Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlayana kadar 3 sezonu baştan sarıcam valla can sıkıntısından.
  • İlk 20 bölümü izledim hoşuma gitti baya. Karakterler çok iyi. Özellikle pierce ve abed
  • Müthiş bir komedi herkese tavsiye ederim. Pierce'a bayılıyorum o adama yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozn01

Müthiş bir komedi herkese tavsiye ederim. Pierce'a bayılıyorum o adama yahu

Aynen harika. Troy da dizide en iyi rol yapanlardan biri. Belki de en iyisi. Annie de çok iyi. Tek sevmediğim Britta. Jeff'in klasına hiç yakışmayan bir kız. Rol yeteneği de zayıf.
  • Diziye yeni başladım ama bu gün bitti bütün bölümler. Ve gönül rahatlığıyla diyebilir ki gelmiş geçmiş en iyi komedilerden birisi. Karakterlerin orjinalliği espirilerin kalitesi dizinin kalitesi çok çok iyi. Umarım 4 sezon ile kısıtlı kalmaz. Favorim Pierce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 4 Kasım 2012; 1:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

7 ŞUBAT 2013

http://www.imdb.com/news/ni39560410/

Nası yani ya, daha kaç ay daha bekliycez be
  • NBC is the opposite of batman.
  • 13 bölümlük anlaşmanın uzayabilme ihtimali var mı?
  • Yuh arkadaş 7 şubat 2013 nedir. Game Of Thrones zannediyorlar kendilerini galiba

Tamam dizi iyi hoşta, süresi ve tipi itibariyle " çerezlik" bir dizi. Bu kadar uzun ara vermeleri aleyhlerine olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historian_

Yuh arkadaş 7 şubat 2013 nedir. Game Of Thrones zannediyorlar kendilerini galiba

Tamam dizi iyi hoşta, süresi ve tipi itibariyle " çerezlik" bir dizi. Bu kadar uzun ara vermeleri aleyhlerine olur diye düşünüyorum.

Dizinin bugün bu halde olmasının sebebi NBC'dir.
  •  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

nbc'den sipariş gelmezse sanırım 4x11 son olacak.
  • Pierce (Chevy Chase) ile yollar ayrılmış. Son bölümlerde çok itici geliyordu. Yeni sezonda bazı bölümlerde gözükebilirmiş ama Pierce karakteri çıkarılarak dizi noktalanacak. Son 13 bölüm kaldı zaten.
  • İzleyip izlememekte çok kararsız kaldım. 24'e başladım fakat beni sarmadı. Community'nin de yorumları güzel gibi , bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

İzleyip izlememekte çok kararsız kaldım. 24'e başladım fakat beni sarmadı. Community'nin de yorumları güzel gibi , bilmiyorum.

kesinlikle başla.
    sevmemen imkansız(ilk sezonun başları sıkabilir ama daha sonra karakterler oturdukça daha çılgın maceralar yaşayacaklar).
  • Yeni sezondan bir video yayınlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Yeni sezondan bir video yayınlandı.

http://www.youtube.com/watch?v=Y7ACRFd9aJ4

Bütün sorunlara rağmen hala iyi beklentiler içindeyim. Şimdilik çizgisinde pek sorun yok gibi gözüküyor.
  • Beklemekten sıkıldım.
  •  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.