Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haha, çok iyi bölümdü. 8-bit severim zaten.
    Şu 18'i bölümü çeviren arkadaşa bir sorayım, onun planı yoksa başlarım çevirmeye.

Ekleme:
    O arkadaş çevirecekmiş, en geç pazar sabahı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qabRiéL -- 18 Mayıs 2012; 16:04:55 >
  • 03x20 çok iyi ve çok değişikti yine. Diğerleri için İngilizce altyazıyı bekliyorum. Sezon finali harika olacak sanırım.
  • Bölümler tek kelime ile mükemeldi.

bu arada sonda Britta da mı Abedlerin evine taşındı anlamadım tam orayı. Ayrıca 4. sezonda da city üni. ile community. üni arasında geçecek gibi.
  • son 3 bölüm güzeldi. favorim 20. bölüm oldu.
  • Son 3 bölümü izledim az önce baya hoşuma gitti.Chang ile ilgili olan bölümde mükemmeldi.Neden bilmiyorum ama çok iyi hissettiriyor bundan bir bölüm izlemek Yeni sezon çabucak gelsin hadi bakalım.

Birde bölüm sonunda 6seasonsandamovie diye bir yazı çıktı dikkat ettiyseniz mesajı verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Hand Luke -- 20 Mayıs 2012; 19:11:36 >
  • İlk önce çeviren arkadaşlara çok teşekkür ederim,diğer altyazı çeviren eleman kafasına göre 2-3 haftada 1 bölüm çeviriyordu sinir bozucuydu ama geçen 3 bölüm yayınlanmasına rağman 1 gün içinde geldi hepsi.

3 bölüm de çok güzeldi özellikle aterili bölüm ve Dean'in kaçırılma bölümleri çok hoştu Star-Burns ölmemiş iyi oldu severdim onu da zaten. Ayrıca finalin sonundaki 6seasonandmovie kısmında kesinlikle mesajı verdiler bi Community filmi de fena olmazdı yani

• Dan Harmon diziden kovulmuş. Sony yöneticileri Community'nin beyni ve yaratıcısı olan Dan Harmon'u kendi yapımından kovdular, diye haber vardı imdb'de inanılmaz üzüldüm. Böyle bir dizi kesinlikle çok daha fazla ilgiyi hakediyordu. TBBT ve HIYM ve TAAHM'dan kat ve kat iyi bir dizi. Arrested sonra ilk defa bir komediden öyle bir sevk alabildim. Sanırım böyle dizilerin kaderi bu. Komedisi ne kadar zeki olursa ekranda kalma süreleri kısalıyor ABD'de. Malum Arrested'da en fazla 3 sezon dayanabildi.
  • diziye yeni başladım ama hiç sıkılmadan 8 bölüm peş peşe izledim espriler gayet güzel
  • Black Books dizisini aradan çıkarmamla beraber bu diziye direkt başladım. Malum, yukarıda Alison Brie varsa ben de varım demiştim.

Bir aksilik olmazsa hafta sonu güncele yetişirim. Eğlenceli bir dizi.
    İkinci bölümü izliyorum.
    İspanyolca hocası haplanıp çıkmış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 28 Mayıs 2012; 23:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Dan Harmon diziden kovulmuş. Sony yöneticileri Community'nin beyni ve yaratıcısı olan Dan Harmon'u kendi yapımından kovdular, diye haber vardı imdb'de inanılmaz üzüldüm. Böyle bir dizi kesinlikle çok daha fazla ilgiyi hakediyordu. TBBT ve HIYM ve TAAHM'dan kat ve kat iyi bir dizi. Arrested sonra ilk defa bir komediden öyle bir sevk alabildim. Sanırım böyle dizilerin kaderi bu. Komedisi ne kadar zeki olursa ekranda kalma süreleri kısalıyor ABD'de. Malum Arrested'da en fazla 3 sezon dayanabildi.

Peki dizi devam edecek mi? Gerçi devam etse de aynı keyif alınır mı bilinmez. Neden böyle saçma bir karar almışlar acaba onuda merak ediyorum. Bu kadar yaratıcı bir komedi dizisi daha gelmemiştir herhalde tv ekranlarına. Yazık oldu cidden.

Dan Harmon'un kovuluşu hakkında da bir tahminim var ama ne kadar doğru bilemem:

Dizi Jeff'in Britta'ya asılmasıyla başladıktan sonra komedi arası romantizm beklediler. Ama bunun yerine 3 sezon boyunca her arkadaşlık grubuna olacak basit cinsel gerilimler dışında birşey olmadı. Yani dizi klişe senaryolara oynamadı. Aslında diziyi süper kılan etkenlerden birisi bu bana göre. Ama 3 süper sezonun ardından batıracaklar herşeyi

Ayrıca o kadar çokr esim yüklemeişsiniz ki sayfanın açılması yarım saat sürüyor.

Bari küçültüpte koyun be resimleri. Bu kadar da düşüncesiz olunmaz yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 28 Mayıs 2012; 23:39:44 >

• Dizinin gunceline yetistim. İlk baslarda normal komedi tadinda ilerleyen muhtesem bir yapimdi. Ozellikle son sezonda diziyi iyice absurt komediye cevirince bolumler beni fazla guldurmemeye basladi. Cok eglenceli bir dizi tabii. Bu zamana kadar nasil izlememisim, utandim kendimden.

Abed tam kanka olacak bir karakter. Bambaska biri gercekten. Pierce'i tabuta atip gomsunler artik.
    Yersiz hareketlerinden gina geldi.

4.sezon 13 bolum olacakti. Sanirim final sezon olur. Tadinda birakmak en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en son 3*16 izlenmiş... ayrıca yukarı taşınsın konuda bu bahaneyle...
  • en son 3. sezon 10. bölüm izlemişim. Hepsini beraber izleyeyim kalanların :D Açıkçası bu sezon ilk iki sezonun tadını alamadım ben de diziden. Ama ilk sezonlar kesinlikle komedi arayan herkese tavsiyemdir.
  • 3x21/22

• Çok harika bir dizi bu ya. 3 günde 3 senonuda bitirdim
  • devamı gelmicekmi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesra

devamı gelmicekmi ya

4.sezon final olacak. 13 bolum izleyecegiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: wesra

devamı gelmicekmi ya

4.sezon final olacak. 13 bolum izleyecegiz.

hmm iyiydi ama çok ara verdi sıktılar biraz neyse final vermeleri iyi.
  • Bu dizinin en çok Abed kısmını özledim. Özellikle onun aracılığıyla popüler kültüre yapılan göndermeler çok eğlenceli oluyor. Zaten her bölümde 1-2 diyaloğu geçtim, konsept olarak göndermele mevcut. Hatta bir ara belgesel tarzı yaptılar, o da kesmedi The Office'e bile gönderme yaptılar yanlış hatırlamıyorsam.

Bizim sansasyonel çatlak Çinli'de en favori karakterlerimden. Zaten bir ara Hitler'e bağlaması da efsaneydi

Yeni sezon ne ara geliyor bilen var mı? Ben baya özledim açıkçası.

Ha birde 3 sezondur devam eden Annie mevzusu var, merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Yeni sezon ne ara geliyor bilen var mı? Ben baya özledim açıkçası.

Ha birde 3 sezondur devam eden Annie mevzusu var, merakla bekliyoruz

4. sezon 19 Ekim'de başlayacak.

Annie tam ısırmalık.
    Ne gibi bir belirsizliği vardı acep? unutmuşum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.