Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gün bugundür
  • Hadi hayirlisi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar iyi başlangıç beklemiyordum ben :) Süper başladılar yine.
    Başta o nefret ettiğim alkış, gülme efektini falan duyunca korktum :D Ama onu da çok iyi oturtmuş adamlar. Şu güzelim diziyi harcadı nerdeyse NBC. Ama NBC'ye rağmen yeni bölümler de çok güzel olacak belli ki
  • Bölüm fena değildi ama, Community standartına göre kötü bir bölümdü.
    Değişime gönderme yapacağız diye kasmışlar sırf. Ayrıca bu bölümdeki materyalden 3 bölüm çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

O gülme efekti nedir ya

Gulme edekti konduysa hos olmamis . Gulme efektinin olmayisi izleme sebeplerimden basi cekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 8 Şubat 2013; 14:28:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

O gülme efekti nedir ya

Gulme edekti konduysa hos olmamis . Gulme efektinin olmayisi izleme sebeplerimden basi cekiyordu

Dizi yine gülme efektsiz. Bazı bölümlerde gönderme gibisinden gülme efekti var. Daha fazla detaya girersem çok fazla spoiler olacak o yüzden bu kadar söyleyeyim :D

• fena bölüm değildi, annie'yi özlemişim.
  • Gülme efekti var diyenler bölümü anlamamış herhalde Bence güzel bi bölümdü,özlemiştik
  • daha yeni indirdim diziyi... önceki bölümlerin altyazısı 10bin kişi falan indirmiş..baya izleyen var demekki...
  • güzel dönüş yaptılar..en iyi bölümlerinden değildi belki ama yinede iyiydi

bu arada dekana iyice gözlerim alıstı..sanki kadınmış gibi geliyor artık

troy ve britta olayı ne cabuk bu hale geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

güzel dönüş yaptılar..en iyi bölümlerinden değildi belki ama yinede iyiydi

bu arada dekana iyice gözlerim alıstı..sanki kadınmış gibi geliyor artık

troy ve britta olayı ne cabuk bu hale geldi

Belki yaz tatilinde işleri ilerlettiler Sonraki bölümlerde geri dönüş yaparak gösterebilirler veya laf arasında söyletebilirler

• 2.bölümde sağlamdı güzel başladı 4.sezon troyun çığlıkları bitiriyor beni
  • 11 bölüm kaldı. Artık Chang'in olaylara dahil olması lazım :)
  • İyiye mi gidiyor kötüye mi hâlâ karar verebilmiş değilim.
  • 3 bölümü yeni izleyebildim bence gayet başarılıydı
    3.bölümde Tricia Helfer vardı off diyorum sadece!
  • mini etekli sarısın tenisci iyiydi.bu arada o admın gençlik filmlerinden birinde böyle sarısın mini etekli tenis oynayan bir hanım vardı aklıma o geldi nedense.
  • Tam 3 sene önce başlamıştım diziye.10.bölümde bırakmıştım.Niye bıraktığımıda bilmiyorum belki de unuttum.Senor Chang ve Pierce dışında aşırı komik bir karakter yok.Bu 2 karakter beni her bölümde kahkaha attırıyorlar.Pierce tam cinsel odaklı diyalogları olsada sağlam güldürüyor beni.Pierce'nin üvey kızıda bambaşka birşeymiş.Aralarında en komik olmayanı Abed.Çok nadir güldürüyor beni.Güzel sevimli karakter fakat güldürmüyor beni.Sonda çıkan Troy ve Abed sahneleride gereksiz geliyor bana.Ayrıyetten dizi çok kötü bile olsa Britta ve Annie için bile izlenir.

Annie'nin çömlek sahnesi ve Abed ve Jeff'in bakışları baya iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavanekmek

Tam 3 sene önce başlamıştım diziye.10.bölümde bırakmıştım.Niye bıraktığımıda bilmiyorum belki de unuttum.Senor Chang ve Pierce dışında aşırı komik bir karakter yok.Bu 2 karakter beni her bölümde kahkaha attırıyorlar.Pierce tam cinsel odaklı diyalogları olsada sağlam güldürüyor beni.Pierce'nin üvey kızıda bambaşka birşeymiş.Aralarında en komik olmayanı Abed.Çok nadir güldürüyor beni.Güzel sevimli karakter fakat güldürmüyor beni.Sonda çıkan Troy ve Abed sahneleride gereksiz geliyor bana.Ayrıyetten dizi çok kötü bile olsa Britta ve Annie için bile izlenir.

Annie'nin çömlek sahnesi ve Abed ve Jeff'in bakışları baya iyiydi.

/>

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.