Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sezon son zaten ve bölümler zorlama olduğu çok belli oluyor

birde diziler çekilmiş sezon geç başladı. christmas bölümünü falan yeni izledik alakasız oluyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Bu sezon son zaten ve bölümler zorlama olduğu çok belli oluyor

birde diziler çekilmiş sezon geç başladı. christmas bölümünü falan yeni izledik alakasız oluyor artık.

son sezon olduğu kesin değil yorumlar genellikle %50 şansı var şeklinde...

oyuncular karamsar olabilir ama son karar kanalın yine de...

christmas bölümü tamamen zorlama bir bölümdü zaten din ve inanç bakımından birbirine bu kadar zıt bir grupta neden illa ki christmas bölümü çekerler onu da anlayabilmiş değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

christmas bölümü tamamen zorlama bir bölümdü zaten din ve inanç bakımından birbirine bu kadar zıt bir grupta neden illa ki christmas bölümü çekerler onu da anlayabilmiş değilim...

dizi ABD dizisi hocam kurban kesecek halleri yok ya
    xmas holloween tüm sitcomlarda fiks her sene...

• quote:

quote:

quote:

dizi ABD dizisi hocam kurban kesecek halleri yok ya
    xmas holloween tüm sitcomlarda fiks her sene...

ben kurban kessinler demiyorum zaten yahudi olan ya da dine inanmayan birinin christmas kutlama heyecanını anlamıyorum onu demek istedim...

dönem olarak belirtebilirler illa ki kutlatmalarına gerek yok yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 28 Nisan 2013; 22:23:49 >

• haftaya 4/13 var erken bitiriyolar.sezon finali.

Genelde 6 sezon 1 film muhabbeti vardı hep dizide.Bitmesi kötü olucak.
  • Ve dizimiz 4.sezon 13. bölüm de bitirdi yayın hayatını.Seviyordum bu diziyi Troy&Abed ikilisini özleyeceğim herhalde.Bir de Annie özlenecek herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Ve dizimiz 4.sezon 13. bölüm de bitirdi yayın hayatını.Seviyordum bu diziyi Troy&Abed ikilisini özleyeceğim herhalde.Bir de Annie özlenecek herhalde

bittiği henüz kesinleşmedi %50 bile olsa devam şansı var ben umutluyum şahsen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Ve dizimiz 4.sezon 13. bölüm de bitirdi yayın hayatını.Seviyordum bu diziyi Troy&Abed ikilisini özleyeceğim herhalde.Bir de Annie özlenecek herhalde

bittiği henüz kesinleşmedi %50 bile olsa devam şansı var ben umutluyum şahsen

En iyisi devam etmemesi. Dördüncü sezon genel olarak tad vermedi, ilk sezonları mumla aradım desem yeridir.

• Evet bu sezon resmen süründü dizi böyle olacaksa tadında bıraksınlar ki güzel analım.
  • Community onay aldı
    Muhtemelen ikinci donemi izleyeceğiz digerleri de mezun olunca biter sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onay almış çok sevindim

troy and abed in the mooooorning
  • Açıkça söylemek gerekirse ilk kez bir dizinin yeni sezon onayı olmasına üzüldüm. Bu senaryoyla daha ne kadar gidebilir, ne kadar sıkılabiliriz pek aklım almıyor. Dizi komedi ama artık neredeyse hiç sırıtmıyorum bile.

Nbc, fazla tutan dizisi yok diye devam kararı aldı herhalde. Zira bu duruma başka açıklama bulamadım.
    Umarım seneye birtakım değişiklikler olur, ilk sezonlardaki havayı tekrar yakalarız.
  • 4. sezon tam hayal kırıklığı oldu. Doğrusu yeni bölüm çıkınca merak edip açma gereği bile duymaz oldum. İnşallah seneye biraz kıpırdanma olur yoksa izlemeye devam edeceğimi hiç sanmıyorum.
  • Son iki üç bölüm gayet iyiydi, yeni sezonun bölümleri de öyle olursa tadından yenmez.
    Ancak dizi çok kayıp verdi, Dan Harmon (Yaratıcı), Megan Gangz (Yazar), Chevy Chase (Pierce), Dino Stamatopoulos (Star-Burns), Chris McKenna (Yazar), Joe/Anthony Russo (yapımcı kardeşler), Garrett Donovan (Yapımcı), Neil Goldman (Yapımcı)

Bu kişiler Community'i Community yapanlardı, onlar olmadan aynı şekilde devam etmezi zor...
  • yukarı.

bugun başlayayım en iyisi son sezona .
  • Dan Harmon geri döndüğünü ve eski kadrodan bazı kişilerin de yanında olacağını twitter adresinden duyurdu.
    Ayrıca dizi "altı sezon ve film" olarak düşünülüyormuş.

Eski kadro olacaksa 10 sezona da varım.
  • Süper oldu bu haber Bir de bölüm sayısını arttırıp eskisi gibi yapsalar daha iyi olacak. 13 bölüm çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Dan Harmon geri döndüğünü ve eski kadrodan bazı kişilerin de yanında olacağını twitter adresinden duyurdu.
    Ayrıca dizi "altı sezon ve film" olarak düşünülüyormuş.

Eski kadro olacaksa 10 sezona da varım.

iyiymiş... hala son sezonu izlemedim
  • son sezonu yarıladım.fena değil.ayrıca önceki sezonlardan şöyle bir foto buldumhatırlayacaksınızdır eminim
     Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.