdim ama bölümün nasıl aktığını anlamadım yani hemen bitiverdi.

Bölüme özel intro da ayrı bir güzeldi:

• quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Dizinin pek izleyeni yok sanırsam ama ilk çıktığından beri takip ederim, şu son geldiği nokta gerçekten hem dizi hem de karakterler açısından gösterilen ilerleme, bence inanılmaz. Açık ara Fringe ile beraber bu sezon en sevdiğim dizi kesinlikle.

"Advanced Dungeons & Dragons" adlı son bölüm de mükemmeldi ya. Evinde bir yerlerde D&D zarları bulunan biri olarak ayrı bir sevdim ama bölümün nasıl aktığını anlamadım yani hemen bitiverdi.

Bölüme özel intro da ayrı bir güzeldi:

Son bölüm efsaneydi gerçekten
    Dizi çok renkli
    Chang'in dark elf makyajı süperdi

• Süper dizi özellikle şu adam müthiş.

Bu güzelliğide unutmamak lazım.

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

• Hooooop Alison Brie yengeniz olur ağır olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Hooooop Alison Brie yengeniz olur ağır olun

/>

• Beyler diziyi önerir misiniz?
  • bende izleyecem ama sanırım altyazı tam değil hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Hooooop Alison Brie yengeniz olur ağır olun

/>

İçim eridi resmen

• Tanıdık geldi mi?
    Bizim deli
  • altyazı yoğmu beyler en son toplandıydınız grup falan kurmustunuz...
  • Son bölümde güzeldi. Pierce gerçekten piskopat bir karakter bazen Jeff gibi boğasım geliyor
  • noldu bitimi dizi... daha birinci sezonu bitirmedim..
  • ölmüş güzelim dizi yav.. neyse buyrun size oyhşşluk bir paylaşım...
     Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 28 Şubat 2011; 13:44:41 >

• İndiriyorum bakalım Spartacus'ü bitirdik.Birde buna başlıyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

ölmüş güzelim dizi yav.. neyse buyrun size oyhşşluk bir paylaşım...
     Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

ölmüş hali buysa :) ayrıca o bölümde güzeldi baya

• Beyler altyazılar noldu yaav
  • Saiyo çeviriye tekrar başlayacağını uğraşmamıza gerek olmadığını söyledi. Biz de uğraşmadık ama yalan oldu. Ama DP'de Andy adlı bir arkadaş son bölümleri çeviriyor ve yazın da tüm bölümleri tamamlayacak. 3.sezona full altyazılarla gireceğiz diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Saiyo çeviriye tekrar başlayacağını uğraşmamıza gerek olmadığını söyledi. Biz de uğraşmadık ama yalan oldu. Ama DP'de Andy adlı bir arkadaş son bölümleri çeviriyor ve yazın da tüm bölümleri tamamlayacak. 3.sezona full altyazılarla gireceğiz diye umuyorum.

3.sezon olacağı kesinleştimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

Saiyo çeviriye tekrar başlayacağını uğraşmamıza gerek olmadığını söyledi. Biz de uğraşmadık ama yalan oldu. Ama DP'de Andy adlı bir arkadaş son bölümleri çeviriyor ve yazın da tüm bölümleri tamamlayacak. 3.sezona full altyazılarla gireceğiz diye umuyorum.

Hadi hayırlısı o zaman böyle bir dizinin altyazı yüzünden harcanması kötü oluyor inşallah 3. sezona kadar tamamlanırda 3. sezonda da günü gününe çevrilir (3. sezon içinde kesin birşey yok sanırım ama iptal olcağını sanmıyorum umarımda olmaz)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.